![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
cirinli arkadaşlar sizden bi ricam olacak benim akranlarımdan özellikle KAZIM AKTAŞ ögretmenle görüşen varmı sivasta yaşıyormuş o kadarını ögrendim tabi şimdi emekli olmuş ona ulaşmak istiyorum bakalım başarabilecekmiyiz
|
hasan arslan merhaba tertibim izmirde azmı telefon bagladın bana kara hastanesinde kebep yaptın sen varya çok şanslısın hatırlıyonmu teskere aldıgım gün yanına gelmiştim unutulurmu o günler seni burada buldum
|
selamın aleyküm ilhan yigit kardeşim .askerlik günlerini unuturmuyum.17 yıl sonra allah ü teala bizi sitemizde karşılaştırdı .inşallah devamlı görüşürüz. selamlar.
|
kardeşim ilhan.kazım aktaş hoca benim kızımın öğretmeni şu anda .sivas inönü ilk ögretim okulu 3. sınıfı okutuyor.istersen telefonunu bulabilirim sana.selamlar.
|
sivasspora basarılar insallah şampiyonuz bu sene
|
hasancıgım benim msn adresimi kaydet [email]ilhanyigit-@hotmail.com[/email] KAZIM hocanın tel nosu yada msn adresi varsa senden rica ediyorum bana ulaştırırsan sevinirim ögretmenliği bırakmıştır diye düşündüm helal olsun valla halen dvm ediyor bide senin kızın hocası çok sevindim valla
|
Kazım hoca daha dinç yazın sivasta çarşıda denk geldi görüştük gayet iyi.
|
HEPİMİZ BU TOPRAKLARDA DOĞDUK ONDAN SONRA DAGILDIK ŞİMDİ TOPARLANMAK
MÜMKÜN DEGİL NE KADARDA ÇABALASAK ÇABALAYALIM.:mad: |
inşallah bütün köylüleri burada toparlayacagız
|
izmir narlıdereden teskereyi aldım dedim hasan kardeşime bi allaısmarladık diyeyimde öyle yol alayım dedim bide hatıra resmi çektirmişiz 17 yıl sonra burada karşılaştık
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:37. |