Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üyelerimizin Resimleri. ( Üye Fotoları ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15224)

MEDYABİRAJANS 24.03.2008 16:25

--->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=asitane3458;247823]maşallah allah sahıplerıne bağişlasın allah analı babalı büyütsünn ...[/QUOTE]

[B]Allah razı olsun cümlemizinkini....[/B]

arikarinkuchi 24.03.2008 16:29

[QUOTE=MEDYABİRAJANS;247820][B]Bunlarda bizim sporcu çocuklarımız.. Hasan Basri ile Mustafa Safa[/B][/QUOTE]

[B]abi analı babalı büyütsün
çocukların hangi sporla ilgileniyor [/B]

MEDYABİRAJANS 24.03.2008 16:42

[COLOR="DarkRed"][B]Evet bende 100. mesajımda Hakan Ünsalla yapılan bi söyleşide çekilmiş olduğum resmi sizlerle paylaşayım. Sevgi ve muhabbetle...[/B][/COLOR]

MEDYABİRAJANS 24.03.2008 16:45

[QUOTE=samet yıldız;247830][B]abi analı babalı büyütsün
çocukların hangi sporla ilgileniyor [/B][/QUOTE]

O resimlerde judoya gidiyorlardı, şu an ise büyük olan İstanbul Büyükşehir güreş takımında lisanslı güreşçi, İnşallah ileride Sivasımızın yüzünü ağartacak bir sporcu olur dualarınızla...

omercoskun 24.03.2008 22:40

--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=Sweetgirl;247297][B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]hayyyy agzina saglik abim :)
demi yani isteyen ekler istemeyen eklemez
ama RAZZCE eklemek zorunda :D[/CENTER][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

herkese taş atana kadar resim ekleyin diye sen neden eklemessin sweet bi resim ????????????????

Sweetgirl 24.03.2008 22:44

[QUOTE=omercoskun;247907]herkese taş atana kadar resim ekleyin diye sen neden eklemessin sweet bi resim ????????????????[/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu konusma daha öncede gecmisdi :)
benim cirkinligimden allah muhafaza ekranim catlar
sizleri güzel güzel mesajlarimdan mahrum birakmim demi ama :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

omercoskun 24.03.2008 22:49

[COLOR="DarkGreen"]ne kadar edebiyat yapmışın yahu altı üstü bi resim bizler sanki mankenmiyiz bi resim için bu kadar edebiyat yapılırmı ? bizlere en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın (saolasın) nasıl resim ekleyeceğimizi ama sen eklemiyon edebiyat yapıon !!!!!!!![/COLOR]

Sweetgirl 24.03.2008 23:28

[QUOTE=omercoskun;247911][COLOR="DarkGreen"]ne kadar edebiyat yapmışın yahu altı üstü bi resim bizler sanki mankenmiyiz bi resim için bu kadar edebiyat yapılırmı ? bizlere en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın (saolasın) nasıl resim ekleyeceğimizi ama sen eklemiyon edebiyat yapıon !!!!!!!![/COLOR][/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok beee ben edebiyatdan ne anlarimki
olsa olsa felsefe yaparim dicemde :)
felsefenin f si bile bilmem :D

bu arada senin resimler icinde tskler
biraz nispet olmus ama neseeeee :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

omercoskun 24.03.2008 23:31

yok canım o resimde martıları resime alıcaz die 4 tane simit parçaladım attım onlara da geldiler poz werdiler.

MEDYABİRAJANS 24.03.2008 23:32

[QUOTE=Sweetgirl;247909][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu konusma daha öncede gecmisdi :)
benim cirkinligimden allah muhafaza ekranim catlar
sizleri güzel güzel mesajlarimdan mahrum birakmim demi ama :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Kardeş, sen siteye resim koyana kadar seni heralde rahat bırakmayacaklar , senin dünya güzeli kalbin yeter...Sevgi ve muhabbetle...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:18.