![]() |
--->: Memlekette İftar
[B]umarım güzel bi iftar yemeği olur arkadaşlar [/B]
|
organizasyonda emeği geçenlerden allah razı olsun
|
-->: Memlekette İftar
[B]memlekette iftar bir başka oluyor bende orda olmak isterdim ama şartlar el vermiyor bu organizasyonu düzenleyen emeği gecen herkesi kutlarım hayırlı ramazanlar dilerim[/B]
|
[B]Ahhh orda olmak vardı memlekette iftar bambaşka.... Ordaki arkadaşlardan bol fotoğraf bekliyoruz...[/B]
|
[B]ALLAH IZIN VERIRSE YAKAMOZZ ABI VE BEN BERABER GELICEZ......................[/B]
|
[B]Katılacaklar:
1.) Abdullah YİĞİT (maç yorumcusu) 2.) Mustafa Ateş (spor program yapımcısı) 3.) jakobieen 4.) Yiğiter 5.) Rallim58 6.) sultanşehir 7.) yakamozz 8.) haythuyt 9.)AhmetTuran90 10.) BekirBayrak 11.) ABDULLAH DUMAN 12.) 1967_DERNEK_MUSTAFA 13.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm) 14.) merkez_emre 15.) sensetik 16.) yigido_sampiyon 17.) SİVASLI ALEX 18.) anilcan213 19.) Gençlik_58 20.) cücü baba[/B] |
Cevap: -->: Memlekette İftar
[QUOTE=Yiğiter;304531][B]Katılacaklar:
1.) Abdullah YİĞİT (maç yorumcusu) 2.) Mustafa Ateş (spor program yapımcısı) 3.) jakobieen 4.) Yiğiter 5.) Rallim58 6.) sultanşehir 7.) yakamozz 8.) haythuyt 9.)AhmetTuran90 10.) BekirBayrak 11.) ABDULLAH DUMAN 12.) 1967_DERNEK_MUSTAFA 13.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm) 14.) merkez_emre 15.) sensetik 16.) yigido_sampiyon 17.) SİVASLI ALEX 18.) anilcan213 19.) Gençlik_58 20.) cücü baba[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"] dettttt bu bulusma düzenlenemez bi kere ben yokum cünküüüüüü :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Yiğiter;304531][B]Katılacaklar:
1.) Abdullah YİĞİT (maç yorumcusu) 2.) Mustafa Ateş (spor program yapımcısı) 3.) jakobieen 4.) Yiğiter 5.) Rallim58 6.) sultanşehir 7.) yakamozz 8.) haythuyt 9.)AhmetTuran90 10.) BekirBayrak 11.) ABDULLAH DUMAN 12.) 1967_DERNEK_MUSTAFA 13.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm) 14.) merkez_emre 15.) sensetik 16.) yigido_sampiyon 17.) SİVASLI ALEX 18.) anilcan213 19.) Gençlik_58 20.) cücü baba[/B][/QUOTE] [B]Bence bu organizasyon çok güzel olacak katılım her gecen gün artıyor herkesin ramazan ayı mubarek olsun[/B] |
-->: Cevap: -->: Memlekette İftar
[QUOTE=Sweetgirl;304536][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]
dettttt bu bulusma düzenlenemez bi kere ben yokum cünküüüüüü :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]maddi ve manevi desteğinizi hissetmeyi isteriz..bilhassa maddi :)[/B] |
Cevap: Memlekette İftar
[B]Gönül bütün iftar organizasyonlarına katılmak istede zaman ve şartlar buna müsade etmiyor,
Bir aksilik olmaz ise son 2 veya 3 gün Sivas'ta olacağım, inşallah birlikte bir iftar yapma fırsatımız olur :) İftara katılacak arkadaşlara şimdiden afiyet şeker bal olsun :D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:23. |