![]() |
--->: KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS'IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE)
orda bir köy var uzakta gitnesekte görmesek te o köy bizim köyümüz amaç GÜNYAMAÇ
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Bizim koy Yıldızeli/Demircilik..Bu guzel calisma icin tskler....[/COLOR][/FONT]
|
Eyyup Tas Sivasin merkez Yaramis koyundenim anne ve babadan. Suanda yurdisindayim koylulerimle tanismak isterim. Hazirlayanlara tesekkurler.
|
-->: KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS'IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE)
gardaş çok güzel listelemişsiniz elinize sağlık ama en önemli köylerden biridir GÜHERTAŞ ilklerin köyü çok önemli bir derneği var sitesi var burada göremedim demekki çalışmanızda eksiklikler var umarım eklersiniz teşekkürler :D GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİVAS:D :D :D
|
1060 TATLICAK MERKEZ
Varmi baska bizim köylü |
--->: -->: KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS'IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE)
[QUOTE=Hemşehrim.58;207488]gardaş çok güzel listelemişsiniz elinize sağlık ama en önemli köylerden biridir GÜHERTAŞ ilklerin köyü çok önemli bir derneği var sitesi var burada göremedim demekki çalışmanızda eksiklikler var umarım eklersiniz teşekkürler :D GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİVAS:D :D :D[/QUOTE]
[B]köyünüzün adı 484 GÖHERTAŞ ZARA olarak geçiyor resmi kaynaklara göre. Siz gühertaş olarak aradığınız için bulamamışsınız demekki.[/B] |
slm emegine saglik guner gardas bende 633 kalecik/sarkisla
|
Babam Sivas Sivritepe Merkez Annem Armutlu Merkez
Tepeönü Merkez Akrabalarım |
ütükyurdu ZARA danım herkese selam sivasspor a tam destek sonuna kadar
|
-->: --->: -->: KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS'IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE)
slm güner hoca evet doğru diyorsun aslında acele ettiğimi fark ettim ve mesajı değiştirdim ancak 10 dakikalık süresi olduğundan geç kalmışım özür ancak resimisi ni falan bilmem köyün adı gühertaş eline sağlık çok güzel bir hizmet
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:02. |