![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
makedon halayini da ögrendim
o cok hosuma gitti gercekten böyle sanki bir bahar günü gibi neseli kosup dönüp eglendim |
Gurbet elde uzun olur geceler,
Garipler vatanin adin heceler, Kimler gecti burdan gecer niceler, Yeyip ictiklerin yetmez mi gurbet. |
Uzanip yüz üstü secdeye yatsam,
Mevlam senin icin ben kurban olsam, Nasip etsen birgün silaya varsam, Gezip seyran etsem güzel vatani. |
Sivasimda esen poyraz yeliyle,
Türkü diyen ozanlarin diliyle, Tel ile gec kalir coskun seliyle, Göndersem selamim alirmisin sen. |
Bir erene konuk oldum ozanlar,
Pizza ikram etti inan buz gibi, Birde cayi var ta dünden kalma, Seker attim icine oda tuz gibi. Yemekler gelmis yenecek elbet, Sabahlara kadar bekledim nöbet, Gelde bu aciya artik sen sabret, Bayat pizza yedik olduk toz gibi. Bayat pizza yakti benim bagrimi, Tahmin etmez kimse karin agrimi, Kim cekecek pizza senin kahrini, Doktorun yollarini etti tez gibi. Istedik yaninda kahve icelim, Kahve bahane sohbet edelim, Kahve sevmez o caya gecelim, Cayinida ictik inanin buz gibi. Sandalli yemez artik hic pizza, Bir daha gelirim seneye yaza, Bunlari ders bilip aklina kaza, Pizza yüzünden yoldu kaz gibi. |
Ederim sakayi kardes bilesin,
Sende en az pizza gibi güzelsin, Benim icin herseylerden özelsin, Yedim pizzalarin tesekkür sana. |
Sivasspor 1-0 kazandi
Denizliyi son dakikalarda yendi Siradaki takim gelsin onada gösteririz Onuda Eli bos göndeririz |
Usta yapti bize bugün pizzayi,
Bu ay da almadi bizden kirayi, Yaninda da acti soguk kolayi, Yedik ictik sohbet ettik uzunca. Yemegin yaninda dinledik müzik, Hem iyi adam hem de cok nazik, Atmaz O milletime el gibi kazik, Gül gibi kalbinde yasar merhamet. Iste böyle yapilir arkadas yemek, Bu yemek icin vermis cok emek, Insanlik ders alsin sanki bir melek, Göründe Arif Ozan`i bilin insani. |
[url]www.sivaslilar.net[/url] e doya doya girerim
Bolca msj atarim Bazenleri giremiyorum Giremeyincede üzülüyorum |
Üzülme Veysel`im bizde de öyle,
Derslerin nasil seni onu söyle, Arada sirada ugrarsan böyle, Selam ver dostlara mutlu olsunlar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:56. |
|