![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Olmaktir amacim bir garip ozan,
Istemem olayim düzeni bozan, Dostlar istemezse burada yazam, Toplar tasi taragi gider sandalli. |
hadi sandalli abim dert etme
böyle üzülerek etme bizi beter bak yüregime saplaniyor görünce keder inanki aksam aksam oldum heder basim agridi simdi bin beter : (( iyi geceler cümleten, cok gerildim... |
Arif abi ögrettin bana cok sey,
Oldun gönlümde büyük agabey, Halaylar cektirdin bana tey tey, Hakkini helal et borclu kalmayim. |
ne o öyle veda eder gibi
boynu birakip gider bizi ben cok özlerim seni böyle garip birakma beni : (( |
[B][COLOR=darkorange]yattım yatamadım uykum bölündü[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]içimi huzursuzluk bürüdü niye tadımız kaçtı tuzumuz eksildi sandallıya gitme diyenlerdenim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;364321][B][COLOR=darkorange]yattım yatamadım uykum bölündü[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]içimi huzursuzluk bürüdü niye tadımız kaçtı tuzumuz eksildi sandallıya gitme diyenlerdenim [/COLOR][/B][/QUOTE] Sandalli burada bir yere gitmez, Ozanlik büyük ask kolayca bitmez, Huzuru bozandan insanlik gelmez, Ne var ki ortada paylasilmayan. |
[QUOTE=sandalli;364345]Sandalli burada bir yere gitmez,
Ozanlik büyük ask kolayca bitmez, Huzuru bozandan insanlik gelmez, Ne var ki ortada paylasilmayan.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Günaydın Sivaslilar.Net ozanları , Doskluklar bakidir sıkmayalım canımızı. Dert,keder ve gamdan uzak kalınmalı. Atışalım sınırları aşmadan çıkaralım tadını. [/COLOR][/I][/B] |
[quote=HaZaN;364348][B][I][COLOR=indigo]Günaydın Sivaslilar.Net ozanları ,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Doskluklar bakidir sıkmayalım canımızı.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Dert,keder ve gamdan uzak kalınmalı.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Atışalım sınırları aşmadan çıkaralım tadını.[/COLOR][/B][/I] [/quote] Günaydın HaZaN bacım mutlu günler olsun Gerçek dostluk bitmez baki olunsun Kalpler huzurla sevgiyle dolsun Allah iyi niyetlileri hep korusun . |
[QUOTE=arifcoskun;364368]Günaydın HaZaN bacım mutlu günler olsun
Gerçek dostluk bitmez baki olunsun Kalpler huzurla sevgiyle dolsun Allah iyi niyetlileri hep korusun .[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Ozanların şahı arif abim hoşgeldin, Ama sanki bugün biraz geç kaldın. ;) Ozanlar uyanan artık gelin, Akşamdan kalan yorgunlukmudur sorun .:)[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;364378][B][I][COLOR="Indigo"]Ozanların şahı arif abim hoşgeldin,
Ama sanki bugün biraz geç kaldın. ;) Ozanlar uyanan artık gelin, Akşamdan kalan yorgunlukmudur sorun .:)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] ne ozanım nede şair bilirim burasi guzel muhabbet yeridir dostlarimiz cagirir bizler gelir gelmez isek sorun sizde degil bizdedir |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:52. |
|