![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[CENTER][B]Christina Aguilera - Candyman [/B]
heyy heyy heyy[/CENTER] |
[CENTER][B]Christina Aguileria - Dirrty[/B]
süper sarki ya [/CENTER] |
[CENTER][B]Christina Aguilera & Lil Kim - Can't hold us down[/B]
bi zamanlar ne cok severek dinlerdim :ppp[/CENTER] |
[B][CENTER]Britney Spears feat Madonna - Me Against The Music[/CENTER][/B]
|
[CENTER][B]Britney Spears - Womanizer [/B]
sacma salak bi kadin bu ya[/CENTER] |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Avril Lavigne - Nobodys Home
[COLOR="White"].........................[/COLOR][/B] |
[CENTER][B]Candan Ercetin - Yalan[/B]
Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçer mi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Ellerini gözlerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan bu sarkiyi dinlemek iyi gelmiyor bana :( :( :( :( :([/CENTER] |
[B][I]BeNi S4Na HaPs€ttİN....................[/I][/B]
|
[B]Hasan Dursun - Yara Benim[/B]
[B][COLOR="Green"]Yara benim yara benim Bu kanayan yara benim Varsın Mevla'nın uğruna Sürüyüp gitsin bedenim...[/COLOR][/B] |
[B][I]İsTaBuL AttAcK-OrTaM KıZı...........[/I][/B]
|
[B]KŞK - SEVDAN BENİ ÖLDÜRÜR,HERGÜNÜN GÖZÜNE DÖNDÜRÜR.[/B]
|
senin hasretin varken bu şehirde yaşanmaz
müslüm gürses |
[B]Bon Jovi - Always
[COLOR="White"].............................[/COLOR][/B] |
[B][I]İbRaHiM TaTLıSeS-----------NEDEN..............[/I][/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Ferhat Göcer - Asklarin En Güzeli[/COLOR]
Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için? Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin! Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar AYRILMAM![/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Esra ÖZMEN - Bir sarkimiz vardi [/COLOR]
birden gecti seneler ne mektup un geldi ne de bir haber bir bilsen ben nasil özledim seni sevgilim sen beni özlmedinmi aah..bir sarkimiz vardi hatirlarmisin duyunca üzülüp aglamazmisin hani gözlerime bakip söylerdin o mutlu günleri özlemedin mi unuttunmu seni cok sevdigimi ömrümce yolunu bekledigimi bir zamanlar seni saran elimi tutmasanda beni özlemedinmi[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Baris Akarsu - Gözlerin [/COLOR]
Aaa Gözlerin boşluğa dalıp gider Sahipsiz bakışların benim olsun isterim Sırların acıdan ağlar örer Kendi kayboluşların sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında;aaaaaa Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda;aaaa Sırların acıdan ağlar ören Kendi kayboluşların sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Ferhat Göcer - Sevgisiz Olmaz [/COLOR]
Olur olmaz bu kızgınlıklar Gereksiz bütün kırgınlıklar Gurur yapmadan gel Yanıldım duymak istediğinde Söylemeliydim sevdiğimi Gurur yapmadan ben [COLOR="DarkRed"]Sevgisiz olmaz hadi kendini benim gibi bırak Belli mi sanki yaşanacak kaç gün var dünyada[/COLOR] Anladım biraz geç oldu Kavramam çok zor oldu Kaybeden ben oldum Minnettarım ben sana Giden gitmiş olsa da Kalan ömrüme kâr [COLOR="darkred"]Sevgisiz olmaz hadi kendini benim gibi bırak Belli mi sanki yaşanacak kaç gün var dünyada[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Orcun - Gece Inmeden [/COLOR]
Bugünler hasretinin üstüne perde çekmiyor ki Aralanıyor ışıklar rüyalarım ah çıkmıyor ki Eller sitemimin sebebini ah bilmiyor ki Böyle mi anlaştık,yalanın artık bitmiyor ki Hani gece inmeden kapımı çalacaktın? Hiç kimse bilmeden koynuna alacaktın? Hani dört, beş saat yanımda kalacaktın? Karanlıkta izin yok, böyle mi olacaktın[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]BENDENIZ - Biri Var[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]Bir hayaldin öncesinde,adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de,sen bitmedin bak içimde.. Bunu senden beklemezdim.. [/COLOR](Biri var!) Hangi yalan ,hangi sebep.. Cevabın yok,bitti demek.. Belki de ben senin korkularındım.. Zorundayım,zorundasın.. Hangi yolun sonundasın.. Belki de sakladığın bir şey var.. Biri varsa aramızda Çığlıklarım yalnızlığa Bu ayrılık akşamında.. Gözyaşıma boğuldu dünya.. Sorma bana sensizliği.. Sorma bana gücün yoksa.. Gelen aynı giden aynı Bırak beni yalnızlığıma..[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I]KulAklarImm SiStİ BırAz MoLa VerDım......[/I][/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="DarkRed"]Bülent Gökçe - Gittiğin O Yollar(Git Güle Güle)[/COLOR]
gittiğin o yollar senin bir gün sonun olacak ben degil seni zalim kara toprak saracak git güle güle sevdiğim yolun açık olsun eger bir yuva kurarsan inan istegim olsun sokaklarda üşürsün kurtlara yem olursun sevdiklerin tarafından inan unutulursun git güle güle sevdiğim yolun açık olsun eger bir yuva kurarsan inan istegim olsun sende birgün yanarsın o günleri ararsın güvenme güzelliğine bir gül gibi solarsın git güle güle sevdiğim yolun açık olsun eger bir yuva kurarsan inan istegim olsun[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]AHMET ŞAFAK - SARIKAMIŞŞŞ KAR ALTINDAAA MEHMET'İM KARLAR ALTINDA ![/B]
|
rafet el roman-sevdim ama sonu yoktu
şimdi ben ne yapayım her gece yoluna mı bakayım ihanetinle içim içim kimlere derdimi yanayım şimdi ben neyleyeyim bu şehri ateşe mi vereyim ihanetinle yana bu ömrü heba mı edeyim |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]özcan deniz nasip değilmiş
.........[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]ZEKI ERDEM - Son Gece[/COLOR]
SUS BİR ŞEY SÖYLEME GEL SADECE SAR BENİ GlZLİCE [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[CENTER][B]Avrupa Yakasi Bölüm 166 [/B]
gülmekten kopmak üzereyim, dilber hala :)))[/CENTER] |
[B]HAKAN ALTUN - HİÇ AĞLAMAZDIM AMA BEN AĞLARIM :)[/B]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Özcan DENİZ-Geçmiyor Günler[/B]................
