![]() |
--->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[QUOTE=albina58;221381]Hemen çıkıyorum,:D
Bu topic burda bitti:D Sweet ne zaman,nerde parayı hazırlıyon, Ben her zaman hazırım.:D:D:D Hey alttaki üye,sana 51 000 ytl versem, Bana taksim meydanında,NÜ ressam pozu verirmisin.:D[/QUOTE] [COLOR="Red"] HAYIR ÖYLE BİR POZ VERMEZDİM (CETKOV VERDİ SOLUĞU SİVASSPORDA ALDI) [/COLOR] [COLOR="Blue"] HEY ALTAKİ ÜYE SANA 50,000 YTL VERSEM SİVAS İÇİN NE YAPARDIN[/COLOR] |
[QUOTE=altuntas58;221438][COLOR="Red"]
HAYIR ÖYLE BİR POZ VERMEZDİM (CETKOV VERDİ SOLUĞU SİVASSPORDA ALDI) [/COLOR] [COLOR="Blue"] HEY ALTAKİ ÜYE SANA 50,000 YTL VERSEM SİVAS İÇİN NE YAPARDIN[/COLOR][/QUOTE] ooohhh o kadar yatirim yapardim ki - ehh tabiki para yeterse ! birde türistik ve uluslararasi bir sehir yaparim - herkes tanisin SiVaSi ! [B][U]Bi Sonraki : Sana 1000000 YTL versem Polise gidip bi cinayeti senin isledigini söyleyip hapise girermisin ??;)[/U][/B] |
-->: --->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[QUOTE=kangalli58yasin;221446]ooohhh o kadar yatirim yapardim ki - ehh tabiki para yeterse !
birde türistik ve uluslararasi bir sehir yaparim - herkes tanisin SiVaSi ! [B][U]Bi Sonraki : Sana 1000000 YTL versem Polise gidip bi cinayeti senin isledigini söyleyip hapise girermisin ??;)[/U][/B][/QUOTE] [B]Meblayı biraz daha yüksek tutsan olabilirdi ama 1 milyon YTLye olmaz bu iş,10 milyon verirsen faili meçhullerin birini üstlenirim! [COLOR="Blue"]Allttaki üye sana 5 milyon YTL versem,kendi gözüne çatal saplarmısın?[/COLOR] [/B] |
--->: -->: --->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[QUOTE=Serd@r;221457][B]Meblayı biraz daha yüksek tutsan olabilirdi ama 1 milyon YTLye olmaz bu iş,10 milyon verirsen faili meçhullerin birini üstlenirim!
[COLOR="Blue"]Allttaki üye sana 5 milyon YTL versem,kendi gözüne çatal saplarmısın?[/COLOR] [/B][/QUOTE] Yok be abi ne çatalı ben gözlerimi seviyorum bi 5 milyon dolar için yok yok olmaz Sıradaki hemşo sana 50.000 dolar versem yüzbinlerce arıyla dola 20 metrekarelik bir odada 15 saat boyunca dururmusun...:D |
--->: -->: --->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[QUOTE=sivaslıgenç;221464]Yok be abi ne çatalı ben gözlerimi seviyorum bi 5 milyon dolar için yok yok olmaz
Sıradaki hemşo sana 50.000 dolar versem yüzbinlerce arıyla dola 20 metrekarelik bir odada 15 saat boyunca dururmusun...:D[/QUOTE] [B]Özel kıyafetini giyer girerim. :D Alttaki üye sana 50000 ytl versem,toplu tabancaya bir mermi koyup 5 deneme yaparmısın?[/B] |
yok walla kusura bakma yapmam
alttaki arkidaş sana 50,000 tl wersem denizin ortasında kimsenin olmadığı bi yerde 5 saat suda durur musun?? |
[B]Dururum hemde seve seve yüzmeyi çok severim zaten
Allataki arkadaş sana 50000 ytl versem Sivassporun küme düşmesi için dua edermisin![/B] |
yok bee etmem sivasspor yükselsin ALLAH düşmek nasüp etmesin (amiiiiiiiiin)
[B]alttaki üye sana 55 000 tl wersem SİVASA abd bayrağı asarmısın. meydanın tam ortasına[/B] |
[B]Yakmak için para bile istemem bedava şehir meydanına asar yakarım.
Alttaki üye 50000 ytl versem,sağ elinin baş parmağının yarısını kesermisin![/B] |
TÜRKİYE bir bütündür devlet içinde devlet olmaz..Ne wersende bunun için yetki wermem werilmesinide istemem..
alttaki üye 50,000 TL wersem bu siteyi engellermisin:D:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:46. |