![]() |
|
Cevap: Forumdan 3 Kişiye Çiçek Ver !!!
[QUOTE=Cley;489935][B]Çiçek değil link vermişsin ama olsun :)[/B] Bana da vermiş olsaydın düzeltirdim linki...[/QUOTE]
Ya dur ancakçabalıyorum,sende rüşvetle işyapıyorsun neki?:):) |
[QUOTE=EyüphanAydın;489918][B]Uzun zamandan sonra şimdi tekrar geldiğime göre : Tüm Sivaslılara yolluyorum çiceklerimi[/B][/QUOTE]
Hoşgeldin Eyüphanım, Bugün çiçekler tek sana olsun :) |
[QUOTE=Cley;489935][B]Çiçek değil link vermişsin ama olsun :)[/B] Bana da vermiş olsaydın düzeltirdim linki...[/QUOTE]
Bence düzelt Cley...:D |
[B][I][COLOR=blue]bu gülde [IMG]http://www.el-aziz.net/data/media/169/gul_resimleri_001.jpg[/IMG]Ayten ablaya ve Betüs kardesime gelsin[/COLOR][/I][/B]
|
[B]Tüm Çiceklerim :arifcoskun, GurbetsokakLari, gönlüm58, sandalli, ömer yalcin[/B]
|
[QUOTE=sandalli;489948]Bence düzelt Cley...:D[/QUOTE]
Sen dur ben onu bancılarda bulur alırım intikamımı:):):)bütünçiçekler cley'e gelsin... |
[B][QUOTE=arifcoskun;489946]Hoşgeldin Eyüphanım,
Bugün çiçekler tek sana olsun :)[/QUOTE] Teşekkür ederim .. Arif abi :)[/B] |
[B][COLOR=red][U]COŞKUN [COLOR=blue]Ç[/COLOR]İ[COLOR=darkorange]Ç[/COLOR][COLOR=darkorchid]E[/COLOR]K[COLOR=green]Ç[/COLOR]İL[COLOR=green]K[/COLOR] HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]En taze çiçek ve güller ekonomik fiyatlarla bizde,[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=blue]Bir demet alana bir demet bedava son gün[/COLOR] :D[/COLOR][/B] [B][U][COLOR=black]Not: Kredi Kartı Geçerlidir..[/COLOR][/U][/B] |
[COLOR="Purple"][B]Anladımki gözden ırak olan gönüldende ırak oluyormuş hiç bir kardeşim bana çiçek yollamamış..Ben tüm güzel kokan çiçekleri hepinize yolluyorum kardeşlerim.[/B][/COLOR]
|
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/3164/burntoforgetbytouchandgocopynp8.jpg[/IMG]
[B][I][COLOR=blue]bu gülde Seten,Eyyuphan,Dostgülü,Turnam,Arif abiye,Sevgim 58 gitsin[/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:51. |
|