![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=HaSiVasLıM58;364247]Her yüreği coşana sakın kanma
Yalancılar almış yürümüş bu diyar'da Her söze lafa sakın kanma Her ozanım diyen laf taşıyanlara sakın ola sen sanma[/QUOTE] Ben yigidim yigitlik var özümde, Hile yoktur yalan olmaz sözümde, Dünyayi verseler yoktur gözümde, Yüregi olana kapimiz aciktir bizim. |
[quote=HaZaN;364278][B][I]Akşam ilk defa katılıyorum aranıza,[/I][/B]
[I][B]Birazcık paylaşım yapmak istedim ama.[/B][/I] [I][B]Sizler kadar güzel yazamasam da.[/B][/I] [I][B]Hoş sohbeteler dilerim güzel insanlara.[/B][/I][/quote] Her zaman ilkler güzel başlangıçtır Sen bizim biricik bacımızsındır Başlamak hep güzel bir adımdır Sen bunu şiirinle hep taçlandır . |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;364249]Biz buluşuruz yüzlerce kişi İstanbul'da
Gerek maçta gerek iftarda gerekse genel hayatta Reali ilke edindik sanal bize göre değil dedik Yüzlerce üyemizle çayımızı yudumlarken kimin ne olduğunu dile getirdik[/QUOTE] Hayati tanidim gurbet ellerde, Dikeni tanidim yaban güllerde, Aciyi yasadim yalan dillerde, Hayat tecrübemi bilirmisin sen. Ben yasadim hem güzeli cirkini, Herkes bilmelidir kendi haddini, Almisim ben ta kücükten dersimi, Ders alacak cagi coktan gecmisim. |
[B]Biri vardır ya hani
Hep beklersin yolunu gözlersin Umudun olur Ama hiç gelmez.... İşte böyle bir gündü benim için.....[/B] |
[B][COLOR=darkorange]iyigeceler dilerim cümleten size
arkası yarın eğer kısmetse ortalık kızışacak , hissediyorum nedense görecez bakalım allah ömür verdiyse [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;364284][B][COLOR=darkorange]iyigeceler dilerim cümleten size
arkası yarın eğer kısmetse ortalık kızışacak , hissediyorum nedense görecez bakalım allah ömür verdiyse [/COLOR][/B][/QUOTE] Kimseden korkmam mangal yüregim, Canlara feda olsun birtek böbregim, Yaparsan kardesim güzel böregin, Yeyip icsek sohbet etsek olmaz mi. |
[QUOTE=arifcoskun;364281]Her zaman ilkler güzel başlangıçtır
Sen bizim biricik bacımızsındır Başlamak hep güzel bir adımdır Sen bunu şiirinle hep taçlandır .[/QUOTE] [B][I]Burada hepimiz gardaş bacı, Güzel yazmak iştah açıcı. Hani nerede diye sorarsan hancı. İşte burada gariban bir duacı.[/I][/B] |
hosgeldin HaZaN bacim sende
katiliyorum kronick ablama bende cikmadan adimiz gevezeye cikip koyam kahvemi cezveye cümleten hayirli geceler sizlere |
[B]Seni gözledim
Gittiğin o günden beri Bir yandan gelme dedim içimden Bir yandan kaçıp gitmek istedim Taaaa uzaklara Geldim işte burdayım Ama bir fark var Ben o eski ben değilim artık....[/B] |
Yine kis geldide yakildi soba,
Kimseler bana atmasin hava, Bazen istemeden olurum kaba, Birakinda surda rahat edelim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:58. |
|