![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kronick Kardesìme
Kronick gemiste karsida durur, Kalbinin güzelligi yüzüne vurur, Yaptigin yemekler veriyor gurur, Kronick sen bizim herseyimizsin. |
pimi çekilen bombayla ugrasılmasın
her şeyde bir sınır var aşılmasın şairim sözüm söylendi elbet kimse yargılanmadan asılmasın |
[quote=kronick;364140][B][COLOR=darkorange]buralar şimdi bana dar geliyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ozanlar beni göklere çıkardı inesim gelmiyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tacımın üstünde pırlantalar parlıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]karatını sorsam ayıp olmaz mı ?[/COLOR][/B] [/quote] Dahada büyüsün ünün Mersin'den dışarı Pek hoş olur ozanların taş atışları Karatını sorarsan 3.00 karatlı Stemizin gururu kronick artık baştacı . |
Ozanlarim gelmez oldu sayfaya,
Kurban olam gönderirsen ayvaya, Tatil icin gidersem birgün Konyaya, Mevlana dan selam getirem size. |
[B][COLOR=darkorange]eğer gelirsen birgün konya ya [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]git -gel konya 6 saat bu sözü unutma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]6 saatte varırsın yanıma [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]şeref verirsin gelirsen eyvanıma[/COLOR][/B] |
Konya uzak degilse gelirim,
Elbet senide birgün bulurum, Kazagi örersen senden alirim, Cok tesekkür eder garip sandalli. |
aldım elime kalemim yazam dedim
bırakmadı dertler yazamadım duydum ki dost unutmus beni dost dost dedim genede kızamadım |
[quote=sandalli;364163]Konya uzak degilse gelirim,
Elbet senide birgün bulurum, Kazagi örersen senden alirim, Cok tesekkür eder garip sandalli.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]demek kazak istersin sende benden arif abide kaşkol istedi daha evvelden siparişleri bir bitereyim hele kazağın ne renk olsun sen onu söyle [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;364187][B][COLOR="DarkOrange"]demek kazak istersin sende benden
arif abide kaşkol istedi daha evvelden siparişleri bir bitereyim hele kazağın ne renk olsun sen onu söyle [/COLOR][/B][/QUOTE] Istersen olsun kazagim beyaz, Unutma dilegim bir kenara yaz, Söyle ne istersin etme gel naz, Almanya dan sana neler getirem. |
Selamla gireyim ozan yurduna
Kurban olayım kuzu kurduna Dert ortağı olam varsa derdine İyi muhabbetler dilerim dostlar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:40. |
|