![]() |
--->: ALLAH ' A SIĞINMAK
[B] sen kimseye böyle bi kelime ile cvp veremezssin inanıp inanmamak bizlere kalmış..sen sevmeyene müslüman değilsin felan diyemezsin.. [/B]
|
[QUOTE=ero;240712][B] sen kimseye böyle bi kelime ile cvp veremezssin inanıp inanmamak bizlere kalmış..sen sevmeyene müslüman değilsin felan diyemezsin.. [/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][I]Elbetteki inanıp inanmamak senin elinde ben inanmadıgımdan dolayı yazıyorum zaten .benim Peygamberimin(SAV.) sevdikleri benimde sevdiklerim oldugundan insan sevdiğine hakaret ettirirmi ki ben Hz.ALİ (R.A) seviyorum ve seviyoruz hep beraber en ufak bir hakaret gördünüzmü .hayır. [/I][/B][/COLOR][/FONT] |
[B]Hz. Osman'ı, Hz. Ebu Bekir'i, Hz. Ömer'i sevmeyenin müslümanlığına şaşarım.
İslam dini bir gelenek değil, Allah'ın emrettiklerini uygulamayı gerektiren yaşam biçimidir.[/B] |
--->: -->: --->: -->: ALLAH ' A SIĞINMAK
[QUOTE=maweraa;240697][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][I]deyişler sizin için cok önem tasıyor isede ,müslümanlar için kabul gören sadece Kur'an-ı Kerim ve Hz. Muhammed (SAV.)'dir.[/I][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B]Yaw gülmekten öldüm ben bu yazıyı okurken :D:D:D:D:D Ya ALLAH aşkına ben demişim sivas sen demişsin amerika :D:D:D:D Ben sana şimdi bir tükü dinle desem hemen bunlarımı anlatıcan bana :D:D:D[/B][/COLOR] |
[B]SONBAHAR saten sitede senden başka MÜSLÜMAN yokki sen kendinden hariç bizim gibi düşünen canları Müslüman saymazssın(bu ne kudret)SEN müthişssin..senin bi camide kuran kursu vermen küçük kızlarımızı engin bilginle eğitmen lazım [/B]
|
[QUOTE=ero;240772][B]SONBAHAR saten sitede senden başka MÜSLÜMAN yokki sen kendinden hariç bizim gibi düşünen canları Müslüman saymazssın(bu ne kudret)SEN müthişssin..senin bi camide kuran kursu vermen küçük kızlarımızı engin bilginle eğitmen lazım [/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B]Aynennnnnnnnnnnnnn Harfi harfine katılıyorum Biz müslüman değiliz ( mişiz ) :D:D:D:D[/B][/COLOR] |
[QUOTE=sonbahar5803;237714][B][COLOR="DarkRed"]Esengül hanıma tşk edip şakşaklayacağınıza, Daha da fazla bizlere laf getirtmeyin![/COLOR][/B][/QUOTE]
Sonbahar senin ağzınla söylim hadi.....ne güzelde maweraa ya teşekkür edip şakşak çılık yapmışssın.....YİNE KENDİSİYLE ÇELİŞMİŞ...bide başkALARINA LAF ATIYOR....;) |
[QUOTE=ero;240772][B]SONBAHAR saten sitede senden başka MÜSLÜMAN yokki sen kendinden hariç bizim gibi düşünen canları Müslüman saymazssın(bu ne kudret)SEN müthişssin..senin bi camide kuran kursu vermen küçük kızlarımızı engin bilginle eğitmen lazım [/B][/QUOTE]
Küçük kızlarımızı değil sadece, sizin gibileri de eğitmek lazım. [B][COLOR="DarkOrchid"]''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.''[/COLOR][/B] Kim söylemişti bu sözü? Sitede çooook müslüman var. Kaldıki kimsenin dinini sorgulamıyorum. Müslümanlık adı altında başkalarına hakareti hak sayanları, uydurma hikayelerle halifelerimize taş atanları taşlıyorum! |
[QUOTE=ero;240777]Sonbahar senin ağzınla söylim hadi.....ne güzelde maweraa ya teşekkür edip şakşak çılık yapmışssın.....YİNE KENDİSİYLE ÇELİŞMİŞ...bide başkALARINA LAF ATIYOR....;)[/QUOTE]
:D:D:D:D:D........:D:D:D..............:D:D |
Sen sadece dine küfredeni alkışlarsın, ben ise diğer tüm üyeler gibi zıt görüşte olduklarımı da icabında alkışlayabilirim.
Şakşakçılık farkı buradan kaynaklanıyor. Bunu anlayabilmek için önce temiz bir kalbe, sonra beyine ihtiyaç var. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:53. |