![]() |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİK
[QUOTE=fatoş_yvz;307216]:( neyse geçmiş oLsn artık ramazandan sonra sana bi ayva borcum oLsn:)[/QUOTE]
teşekkür ederim.. çok güzel teselli veriyosunuz.. :D :D |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: E
[QUOTE=Kaptan-58;307217]teşekkür ederim.. çok güzel teselli veriyosunuz.. :D :D[/QUOTE]
ne demek herzamn banamı sordun canm sendee ama herşeyde vardır bi hayıR üzülme artık başa gelenj çekılıR:) yenge duymasn... |
[QUOTE=fatoş_yvz;307220]ne demek herzamn banamı sordun canm sendee ama herşeyde vardır bi hayıR üzülme artık başa gelenj çekılıR:) yenge duymasn...[/QUOTE]
bencede duymasın.. ölmek için daha gencim :D :D .............. |
--->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=Kaptan-58;307223]bencede duymasın.. ölmek için daha gencim :D :D ..............[/QUOTE]
sen merak etme ben hemen söyLerim yanı başkasından duymasn maksat:) |
Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=fatoş_yvz;307226]sen merak etme ben hemen söyLerim yanı başkasından duymasn maksat:)[/QUOTE]
sende benin dostum musun düşmanım mısın belli değil :D :D |
--->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=Kaptan-58;307229]sende benin dostum musun düşmanım mısın belli değil :D :D[/QUOTE]
ben senı bunu bılıcek kadr zeki sanardım ama tüüü eLiN kızı almış aklını:) ya sana iyilk yaramıyo yaaa........... |
Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=fatoş_yvz;307233]ben senı bunu bılıcek kadr zeki sanardım ama tüüü eLiN kızı almış aklını:) ya sana iyilk yaramıyo yaaa...........[/QUOTE]
yok aklımı açlık aldı :) hem bu nasıl bi iyiliktir anlamadım gitti :D |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=Kaptan-58;307235]yok aklımı açlık aldı :) hem bu nasıl bi iyiliktir anlamadım gitti :D[/QUOTE]
ne yani başkası gidip aslında onu istemedıgını ama iş olsn dıye evlenıcgnı söylese çokmu iyi oluR:) hanı ben dırek mecburıyetten felan derım öLümüN acısız oLuR anLamıyosnki:D |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=fatoş_yvz;307237]ne yani başkası gidip aslında onu istemedıgını ama iş olsn dıye evlenıcgnı söylese çokmu iyi oluR:) hanı ben dırek mecburıyetten felan derım öLümüN acısız oLuR anLamıyosnki:D[/QUOTE]
aaa onu istemediğimide nerden çıkardın yaaaa :confused: |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=Kaptan-58;307238]aaa onu istemediğimide nerden çıkardın yaaaa :confused:[/QUOTE]
kendın söyledınya yazıyı okuyunca fikrım degiştı normalde bende bekarlıktan yanayım dıyen sen degılmısn neyse konu dagıLdı iyice aLt tarafı evLecen abi ya:).... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:22. |