![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
DOĞRU SÖYLERSİN OZAN SALİM
ALLAHA AYAN AHVALİM HALİM KÖTÜLÜĞÜ KENDİNE YAPAR ZALİM ERENLER YOLUNDA GİDELİM BUGÜN |
[I][B]Coştu deli gönül yazıyor yine
Dönüp bakmıyorum geçen her güne Ben hep şükrederim bugünkü güne Tüm dostlara selam yollayın bugün.[/B][/I] |
[QUOTE=Salim58;566159][I][B]Coştu deli gönül yazıyor yine
Dönüp bakmıyorum geçen her güne Ben hep şükrederim bugünkü güne Tüm dostlara selam yollayın bugün.[/B][/I][/QUOTE] ozan salim yine kaynadı coştu dostu el eyledı dağları aştı dilinde zikir var gözleri yaştı müslümanlar sevabı kollayın bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;566162]ozan salim yine kaynadı coştu
dostu el eyledı dağları aştı dilinde zikir var gözleri yaştı müslümanlar sevabı kollayın bugün[/QUOTE] [I][B]Yine hüzünlendim gözlerim yaşlı Pazara şenlik var yemekli aşlı Ruhsatinin kabri hep Deliktaşlı Uzaktan dualar edelim bugün.[/B][/I] |
affeyle diyarimi konuşmussa kaba
olan günahlarımıza binlerce töbe pirler piyri deliktaşlı ruhsati baba kabrine ziyarete gidelim bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;566168]affeyle diyarimi konuşmussa kaba
olan günahlarımıza binlerce töbe pirler piyri deliktaşlı ruhsati baba kabrine ziyarete gidelim bugün[/QUOTE] [I][B]Gidelim buralardan Diyarı Baba Alalım elimize bir kırık yaba Pilavı koyalım bir bakır kaba Soğuk ayranları içelim bugün.[/B][/I] H.Akşamlar Saygılar Abi. |
[QUOTE=Salim58;566179][I][B]Gidelim buralardan Diyarı Baba
Alalım elimize bir kırık yaba Pilavı koyalım bir bakır kaba Soğuk ayranları içelim bugün.[/B][/I] H.Akşamlar Saygılar Abi.[/QUOTE] gülü yetiştiren dikenli hardır garip nere gitse engeli vardır güzel türkiyemin her yeri birdir eveti hayırı seçelim bugün SANADA HAYIRLI AKŞAMLAR SALİM OZANIM |
Geldim geldim söz bundan sonra her akşam bakarım ama gercekden nerde bu yapalılar??
|
[I][B]Gülü seviyorum dalında ise
Benim değerimi bir bilebilse Birazcıta benim yüzüme gülse Tebessümü eksik etmeyin bugün......[/B][/I] |
[QUOTE=Menajer;566198]Geldim geldim söz bundan sonra her akşam bakarım ama gercekden nerde bu yapalılar??[/QUOTE
dur bekle hele iki yapalılı burda sizi aramaktan kalmışım terde biz burdayıkta gerisi nerde vahteddin şeref yok bugülerde |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:44. |