![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;566224]feysbook var yapalı köyü gurubu ben fazla bilmem kullanmasını
çocuklar torunlar yardım ediyor[/QUOTE] o grubta varım facede vahdettin söylemişti |
[QUOTE=sandalli;566223]Diyari köyüne özlemle dolu,
Uğramaz yıllardır sılaya yolu, Birleştirdi artık sağ ile solu, Bu kavga burada biter yiğitler.[/QUOTE] vaay benim can dostum gelmiş sevgi muhabbetin kokusun almış cuma namazını hamburgda kılmış siyahim bunumda tüter yiğitler |
[QUOTE=OSMAN ECE;566227]vaay benim can dostum gelmiş
sevgi muhabbetin kokusun almış cuma namazını hamburgda kılmış siyahim bunumda tüter yiğitler[/QUOTE] Hamburg´un içinde canım çekilir, Hasretlik acıdır kalbe ekılır, Sıla yolu uzar, belim bükülür, Bu hasretlik artık yeter yiğitler. |
[QUOTE=sandalli;566231]Hamburg´un içinde canım çekilir,
Hasretlik acıdır kalbe ekılır, Sıla yolu uzar, belim bükülür, Bu hasretlik artık yeter yiğitler.[/QUOTE] kırk yıllık hasret canım çekildi yaş elli demeden belim büküldü otuz beş yaşımda saçlar döküldü ayrılık ölümden beter yiğitler |
[QUOTE=OSMAN ECE;566232]kırk yıllık hasret canım çekildi
yaş elli demeden belim büküldü otuz beş yaşımda saçlar döküldü ayrılık ölümden beter yiğitler[/QUOTE] Kalmadı gurbette gezmedik köşe, Hasretin yükleri bindi bu döşe, Diyari olmasa olur mu neşe? O sohbete neşe katar yiğitler. |
[QUOTE=sandalli;566234]Kalmadı gurbette gezmedik köşe,
Hasretin yükleri bindi bu döşe, Diyari olmasa olur mu neşe? O sohbete neşe katar yiğitler.[/QUOTE] geçim derdine düştü hacı hocası ser sefil periyşan genci kocası evler terk edilmiş tütmez bacası beşe alırlar üçe satar yiğitler |
[QUOTE=OSMAN ECE;566237]geçim derdine düştü hacı hocası
ser sefil periyşan genci kocası evler terk edilmiş tütmez bacası beşe alırlar üçe satar yiğitler[/QUOTE] Sivas´tan uzakta ateştir yerim, Hasret çizgisiyle doludur derim, Beden Hamburg´ta da ordadır erim, Hep kendi kendine çatar yiğitler. |
yüreginize saglık
|
çekmekle bitmez gurbet çilesi
helede almanların bin bir hilesi vicdanı yokki kıymet bilesi her işin ucundan tutar yiğitler |
s a Ulaş Yapalı kardeşlerim şöyle bir sitenizi dolaştım
izniniz olmadan yüreginize saglık bir selam vereyim dedim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:30. |