![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=kronick;365276][B][COLOR=darkorange]ben hazır ve nazırım[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]daima sizi bekler dururm[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]siz sazınızı ayarlaya durun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben mikrofonu kapsam olmaz mı ?[/COLOR][/B][/quote] Hazırken önce bir uzun hava Peşinden darama köprüsü Hadise ve düm tek tek tek Çalıp oynasak olmaz mı ? . |
Sizlere olsun selamlarin en güzeli
Kalbinizi sarsin kardeslik duygulari Iyi ki varsiniz ne iyi ettiniz de geldiniz Karanlik gönlüme isik verdiniz |
[B][COLOR=darkorange]bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
bu derdime hangi dağlar dayanır detone oldum sesim kısılır gayri sen söylesen olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Hosgeldin sweet sefa getirdin,
Kederi elemi hemen bitirdin, Bugün yemekte neler pisirdin, Söylede beraber yiyelim mi. |
[quote=kronick;365285][B][COLOR=darkorange]bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bu derdime hangi dağlar dayanır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]detone oldum sesim kısılır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gayri sen söylesen olmaz mı ?[/COLOR][/B][/quote] Bir taş geldi üstüme Mersin'den Kimse anlamaz Kronick'in halinden Bir ok gibi yaralar bizi çok derinden Anlat derdini çare olsak desem olmaz mı ? . |
[B]Hele bahsettsin Kronick ablamız
Derdine derman oluruz Ben olamazsam bile Ozanlar olur derdine çare...[/B] |
Bir türküyle asigin sesi kisilmaz
Tellerine vurmadan sazi da asilmaz Söylemezsen gönlün pasi silinmez Usul usul vur tellerine gönlümün |
[B][COLOR=darkorange]anlatmak çare olsa benim derdime
çekmezdim o zaman bu kadar çile bu kadar yük fazla gelir bu insana allahım yetmezmi bu kadar sınama ? [/COLOR][/B] |
Kuslarim da kacti gitti uzaga,
Insanlar düsürdü beni tuzaga, Tercih ettin beni beyaz kazaga, Bir kazak kadar yok mu degerim. |
Sari saci siyaha mi boyattin,
Yoksa sari kafayimi oynattin, Senden ayrilacagim diye dayattin, Söyle gülüm söyle nere gidersin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:15. |
|