![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Birseyler yazarak bozmayin kafam,
Simdi bu moralle ben nasil yatam, Gidipte derdimi kimlere yanam, Derdimize derman olanlar gelsin. |
[B]Güzel gözlüm
Bu taş sana Anlarsın elbet bu dizelerimi Umudunu yitirme Senin gibi biri kolay bulunmaz Sen yeterki kerndini yitirme...[/B] |
[B][I][COLOR="Indigo"]Kısa sürede olsa geldim sitemize,
Hiçde doyum olmuyor güzel sohbetinize. Zaman buldukça gelirim sohbet etmeye. Neşe, huzur ve sagklık dilerim hepinize, [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;364295][B]Güzel gözlüm
Bu taş sana Anlarsın elbet bu dizelerimi Umudunu yitirme Senin gibi biri kolay bulunmaz Sen yeterki kerndini yitirme...[/B][/QUOTE] sen ne tas atarsin bakalim bana hadi yiyorsa gec karsima söyle umut verdigin icin tesekkür ederim sana bu sarki bu hale soktu beni böyle |
Sakiniz sadece sanmayin salak,
Hic basin yaninda olur mu ayak, Yigidoyum ben yermiyim dayak, Yüregi kocaman yigitler gelsin. |
[quote=sandalli;364298]Sakiniz sadece sanmayin salak,
Hic basin yaninda olur mu ayak, Yigidoyum ben yermiyim dayak, Yüregi kocaman yigitler gelsin.[/quote] Ne oldu sandallim nedir bu atak Biraz sakin ol biraz hava alak Birşey varsa söyle yolunu bulak Kim ne dedi seni çılgına çevirdi ? . |
[B][QUOTE=tatli-dilli;364297]sen ne tas atarsin bakalim bana
hadi yiyorsa gec karsima söyle umut verdigin icin tesekkür ederim sana bu sarki bu hale soktu beni böyle[/QUOTE] Seni bu şarkı bu hale soktuysa Düzeltmesini biliriz Lakin geç oldu artık Yatma vakti geldi artık Efkarlıyım bu gece Efkarıma uğrama bu bu gece....[/B] |
Yasadim hayatin türlü halini,
Kis ayinda alirimdim ari balini, Ayri yere korum ince ile kalini, Insan kiymetini bilenler gelsin. |
Ben de merak ettim şimdi
Sandallı Abim sinirin neydi Arkandayız sana kim ne dedi Dürelim defterini emir ver yeter |
[QUOTE=arifcoskun;364299]Ne oldu sandallim nedir bu atak
Biraz sakin ol biraz hava alak Birşey varsa söyle yolunu bulak Kim ne dedi seni çılgına çevirdi ? .[/QUOTE] Sen sus dersen susarim abim, Yoluna fedadir bu sirin canim, Yapilan tehditleri nasil yutarim, Insana insanca yaklasan gelsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:52. |
|