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Veysel Uluagac - Yari bana cok gördüler[/COLOR]
Bir güzelin efsanesi Kalbimde gizli sevgisi Sanki gurur meselesi Yari bana çok gördüler Sanki gurur meselesi Seni bana çok gördüler Aramızda sıra dağlar Yarinden ayrılan ağlar Dinlesin beni insanlar Seni bana çok gördüler Neler geldi başıma Emeklerim boşuna Zehir kattılar aşıma Yari bana çok gördüler Sensin başımın tacı Sensin gönlümün ilacı Yandı ciğerimin başı Yari bana çok gördüler Yandı ciğerimin başı Seni bana çok gördüler Aramızda sıra dağlar Yarinden ayrılan ağlar Dinlesin beni insanlar Seni bana çok gördüler Neler geldi başıma Emeklerim boşuna Zehir kattılar aşıma Yari bana çok gördüler [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Veysel Uluagac - Yar[/COLOR]
Bir Çırpıda Aşka Çizik Çekilir Mi Yar Dünya Malı İçin Boyun Bükülür Mü Yar Bir Yiğidin Gözünden Yaşlar Süzülür Mü Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Bir Kız İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Şu Dünyada İnanki Sensiz Yaşanmıyorki Yar Aptal Gönlüm Başkasını Tanımıyorki Yar Uykuyu Unuttum Sensiz Çekilmiyorki Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin Tatlı Cana Kıymam Mı Lazım Yar Kıymam Mı Lazım Yar Kıymam Mı Lazım Yar[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Alka Yagnik - Udit Narayan
Kuch Kuch Hota Hai[/B] |
[CENTER][B]Hadise - aşkkolik[/B]
müzigi süper ya Aşkın özü sözü bir olmaz mı? Sana verilen her şey hep az mı? Havai gönlüm akıllanmaz Bizdeki tavuk komşuda kaz mı? İçimi çıtır çıtır yedin bitirdin Kıpırtıları tek tek yitirdin Benim etim ne ki budum ne olsun Aşk oyununda kötü ütüldüm Ah herkez senin olsun O aşk gözün doysun Sen aşkkolik aşkkolik aşkkoliksin Hem egoist mazoist hem nevrotiksin Hım yesinler sevsinler amma Sen sersefil ve hepten bitiksin Aklım gide gele yorulmaz mı? Şu eziyetin ömrüne farz mı? Zavallı ruhum niye hiç duymaz Ellerin ki söz bizim ki caz mı? Canımı çekip çekip geri getirdin Kırıntıları tek tek götürdün Ettiğin ne ki bulduğun olsun Aşk oyununda beni yitirdin Ah herkez senin olsun O aşk gözün doysun Sen aşkkolik aşkkolik aşkkoliksin Hem egoist mazoist hem nevrotiksin Hım yesinler sevsinler amma[/CENTER] |
[CENTER][B]Leona Lewis - I will always love you[/B]
And I... Will always Love you, oohh Will always Love you You My darling you Mmm-mm [/CENTER] |
[B]AŞIK SEFAİ- BU HESAPTIR SORULACAK APO DENİLEN KÖPEKTEN[/B]
|
[CENTER][B]Celine Dion - I'm alive [/B]
ohhhhh hmmm[/CENTER] |
[CENTER][B]Celine Dion - I Surrender[/B]
I'm in love whit you...[/CENTER] |
[CENTER][B]Celine Dion - Taking Chances [/B]
müzik + ses + yorum harika ya [/CENTER] |
[B]Cafe'ler sokağındayım,
Arsenal'in her golünden sonraki, Lanet okumaları dinliyorum.[/B] |
[B][CENTER]Celine Dion - That's The Way It Is[/CENTER][/B]
[CENTER]ya sarkisinin adini bulamiyorum ya cok seviyordum hareketli biseydi[/CENTER] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:44. |