![]() |
Cevap: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?
Yunus yarın küçükçekmeceye gidicez.. 40 daireli ßitane ßinanın panosu yanmış.. Ayvayı yedik oLm:D
ßizim Çırak yollamış:D:D:D:D |
iyi geceler aşkım tatlı rüyalar..................
:) |
[B][QUOTE=gürün_güzeli;340601]iyi geceler aşkım tatlı rüyalar..................
:)[/QUOTE] Manitamız yokki mesaj atsın :rolleyes: Bilal ; Kardeşim Naber ? :D[/B] |
[B]Gülen yüzünü dünyaya tanıtmış,yüz akımız,fedakar,cefakar,ve kendini eğitime adamış siz değerli eğitim gönlüllülerinin öğretmenler gününü kutlarım.:)[/B]
O saydığı ben oluyorum:D:D:D |
[COLOR="DarkSlateBlue"][B][FONT="Comic Sans MS"]hacııı yarın kütüphaneye gelebilrmisin? sınavlar hakkında bir konuşalım [/FONT][/B][/COLOR]
|
son iki gündür tlfnuma mesaj gelmiyor
|
[COLOR="DarkRed"]canm caldırmada kont yemiyim tel bozuk haberin olsun
......[/COLOR] |
Aldığım son mesaj bir fıkra. Umarım sizlerde beğenirsiniz.
Eşekler köydeki semerciden çok şikayetçilermiş. Semerci hiç iyi semer yapamıyormuş. Eşeklerin sırtları kanlı yaralarla doluymuş. Eşekler toplanıp yeni bir semercinin gelmesi için dua etmişler. Hikaye bu ya duaları da Kabul olunmuş ve gerçekten köye Yeni bir semerci gelmiş. Ne var ki bu semerci de eşekleri rahatlatacak Semerler yapamıyormuş, yaralar azalacakken artmaya başlamış. Eşekler yine toplanıp, köye yeni bir semerci gelmesi için dua etmişler. Ve gerçekten Mevcut semerci köyden ayrılmış, yerine başka bir semerci gelmiş. Eşekler Her semerci değişikliğinde olduğu gibi yine çok sevinmişler. Ama çok zaman geçmeden yeni semercinin de çok farklı olmadığını, Semerlerin gittikçe daha da kalitesizleştiğini, yaralarının ise kötüleştiğini görmüşler. Semerci gitmiş, semerci gelmiş. Her seferinde eşekler yeni semerci gelmesi için dua etmişler. Bu hikaye kaç semerci değişene kadar böyle devam etmiş bilmiyorum.Nihayet bir gün eşekler toplanıp, eski semerciden kurtulmak için değil de eşeklikten kurtulmak için dua etmeye başlamışlar. Hani seçim dönemi yaklaşıyor da....... |
[QUOTE=Yiğiter;340843][B]Gülen yüzünü dünyaya tanıtmış,yüz akımız,fedakar,cefakar,ve kendini eğitime adamış siz değerli eğitim gönlüllülerinin öğretmenler gününü kutlarım.:)[/B]
O saydığı ben oluyorum:D:D:D[/QUOTE] Sevgili öğretmenim son aldığın bu mesaj 24 kasım mı, 5 ekim mi? O günden bu güne size mesaj gelmedi mi? Üzüldüm doğrusu. İleti adresinizi bilse idim. Bu gün için (sömestri) geçmiş olsun, iyi dinlenmeler diye mesaj yazardım. |
banada dün geldi mesaj
saat :19.35 kinden: ablamdan " kiz isten sonra anneme gel , lahmacun yapmis .......hemen gel " |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:55. |