Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19196)

kasparix 11.07.2008 10:51

--->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

Hayırlı olsun diyorum.

İlaveten de şunları söylüyorum:

BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz.

İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz?

ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi??
BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY..

seva 11.07.2008 12:37

destekliyorum..........................

dark_yamtar58 11.07.2008 14:41

Abdullatif Şener İçinde bulunduğu Siyasi yelpazeyi kesinlikle sevmeme rağmen son yıllarda Sivastaki en şahsiyetli,onurlu duruşunu muhafaza edebilen ender siyasetçilerden biri kendisine oy vermeyecek biri olarak gönlüm ondan yana.

Kuracağı partiye ve şahsına şimdiden başarılar diliyorum,İnşallah sivas için hayırlı olur.Şu anda Sivasın ağırlığını taşıyacak her hangi bir siyasetçi mevcut değil.Bu sorunun Abdullatif Şener beyle dolacağı inancındayım....................cCc..................

memati baba 11.07.2008 15:04

Kursun bakalım, bir kurmayan o kalmıştı zaten...

Fatihmd 11.07.2008 15:14

Temiz, dürüst bir insan. Kurması lazım bence. Düzgün insanlar siyasete bulaşmak istemiyorlar, bulaşmayıncada şimdiki gibi oluyor. Vatana hizmet anlayışı yok.

AKÇAMAGRALI58 11.07.2008 22:00

ACABA PARTİ İÇİNDE PARTİ KURMAK NASIL BİR DÜRÜSTLÜKTÜR MERAK EDİYORUM.
SİVASA BİR LİDER YETER
ASLA VE ASLA DESTEKLEMİYORUM OYUM YOK

abdullah58 11.07.2008 23:05

-->: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[QUOTE=dark_yamtar58;285771]Kardeşim nerdesin ya şükür kavuşturana.....................................[/QUOTE

KOCA REIS BENI SORMUYON AMA BENDE BURDAYIM YAZILARINI OKUYORUM
ALTINA IMZAMI ATARIM

LaEdri 11.07.2008 23:05

[QUOTE=kasparix;285895]Hayırlı olsun diyorum.

İlaveten de şunları söylüyorum:

BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz.

İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz?

ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi??
[B] BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..[/B]SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY..[/QUOTE]

[B]girenlerin sivasa ne faydası oldu ki..?

varsın girmesin...[/B]

altuntas58 11.07.2008 23:09

-->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[B]Benim şahsi görüşümce abdullatif şener bey partisini kurmalı sayın şenerin alacağı oy sadece sivasa endeksli değil sivaslı kardeşlerim onu ister desteklesin ister desteklemesin onu bütün Türkiye tanıyor ve seviyor her bölgeden oy alabilecek kapasitede bir siyasetci bence başarılı olur şimdden siyasi hayatında başarılar dilerim nede olsa toprağım kral yiğido en büyük Sivassporlu[/B]

abdullah58 11.07.2008 23:12

[QUOTE=kasparix;285889]ÖNCE MKYK DAN İSTİFA ETSİN YANİ SİVASLI UCU BİZE DOKUNUO....[/QUOTE]

VALLAHA MÜSLÜMAN OLSUN
TÜRK OLSUN
BENDE SIVASLI OLDUGUM ICIN HANGISI DAHA ÖNDEYSE OYUMU ONA VERIRIM
SIVASLI LIDERLER DIYORUM
MUHSIN BASKAN VEYE LATIF SENERR -TEMEL KARAMOLLA OGLU KASTIM

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:00.