![]() |
-->: --->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=Sweetgirl;215435][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"][CENTER]
Benim anlatacagim kisi ERDALGÜLER Erdal kardesimiz 26 yasinda ve istanbulda yasiyor, aslen Gühertas köylü (eger dogru hatirliyorsam)... İstanbul Sivasspor Taraftar Dernegi Baskan Yardimcisi. Siir sever, veeee.... valla en önemli olanlari anlatdim herhalde :) [/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] SWEETGRİL benim yerime çok güzel açıklama yapmışsın teşekkür ederimm.Biraz ben hazıra konmuş gibi oldum ama..... neysee:D:D:D:D:D |
--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
sitemize 08,12,2005 tarihinde üye omuş
sivasa gönlünü veren bir kişi (vayyy be ne anlattım ama) |
sitede sanırırm çok online olanlardan ve her konuya cevap veren bi kardeşim :)
|
-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B]Avatarındaki resimle ün yapan bir arkadasımız :D Japonlara payıllıyorum :P[/B]
|
siteyle çok uğraşanlardan
sivasın gözbebeği,gururu,vb. :D abartmıyorum yani gerçek bunlar |
[B]ÜSTEKİ YİĞİDOYU ÇOK TANIMASAMDA... DEDİMYA YİĞİDO FAZLA SÖZE FEREK YOK HERALDE..[/B]
|
[QUOTE=Kaptan-58;219402][B]ÜSTEKİ YİĞİDOYU ÇOK TANIMASAMDA... DEDİMYA YİĞİDO FAZLA SÖZE FEREK YOK HERALDE..[/B][/QUOTE]
GÜHERTAŞ Köyünden olup köyünü çok seven ve aynı zamanda köyüne çok bağlı bir genc arkadaşımız diye düşünüyorum |
ALTUNTAŞ olduğu için....sonuçta ALTUN:):):)
|
dünyanın/türkiyenin/sivasın/gürünün güzeli bir ablam :D
|
[QUOTE=albina58;219433]14 yaşındasın,
güzelden anlarsın, büyüyünce mutlaka, çapkınlık yaparsın.:D:D[/QUOTE] Öncelikle adam gibi adam Enerjisinin en az yarısını SİVASA ve SİVASSPORA harcıyan maddiyata önem vermeyen tam bir SİVAS sevdalısı aslen GÜRÜNLÜ spora düşkünlüğüyle tanıdım eski sporculardan halen İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ olup beyoğlunda bir işletmenin sahibidir misafir perverliğini anlatamam cünkü dört dörtlük izzet ve ikramda kusur yapmayan bir YİĞİDO Kısa oldu ama artık idare edin |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:02. |