![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ekrem duzgunoglu & Zara _ OLMUYORR
|
Edip Akbayram.......................Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.
. |
Mardin kapısından atlayamadım.....................Ş.URFA GECELERİ.
. |
[B]*********naside göktürk-yüregim rehin***********:( :( :( :([/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]
Azer Bülbül Canım Yanıyor Kursundan beterdi o son sözleri Nasil gitti hala aklim almiyor Anlatmak imkansiz cektiklerimi Vurulmus gibiyim canim yaniyor Yaniyor yaniyor hey can bagrim yaniyor Vurulmus gibiyim ey ey canim yaniyor Bu benim delice ilk tutulusum Bu benim sirtimdan ilk vurulusum Öyle bir tuzaga düsmüsümki sorma Bu kara beladan yok kurtulusum Yaniyor yaniyor eyy can bagrim yaniyor Vurulmusum gibiyim aneyyyyyy canim yaniyorr[/B][/COLOR] |
[B]**********murat ince-cekil git *********[/B]
|
[B]ercann turgut-istanbul sokaklari :( :( :(
Söyleyin sevgilim nerde? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalniz bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çare bulun bu derde iSTANBUL sokakları [/B] |
[B]MELIHCAN -sonum olmaz
Gittiğin yol yol değil ilk değil bu ilk değil Aklım sende sevdiğim senin gözün bende değil Çok uzaktasın sen ne haldeyim bir bilsen Senden ayrı köşelerde ne yaparım bilebilsen Kalp sever engel tanımaz içimdeki yara kapanmaz Bu aşk benim sonum olmaz süründürür canımı almaz - [/B] |
[B]veysel uluagac -sivas caddesi[/B]
|
[B]sadik karan-aman
amannnn üstüme geliyorlar kiracagim kalemi anlamiyorlar ceketimi alip cikacagim diyorum allah allah inanmiyorlar :D:D:D:D:D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:41. |
|