![]() |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
haythuytaa kaptanaa ve seva ablamaaa............
|
HAYTHUYT ABIME
SEVA ABLAMA GÜRÜN_GÜZELIN´E |
GURUN GUZELINE VEYSELE SEVAYA.......................
|
haythuyta haythuyta haythuyta:D...............
|
GUZELE GUZELE GUZELE.....................
|
[QUOTE=haythuyt;286116]VAY CANIM GARDAS SAOLASIN CICKEK ICIN
CICEKLERIM SANA SEVAYA SONMEZ ABIME[/QUOTE] [B]Varolasın Şampiyon, Benden de çiçeklerin en güzeli sizlere ve dualarla birlikte tüm şehitlerimize olsun...[/B] |
sönmez abime
haythuyt abime seva ablama |
Bu sefer yönetici artkadaşlara veriyorum çiçekleri. Saylerinde hemşerilerimizle böyle seviyeli bir ortamda görüşebiliyoruz.
|
bende duman58 e tşk ediom çiçek veriom ve tüm sivasli yiğidolara çiçek verim öpüldünüs
|
[quote=veysel;286137]sönmez abime
haythuyt abime seva ablama[/quote] Çok teşekkür ediyorum [B]Veyselim[/B]... Öpüyorum seni. [quote=Fatihmd;286173]Bu sefer yönetici artkadaşlara veriyorum çiçekleri. Saylerinde hemşerilerimizle böyle seviyeli bir ortamda görüşebiliyoruz.[/quote] Çok teşekkür ediyoruz [B]Fatihmd[/B] kardeşim, Her zaman demişimdir : Sitemiz bir [B]bahçe[/B] ve tüm üyelerimiz de bu bahçemizin [B][COLOR=red]r[/COLOR][COLOR=blue] e[/COLOR] [COLOR=darkorange]n[/COLOR] [COLOR=lime]g[/COLOR] [COLOR=magenta]a[/COLOR] [COLOR=cyan]r[/COLOR] [COLOR=red]e[/COLOR] [COLOR=blue]n[/COLOR] [COLOR=magenta]k[/COLOR] [/B] [B]çiçekleridir.[/B] Biz de, [B]Tüm çiçeklerimize[/B], en güzel [B][COLOR=magenta]ç[/COLOR] [COLOR=purple]i[/COLOR] [COLOR=lime]ç[/COLOR] [COLOR=red]e[/COLOR] [COLOR=blue]k[/COLOR] [COLOR=darkorange]l[/COLOR] [COLOR=red]e[/COLOR] [COLOR=deepskyblue]r[/COLOR] [COLOR=magenta]i[/COLOR][/B] gönderiyoruz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:02. |