![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;364626]Babanin evinde bag ile bostan,
Sen cikardin beni güzelim bastan, Gözlerim kör olur dökülen yastan, Vebalim boynuna kalacak gelin.[/QUOTE] Aa yiğit senin dilin neler söylüyor Ben baştan çıkarmışım bak öyle diyor Sen dolanırsın peşimde alem biliyor Boşuna uğraşma sana varmam ben |
[QUOTE=sivaBURs;364628]Aa yiğit senin dilin neler söylüyor
Ben baştan çıkarmışım bak öyle diyor Sen dolanırsın peşimde alem biliyor Boşuna uğraşma sana varmam ben[/QUOTE] Yoluna keseyim koyunu kazi, Kapinda gecirem kis ile yazi, Gel etme nolur bana bu nazi, Yeter ki sen bana evet de gelin. |
[QUOTE=sandalli;364629]Yoluna keseyim koyunu kazi,
Kapinda gecirem kis ile yazi, Gel etme nolur bana bu nazi, Yeter ki sen bana evet de gelin.[/QUOTE] Gevşemem yoluma koyunu kessen Korkutmaz karşımda kediyi assan Belki yumuşarım bir çiçek alsan Boşuna uğraşma sana varmam ben |
[QUOTE=sivaBURs;364631]Gevşemem yoluma koyunu kessen
Korkutmaz karşımda kediyi assan Belki yumuşarım bir çiçek alsan Boşuna uğraşma sana varmam ben[/QUOTE] Iste cicekleri serem yoluna, Altin bilezikler takam koluna, Takipta gideyim seni soluma, Yeterki sen bana evet de gelin. |
[QUOTE=sandalli;364633]Iste cicekleri serem yoluna,
Altin bilezikler takam koluna, Takipta gideyim seni soluma, Yeterki sen bana evet de gelin.[/QUOTE] Çiçeği sen ver ben isteyemem Altından bahsetme bak evet demem Bol kepçe laflardır bunları yemem Boşuna uğraşma sana varmam ben |
[QUOTE=sivaBURs;364634]Çiçeği sen ver ben isteyemem
Altından bahsetme bak evet demem Bol kepçe laflardır bunları yemem Boşuna uğraşma sana varmam ben[/QUOTE] Cicekler vereyim uzat elini, Sarabilsem senin ince belini, Sen olasin bizim evin gelini, Yeter artik bana evet diyesin. |
[QUOTE=sandalli;364636]Cicekler vereyim uzat elini,
Sarabilsem senin ince belini, Sen olasin bizim evin gelini, Yeter artik bana evet diyesin.[/QUOTE] Çiçek mi dedin aklımı aldın Bu ince ruha yok der mi kadın Hadi gel yiğidim nerede kaldın Aç kollarını geliyorum ben:D |
[QUOTE=sivaBURs;364639]Çiçek mi dedin aklımı aldın
Bu ince ruha yok der mi kadın Hadi gel yiğidim nerede kaldın Aç kollarını geliyorum ben:D[/QUOTE] Tesekkür ederim ey gelin sana, Öyle mutluluklar verdin ki bana, Bundan sonra haramim yabana, Hayat sendeymis bunu ögrendim.:D |
Yanlış anlaşılmasın sakın ha dostlar
Atışmada olur bazen bu yollar Güzellik oluşsun diye yapar ozanlar Yarın iğneli atışmaya var mısın abi |
[QUOTE=sivaBURs;364644]Yanlış anlaşılmasın sakın ha dostlar
Atışmada olur bazen bu yollar Güzellik oluşsun diye yapar ozanlar Yarın iğneli atışmaya var mısın abi[/QUOTE] Yolumuz düstümüs ozan yurduna, Hayranim ben koyununa kurduna, Yeter ki gel de sen gelem ardina, Seninle hersey varim kardesim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:50. |
|