![]() |
Cevap: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI
İŞTE BİZİM MEMLEKETİMİZ::::::::::::::::::::::::::
Fethullah Gülen cemaati haberleşme ağını ele geçirmiş!" Hıncal Uluç'tan cesur yazı!!! 12/03/2008 20:56 - ŞİMDİ Mİ ANLADINIZ Orhan UYAR Ucu size dokununca nasıl zıplıyorsunuz?Siz güzellik yarışmalarında, hiç spor yapmayanların yorumcu olduğu spor programlarında konuşurken Bu ülkenin yurtseverleri, gerçek dindarları yıllardır bas bas bağırdı. Devlet kuşatılıyor, devlet kurumları ABD nin uydurduğu ILIMLI İSLAM ın uygulayıcısı olan tarikatın devleti ele geçirmek üzere olduğunu haykırdılar. İnanmadınız. Daha yeni mi anladınız? |
-->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI
[B]Konumuz zamlar.
Cemaatlere girmenin mantığı yoktur.[/B] |
İŞTE AKP li VEKİLLERİMİZ 4 LEMEYE ÇALIŞIYORLAR
Meğer kocam o kadına evimizin iki sokak altında ev tutmuş!!!" AKP'li vekil eşinden şok sözler!!! 13/01/2008 23:14 - Bunda Şaşılacak Birşey yok Orhan UYAR Evet Hanımefendi bunda şaşılacak bir şey yok. Kadını insan olarak değil, cinsel nesne gibi gören zihniyetlerden ne beklenir. Asıl şaşılacak olan Başbakanın,bakanların ve Emine Erdoğan ın her gitiği yerde kadının evde oturması gerektiği ve kocası ile çocuklarına bakmasını öğütlemeleri. İmamla ise camilerde çalışan kadın kocasını aldatır diye fetva veriyor. Bu zihniyet ne yazık ki bu ülkede %47 oy alıyor.İşin garibi kendilerinin davet davet dolaşarak evlerini unutmaları.Yani onların dışında bütün kadınlar evlerinde oturup kocalarını beklesinler, çocuklarına baksınlar. |
[quote=dark_yamtar58;325951]BÖYLE BİR ÜLKEDE YAŞIYORSUN ARKADAŞ NEYİ KİMLE TARTIŞIYORSUN...PES YA
Hırsızlık yapmak GÜNAHtır. Ama Hırsızı alkışlamak günahların en büyüğüdür. Bir ülke düşünün. Cumhurbaşkanı Kayıp Trilyon davasından yargılanıyor. Başbakan sahte bilet basmaktan yargılanıyor. Maliye Bakanı Sahte Fatura düzenlemekten yargılanıyor. Hiçbirinin davaları sonuçlanmamış. PES be kardeşim. PES.[/quote] Dokunulmazlıkların kaldırılmasından kaçan, sudan bahenelerle yok efendim dokunlmazlık kakarmıymış diye kendini savunmaya kalkan, bunu hala anlayamayan insanalar. 2003 de hayırlı iş adamalrının burs parasıyla Amerika'larda okuyan bir başbakan çocuğu sene 2007 de 2.7 milyon dolara gemi alabiliyorsa, işte dokunulacağını bildikleri için dokunulmazlıklara karşı çıkacaklar elbette bundan doğal ne olabilirki. Gardaş bunun muhasebesini yapamayan insana ne anlatabilirsinki.Amacımız bilinçsizce birilerini karalamak değil,bunu yapan kim olursa olsun gerekli cevabı almalı. Ne diyelim ne yaparsanız yapında diyemiyoruz çünkü kurunun yanına yaşta yanıyor. |
Konu bayağı değişik yönlere kaymaya başladı:)
dark_yamtar gardaş valla bu gidişle kendimizi Silivri'de bulursak şaşırmayalım:D:D:D |
16 ay suudi arabistanda kaldim 20 ruyal yani 6 dolar verdigim zaman arabanin deposu fulleniyodu aksine petrol fiyati dustu hic zam gormedi ama turkiye sabah baska aksam baska bende anlamiyorum bu nasil zam
|
benim asıl anlamadığım "sanki değiştirmek elinde kardeşim birşey yapamayacaksın ki, milletin pastası seni germesin" demek. çünkü değiştirmek elimizde 2002 de nasıl değiştirdiysek hepsini tarihin çöplüğüne attıysak bunları da ama hepsini yani sadece AKP'yi değil hepsini tarihin çöplüğüne atmakdır değişiklik. Evet elimizde ve yapabiliriz yeterki at gözlüğünü çıkartıp, tozpembe Türkiye yaratanlara inanmayarak demiyorum sadece irdeleyerek doğruyu bulur ve "bu adamlar yiyor ama en azından yapıyor" mantığını unutup ülkeyi kurtarabiliriz.
Saygılar |
--->: ZAMLAR YANSIMAYA BAŞLADI
iyide gidecek kötüde amma zamlarda herzamanki gibi şikayetçi olanlarda var olmayanlarda....
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:35. |