![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Aylar oldu gidemiyom berbere,
Vurulmusum ala gözlü dilbere, Veda ettim artik kötü günlere, Hayatin tadini sürme zamani. |
Kendime yeni bir araba aldim,
Güzelce giyinip neseye daldim, Artik denizlere oltami saldim, Balik yeyip tadin alma zamani. |
Ise gitmek yok yasasin hayat,
Villaya bakim yap yeniden boyat, Eski dostluklarini bir kenara at, Zengin dostluklari kurma zamani. |
Sabahlari artik erken kalkamam,
Kus tüyü yatakta bile yatamam, Fakirlerle artik asla yasamam, Zenginlerle yasamanin zamani. |
Bir hizmetci lazim ilani verdim,
Biraz para verip yüzümü gerdim, Para bol artik ortaya serdim, Para ile yatip kalkma zamani. |
[QUOTE=sandalli;364540]Selam olsun Veysel yagan karlara,
Mevlam düsürmesin seni darlara, Gitmezsin bilirim sen bu barlara, Hayatin güzeli senin yaninda olsun.[/QUOTE] Allah senden razi olsun cebin parayla dolsun Insallah hep neseli olursun Ozanliginada devam edersin :) |
Köyün icinde en zengin benim,
Fakirlere giderek artiyor kinim, Insaallah katlanir milyona binim, Paralarla oynamanin zamani |
[quote=sandalli;364530]Radyodan bir dank sesi geliyor,
Düstügüm durumu herkes biliyor, Sandalli oturmus sacin yoluyor, Kafada sac kalmadi neyi yolacak.[/quote] Dank kesildi düzeldi sesler Müzik ruhun gıdası besler Yolma saçın boş yere Perukçuları heveslendirme :D . |
Istanbul`un icinde dayadim kati,
Yeni aldim attim ben eski yati, Birde alir isem bes yaris ati, Degmeyin keyfime deme zamani. |
Sandalli anlattin hepisi yalan,
Istersen birazda sen git oyalan, Yetmez ki yarina elinde kalan, Artik gerceklere dönme zamani. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:28. |
|