![]() |
--->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=asitane3458;247823]maşallah allah sahıplerıne bağişlasın allah analı babalı büyütsünn ...[/QUOTE]
[B]Allah razı olsun cümlemizinkini....[/B] |
[QUOTE=MEDYABİRAJANS;247820][B]Bunlarda bizim sporcu çocuklarımız.. Hasan Basri ile Mustafa Safa[/B][/QUOTE]
[B]abi analı babalı büyütsün çocukların hangi sporla ilgileniyor [/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Evet bende 100. mesajımda Hakan Ünsalla yapılan bi söyleşide çekilmiş olduğum resmi sizlerle paylaşayım. Sevgi ve muhabbetle...[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=samet yıldız;247830][B]abi analı babalı büyütsün
çocukların hangi sporla ilgileniyor [/B][/QUOTE] O resimlerde judoya gidiyorlardı, şu an ise büyük olan İstanbul Büyükşehir güreş takımında lisanslı güreşçi, İnşallah ileride Sivasımızın yüzünü ağartacak bir sporcu olur dualarınızla... |
--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;247297][B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]hayyyy agzina saglik abim :)
demi yani isteyen ekler istemeyen eklemez ama RAZZCE eklemek zorunda :D[/CENTER][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] herkese taş atana kadar resim ekleyin diye sen neden eklemessin sweet bi resim ???????????????? |
[QUOTE=omercoskun;247907]herkese taş atana kadar resim ekleyin diye sen neden eklemessin sweet bi resim ????????????????[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu konusma daha öncede gecmisdi :) benim cirkinligimden allah muhafaza ekranim catlar sizleri güzel güzel mesajlarimdan mahrum birakmim demi ama :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[COLOR="DarkGreen"]ne kadar edebiyat yapmışın yahu altı üstü bi resim bizler sanki mankenmiyiz bi resim için bu kadar edebiyat yapılırmı ? bizlere en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın (saolasın) nasıl resim ekleyeceğimizi ama sen eklemiyon edebiyat yapıon !!!!!!!![/COLOR]
|
[QUOTE=omercoskun;247911][COLOR="DarkGreen"]ne kadar edebiyat yapmışın yahu altı üstü bi resim bizler sanki mankenmiyiz bi resim için bu kadar edebiyat yapılırmı ? bizlere en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın (saolasın) nasıl resim ekleyeceğimizi ama sen eklemiyon edebiyat yapıon !!!!!!!![/COLOR][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok beee ben edebiyatdan ne anlarimki olsa olsa felsefe yaparim dicemde :) felsefenin f si bile bilmem :D bu arada senin resimler icinde tskler biraz nispet olmus ama neseeeee :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
yok canım o resimde martıları resime alıcaz die 4 tane simit parçaladım attım onlara da geldiler poz werdiler.
|
[QUOTE=Sweetgirl;247909][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu konusma daha öncede gecmisdi :)
benim cirkinligimden allah muhafaza ekranim catlar sizleri güzel güzel mesajlarimdan mahrum birakmim demi ama :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Kardeş, sen siteye resim koyana kadar seni heralde rahat bırakmayacaklar , senin dünya güzeli kalbin yeter...Sevgi ve muhabbetle... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:18. |