![]() |
--->: aşk mı paramı ?
İKİSİNİN DE FAZLASI FELAKETTİR AMA YİNEDE PARA DERİM BEN, BU ZAMANDAN ONSUZ HİÇ OLMUYOR ... ALLAH GÖNÜL ZENGİNLİĞİ VERSİN TABİ
|
[QUOTE=kangallim;258462]İKİSİNİN DE FAZLASI FELAKETTİR AMA YİNEDE PARA DERİM BEN, BU ZAMANDAN ONSUZ HİÇ OLMUYOR ... ALLAH GÖNÜL ZENGİNLİĞİ VERSİN TABİ[/QUOTE]
Burada kast edilen "zevk", ne "aşk"ta ne de parada bulunamayacak, dahası hem "aşksız" hem de parasız insanların da bulabileceği bir şey. Ama ona cips reklamlarında veya Turkcell mesajlarında rastlamak mümkün değil. Biraz daha derine inmek gerekiyor... |
Bir birinden ayrılmaz ikili:) Biri eksik oldumu yarım kalır.Paraszılık aşkınızıda kaybettirebilir. Önemli olanı makbul olanıda ikisi bir arada olanıdır.Ben ikiside şıkkını işaretliyorum,gerçi öyle bir şık yok ama;)
|
-->: aşk mı paramı ?
''YARATILANI SEVERİM YARATANDAN ÖTÜRÜ'' Bİ İNSAN BU SÖZÜ BEYNİNE YERLEŞTİRDİĞİ ZAMAN MANEVİ YÖNDEN ZENGİN OLMUŞTUR ZATEN.MANEVİ YÖNDEN ZENGİN OLAN KİMSEDENDE RABBİM NİMETİNİ ESİRGEMEZ.
|
bu zaman anladımki leylayla mecnünü bulmak zor :D
|
[B]İkiside Olsuun..:):):D....:):).[/B]
|
bence de parasız saadet olmıcağı gibi aşksız da hayat bitmez
|
[B]İkiside birbirini tamamlıyor.Bir elmanın İki Yarısı Gibi :D[/B]
|
Para diyenler aceba saka mi yapio yoksa. aski yakalamak daha önemli para ise bi kagit parcasi.
|
bence para.......paran olmadı mı aşkın da olmaz..varsa bile mutlaka bir müddet sonra gözü açılıcaktır ve hep dahasını isticektir.....daha fazlası daha fazlası..çünkü şartlarımız bunu gerektiriyor yoksa tabiki de aşkı paraya tercih etmem ama bu zamanda para lazım......para su gibi gerekli...para karbonhidrat yağ protein görevi görüyor şu anda:)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:16. |