![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;364559]Dank kesildi düzeldi sesler
Müzik ruhun gıdası besler Yolma saçın boş yere Perukçuları heveslendirme :D .[/QUOTE] Ustasin bilirim radyoyu yaptin, Ozanin nesesine neseyi kattin, Sonrada icine bir türkü attin, Götürüp Sivas`a getirdin bizi. |
Ne radyo su nediyosunuz siz
Su adresi bana verinde ben de radyo dinleyeyim Azicik dinleyeyim Yorgunlugumu gideriyim :D |
[quote=veysel;364566]Ne radyo su nediyosunuz siz
Su adresi bana verinde ben de radyo dinleyeyim Azicik dinleyeyim Yorgunlugumu gideriyim :D[/quote] BizBize58fm radyomuzun adı Damaklarda kalır lezzeti tadı Sana klavuz olsun sandallı Tez ol kapanmaya az kaldı . |
Güzel bir radyo sitesi yapmissin
Senin elinden hersey gelir arif amca Sen bu isleri bilirsin Öyle degilmi Arif amca |
Suya gider köyün alli gelini,
Kemerle baglamis ince belini, Susturmus nedense nazik dilini, Söyle gelin söyle adin ne senin. |
Karsi dagda duruyor uyanik tilki,
Gelin takmis koluna iki cift helki, Yolunu sasirip bize gelir mi belki, Gelirse bize cosar ozan yüregi. |
[COLOR="Blue"]Aldı aklımı diken diller
Çaldı saklımı esen yeller Yoldu saçımı hain eller Bir çıkar yol bulamadım[/COLOR] |
Takmis kollarina altin bilezik,
Yüzünden belli yüregi ezik, Sana gidem ama yollarim kesik, Söyle gelin söyle kimlerdensin. |
[COLOR="Blue"]Vurma benim telim çürük
Sorma halim belim bükük Yorma yarim kalbim çökük Saracak kol bulamadım[/COLOR] |
Gelin giyinmis fistani basma,
Gelini görenlerin yüregi yasta, Yüzleride solmus olmasin hasta, Söyle gelin söyle adin ne senin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:54. |
|