Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Erkeklere Küpe Takmak Yakışırmı ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20307)

4Eylul 24.08.2008 22:30

--->: Erkeklere Küpe Takmak Yakışırmı ?

Yaa kizlarin biyiktan bu kadar hoslandigini bilsem hic biyiksiz kalmazdim. :d
Köselerin haline aciyorum. :)

tatli-dilli 24.08.2008 22:31

[QUOTE=4Eylul;300631]Yaa kizlarin biyiktan bu kadar hoslandigini bilsem hic biyiksiz kalmazdim. :d
Köselerin haline aciyorum. :)[/QUOTE]

bu etkilemek istedigin insana bagli bence, igrenc bulanlarda var o biyigi : ))

ama biyikla erkek olunuyormus bugün ögrendim bunu da, ögrenmenin yasi yokturdur.

HasreT 24.08.2008 23:39

İLK BAKINCA KIZ ÇOCUĞU SANDIM YAKIŞMAMIŞ TABİKİ NE GEREĞİ VARDI DA ÇOCUĞA KÜPE TAKTINIZ

kronik 24.08.2008 23:44

[B][COLOR="DarkOrange"]demekki gereği varmış ki taktık yakışmamış diyerek fikrinizi beyan ettiğiniz için de çok teşekkür ederim
[/COLOR][/B]

HasreT 25.08.2008 00:11

NEDEN SERT TEPKİ VERDİNİZ ANLAMADIM SİZ SORDUNUZ BENDE FİKFRİMİ BEYAN ETTİM İŞTE...

kronik 25.08.2008 00:12

[B][COLOR="DarkOrange"]teşekür ettim işte hiç teşekkür edilerek verilen sert tepki gördünüz mü ?
[/COLOR][/B]

kasparix 25.08.2008 00:14

ya cidden öenmli bi kanıya vardım sizde kulak verin....hani derler ya bu ulkede basörtüü sorununu kadınlar yasar ama sorun eden ve siyasetini yapanlar erkeklerdir..erkeklerden baskası da diline dolamaz ..ve bugun burda bunuda gördum kı erkekliğe ait mevzularda bayanlarca sahiplenilmiş ve tartışılıo..anlamak güç bu bizim genizmizde var demek ki...

HasreT 25.08.2008 00:26

teşekür ettim işte hiç teşekkür edilerek verilen sert tepki gördünüz mü
YİNE SERT TEPKİ VERİYORSUNUZ .TEŞEKKÜR EDİLEREK VERİLEN SERT TEPKİYİ ŞUAN SİZDE GÖRÜYORUM.NEYSE DAHA FAZLA TARTIŞMAK İSTEMİYORUM....İYİ GECELER KRONİCK

Eyüp Bayrak 25.08.2008 00:58

Bence bir insan kendisine ne yakistiriyorsa onu giymeli,ne yakistiriyorsa onu takmali.
Kendisine yakistiriyorsa burnuna halka bile taktirabilir :D

tatli-dilli 25.08.2008 13:47

[QUOTE=gurbet kuşu;300678]teşekür ettim işte hiç teşekkür edilerek verilen sert tepki gördünüz mü
YİNE SERT TEPKİ VERİYORSUNUZ .TEŞEKKÜR EDİLEREK VERİLEN SERT TEPKİYİ ŞUAN SİZDE GÖRÜYORUM.NEYSE DAHA FAZLA TARTIŞMAK İSTEMİYORUM....İYİ GECELER KRONİCK[/QUOTE]

yani karismak istemem bu konuya esasen ama sevgili kornick sert tepki vermedigi apacik ortada, anlayisla tesekkür etmis yorumunuza. sanirim tartisma ortami yaratilmak isteniyor. saygi anlayis hosgörü....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:19.