![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]sarı bitti şimdi böylemi oldu
bu atışmanın başka şekli yokmuydu gören nasıl da yanlış anladı biraz ayıp olmuş desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;364646]Yolumuz düstümüs ozan yurduna,
Hayranim ben koyununa kurduna, Yeter ki gel de sen gelem ardina, Seninle hersey varim kardesim.[/QUOTE] Dost dediğin sen gibi olur Ozanın yüreği dost ile solur Kardeşin seninle huzuru bulur Teşekkür ederim Sandallım sana |
[QUOTE=kronick;364647][B][COLOR=darkorange]sarı bitti şimdi böylemi oldu
bu atışmanın başka şekli yokmuydu gören nasıl da yanlış anladı biraz ayıp olmuş desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Şişmansın sen biraz diyet demiştim Hatırlar mısın niyet demiştim Düz mantığına hayret etmiştim Kızlarda yok cesaret biz yazışırız |
[QUOTE=kronick;364647][B][COLOR=darkorange]sarı bitti şimdi böylemi oldu
bu atışmanın başka şekli yokmuydu gören nasıl da yanlış anladı biraz ayıp olmuş desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Kizlarin yüregi bu ise yetmez, Ozanlarin aski söz ile bitmez, sandalli burada biryere gitmez, Kardesden kardese bizim sözümüz. |
[B][COLOR=darkorange]ne yani şimdi bize yüreksiz mi dersin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bu sözlerinle bayanları ezip geçersin yürek işi lafla olmaz yaşamak gerek yaşayıpda tecrübe etmek gerek [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;364656][B][COLOR=darkorange]ne yani şimdi bize yüreksiz mi dersin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bu sözlerinle bayanları ezip geçersin yürek işi lafla olmaz yaşamak gerek yaşayıpda tecrübe etmek gerek [/COLOR][/B][/QUOTE] Sizin yüreginiz gülün dalindan, Sözleriniz belli sivas balindan, Sende bilmelisin ozan halinden, Söyler ozanlarim böyle türküler. |
Ozanların rotaları biraz karıştı
Dümen sonra doğru yola alıştı Görenler sanırım biraz şaşırdı Rotanız doğru olsun desem olmaz mı ? . |
[QUOTE=arifcoskun;364663]Ozanların rotaları biraz karıştı
Dümen sonra doğru yola alıştı Görenler sanırım biraz şaşırdı Rotanız doğru olsun desem olmaz mı ? .[/QUOTE] Rotada yanlis nereden cikti, Ozanlar bos sözlerden bikti, SivaBurs kardes bir konu acti, Söylestik üstüne latife oldu. |
Sakın sen de deme yanlış anladım
Götürür yanlışa küçük bir adım Gariplik nerede ben bulamadım Maksat güzelliktir gerisi yalan |
[quote=sandalli;364664]Rotada yanlis nereden cikti,
Ozanlar bos sözlerden bikti, SivaBurs kardes bir konu acti, Söylestik üstüne latife oldu.[/quote] Olur böyle şeyler maksat latife Hemen gücenmeyesin sen bize sivaBurs ozan zaten inceden ince Kırılmak gücenek olmasa desem olmaz mı ? . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:59. |
|