![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sivaslilar gelir sohbet kurulur,
Davula zurnaya sertce vurulur Pehlivanlar cikar güres tutulur, Bir baskadir sivaslinin dügünü. |
Bunca zaman kendimi tanımamışım
Meğer ne erişilmez dağlarım varmış Önceki hayatımda bahçıvanmışım Gözün kesmediği bağlarım varmış |
Hafızam geçmişi dertli hatırlar
Efkar defterimde dolu satırlar Yüküm sevgi yükü çekmez katırlar Tek mutlu çocukluk çağlarım varmış |
Söyle seni esen yeller mi aldı
Sonu görünmeyen yollar mı aldı Karaya ak düşüren yıllar mı aldı Seni tutamayan ağlarım varmış |
Ozanim söylüyor yüregi cosmus,
Sevginin ardindan yillarca kosmus, Kim bilir ne derdi vardi ki susmus, Yüregine saglik söyle ozanim. |
ugradim aksam üstü ozanlara
sordum degerli gönül dostlara acep bugün gününüz nasil gecti umarim hayat bugün sizler icin güzellikler secti |
[QUOTE=tatli-dilli;364233]ugradim aksam üstü ozanlara
sordum degerli gönül dostlara acep bugün gününüz nasil gecti umarim hayat bugün sizler icin güzellikler secti[/QUOTE] Suskunluk kaplamış ozan adı yok Buranın bu akşam pek de tadı yok Sorun mahkemeliktir ama kadı yok Seninle olsun tüm güzellikler |
[quote=sandalli;364196]Istersen olsun kazagim beyaz,
Unutma dilegim bir kenara yaz, Söyle ne istersin etme gel naz, Almanya dan sana neler getirem.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]hovardalar giyer kış günü beyazı yenge kıskanıpda kırmasın sonra kafanı mavi olsun kovarsın üstünden nazarı bağışlasın allahım sana eşini ,çocuklarını [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;364229]Ozanim söylüyor yüregi cosmus,
Sevginin ardindan yillarca kosmus, Kim bilir ne derdi vardi ki susmus, Yüregine saglik söyle ozanim.[/QUOTE] Her yüreği coşana sakın kanma Yalancılar almış yürümüş bu diyar'da Her söze lafa sakın kanma Her ozanım diyen laf taşıyanlara sakın ola sen sanma |
[QUOTE=sandalli;364229]Ozanim söylüyor yüregi cosmus,
Sevginin ardindan yillarca kosmus, Kim bilir ne derdi vardi ki susmus, Yüregine saglik söyle ozanim.[/QUOTE] Biz buluşuruz yüzlerce kişi İstanbul'da Gerek maçta gerek iftarda gerekse genel hayatta Reali ilke edindik sanal bize göre değil dedik Yüzlerce üyemizle çayımızı yudumlarken kimin ne olduğunu dile getirdik |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:31. |
|