![]() |
Cevap: TÜM KÖYLER
[QUOTE=aysima58;565269]işde ondan kilo alıyon yazda ecik eri ne var ama güzel bir anı dimi şimdi allah için kele.ne gısganıyon len.[/QUOTE]
alemsin aysima be sipormu sayılıyo yazmak he kele cok yazmıyorumda ondan kilo aıyorum biz sivası da seviyoruz sivasın tüm köylerinide tabiğki türkiyenin her karış toprağınıda saviyoruz bundan neden rahatsız olunuyor ki bilal kardesime katılıyorum |
oooy oy hemende küsermiş bacısının bitanesi şakaydı valla küsme bee bende tombulum akşama kadar ali neler yapıyor bana bi bilsen gülmekten katılırsın naapıyım alıştım hiç aldırmıyom sende bana aldırma alış keleeee noolur.
|
[I][B]Köymü hangi köy,Köyümü ve tüm köyleri seviyorum.
Şehir ortamı boğuyor beni, nerde bir köy görsem hüzünleniyorum.[/B][/I] |
GARDAŞLAR SIVASIN HER YERİ BİZİM BEN YENİYİM ÖZÜR DİLERİM AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK SELAMLAR TÜM SIVASLILARA VEDE BEN İNSANIM DİYENLERE
|
hoş geldiniz kardeşim sefalar getirdiniz siteye inşallah güzel vakit geçirirsiniz.
|
[QUOTE=bilal kose;565274]Neden insanlar bu ara ustume geliyor anlamiyorum.bu benim sivas sevgim seninde ne kadar sivasi sevdigin benimedigin oratada.[/QUOTE]
anlamadım doğrusu ......sevgili gardaşımmmmm |
bende törnüklüyüm ama sivasım bir başka güzel
|
ulaş yeni karahisar beldem benim köylerin şaahı dermişim vallahi şaka bir yana çok köyünü gezdim sivasın hepsi birbirinden değerli hepsi birbirinden güzel bir başkadır benim memleketiiiiiiiiiiiiim.
|
bizde merkez güney köyündeniz ama sivasın tüm köylerini köyüzümüz kadar severiz
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=24869&token=102278][img]http://resimzade.com/Show.html?i=24869&token=102278[/img][/url]
Köylerin en harabesi gönlümün sarayı.. Kavlak |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:57. |