Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyeyi anlat (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12346)

Klimasuyu 11.08.2009 23:40

Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[QUOTE=club7house;448275]Şöyle bir mizah yapayım ozaman düşünmek suç ise cezam idam olsun :)[/QUOTE]

[B]Alayına gideriz icabın da :)Ne de olsa trıbün ruhu var kardeşim de o havayı solumuş :)...[/B]

65serdal58 11.08.2009 23:40

bu ülkede düşünenin suçu idamsa aynı ipten banada bulunsun kardeşşşşşşşşşşş:D

qio 12.08.2009 00:11

[QUOTE=metin 0758;448276][B]Alayına gideriz icabın da :)Ne de olsa trıbün ruhu var kardeşim de o havayı solumuş :)...[/B][/QUOTE]

Metin ; Sıcakkanlı , lafını esirgemeyen , sosyal , birazda çapkın.. :)

betüs58 12.08.2009 01:50

[QUOTE=sevgim 58;448199]BETÜS HEM SIVASLI HEM USTA YIDO ....................[/QUOTE]

cnm saoll ama ben 4 yildizli ustayim ustamm sensee 5 yhanee ben olsam olsamm senin ciragin olurum:)::):)

Klimasuyu 12.08.2009 02:00

[QUOTE=betüs58;448298]cnm saoll ama ben 4 yildizli ustayim ustamm sensee 5 yhanee ben olsam olsamm senin ciragin olurum:)::):)[/QUOTE]

[B]Oyunu kurallarına göre oynayalım lütfen herkes üstteki üyeyi anlatsın iki sayfa öncekini değil ! :)...[/B]

ayten58 12.08.2009 02:06

betüşcüm galiba benim küçük kübüşüm gibi yada ben öyle görüyorum yirmi yaşında ama 13 14 yaşında gösteren bi kızım var adı kübra betüşü hep ona benzetiyorum tabiki yüzünü görmedim ama cadılığını sevecenliğini tatlı ve şirinliğini insanın yiyesi geliyor böy yani benim yiyesim geliyor öyleki çok seviyorum o benim ikintatlı ve minik cadım yerim kızım seni canım benim.

buradan tatlı dillime ve sevgim 58 çok teşekkür ediyorum ve ikinizide çok seviyor ve çok öpüyorum evet be güllerim vijdanlı bi anne için yavruların hepsi aynıdır kendi çocuklarım nasılsa diğer yavrularda benim için aynıdır sizi çok seviyorum.

yiğidoturan 12.08.2009 02:06

metin kuralcı bir arkadaş ......................................

qio 12.08.2009 02:09

Turan abiyle taban tabanada zıt düşünsekte , girişimci ve sosyal görüyorum.

ayten58 12.08.2009 02:11

metincim ben yazana kadar galiba siz yazmışınız bile özür dilerim canım kardeşim
evet metincimi ben mert sözünün eri adam gibi adam olrak görüyorum kardeşim mustafa aklıma geliyor metinin adını görünce bide avatarını görünce sevecen saygılı espritüel bir bey metincim sevgiler kardeşim.

betüs58 12.08.2009 02:12

[QUOTE=guldane;448302]betüşcüm galiba benim küçük kübüşüm gibi yada ben öyle görüyorum yirmi yaşında ama 13 14 yaşında gösteren bi kızım var adı kübra betüşü hep ona benzetiyorum tabiki yüzünü görmedim ama cadılığını sevecenliğini tatlı ve şirinliğini insanın yiyesi geliyor böy yani benim yiyesim geliyor öyleki çok seviyorum o benim ikintatlı ve minik cadım yerim kızım seni canım benim.

buradan tatlı dillime ve sevgim 58 çok teşekkür ediyorum ve ikinizide çok seviyor ve çok öpüyorum evet be güllerim vijdanlı bi anne için yavruların hepsi aynıdır kendi çocuklarım nasılsa diğer yavrularda benim için aynıdır sizi çok seviyorum.[/QUOTE]

ayhh cnmm ablamm benim bahh ne kadar sevindirdin simdikk beni yohh aslinda yasimi gösteriorumm ama yeri geldimmi sirinde olmasini biliorum:)cnm ablamm bende seni cokk seviorummbeni bu sitede sevenlerin oldugunu bilmekk ve okummakk cokk sevindirici iyiki varsin ablam..buarada ben istiosan msnimi özle mesaj olarak yollarim sana msneden görüsebliriz hem görmüste olursun beni:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:19.