![]() |
--->: AŞKA İNANIRMISINIZ?
Hanı aşk iki kişilikti her şey yalan kız erkek fark etmez daha güzelini buldun mu anında terk eder insan evladı cıg süt emmişdir
|
aşk yoktur kardeş
ben ınanmıyorum çünkü ben hep aldatıldım |
helal yaa başka ne diyeblirim ki helal olsun emeine sağlık gerçekten süper bi yazı omuş sivas lady
|
Şimdi aşklar,cep telefonuyla,msn'le oluyor.Buda aşkı çok sıkıcı yapıyor bence.
|
[QUOTE=sivaslıgenç;230873]Şimdi aşklar,cep telefonuyla,msn'le oluyor.Buda aşkı çok sıkıcı yapıyor bence.[/QUOTE]
gecenlerde okudum birbirlerini gçörmeden 3 yıl konuşup yani aşık olan çift 4 senesinde evlenmişler :D diyeceksiniz hiçmi merak etmemişler birbirilerinin yüzünü görmeyi...namahrem diye direk gidip istemişler :D |
[QUOTE=seva;229827]aşk leyla ile mecnün gibi kavuşamadılar onlarda mı aşkı doğru kulanamadılar [/QUOTE]
Mecnun'un vardığı son noktayı hepimiz biliyoruz, Aşk acısı, ayrılık acısı vs. çekerek en sonunda ilahi aşkı buluyor... Yani geç olsa doğru kullandı ;) |
[QUOTE=puar;230884]gecenlerde okudum birbirlerini gçörmeden 3 yıl konuşup yani aşık olan çift 4 senesinde evlenmişler :D diyeceksiniz hiçmi merak etmemişler birbirilerinin yüzünü görmeyi...namahrem diye direk gidip istemişler :D[/QUOTE]
Vay be öyle sa...larda var he.Ne diyelim helal olsun.İŞte şimdiki aşklar böyle.Nerede bizim zamanımızdaki aşklar.:D |
[COLOR="DarkRed"][I][B]Aşk dediğin ya Allah'tan gelmeli,
ya Allah için olmalı, ya da Allah'a ulaştırmalı, yoksa.. yerle bir olmalı....[/B][/I][/COLOR] |
[QUOTE=sonbahar5803;231264][COLOR="DarkRed"][I][B]Aşk dediğin ya Allah'tan gelmeli,
ya Allah için olmalı, ya da Allah'a ulaştırmalı, yoksa.. yerle bir olmalı....[/B][/I][/COLOR][/QUOTE] haklısın bence ... Sadece adı aşk diye aşık olunuyor artık...(ünlüler kastetmedim) |
hehe bi LeyLa bir mecnun vardı şimdi herkes oLmuş LeyLa mecnun dkLık aşkLar ne bekLersinkı şu aşkı 3 böLumde gösteren arkşa heLaL vaLLa:)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:50. |