![]() |
--->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
Yoğun istek üzerine bende yarışmaya katılmaya karar verdim:).
Ancak kimse yanlış anlamasın haa ben yapmıyorum tatlıyı.Bizim de onurumuz ve gururumuz var:D Annem yapacak ben de fotosunu çekecem:) Hadin bakalım tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyor, küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden şapur şupur öpüyorum:D Hakeden kazansın:).... |
katıl bakalım yakamoz sende katıl:D
|
Cevap: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
Bakıyorum da herkes iddalı:)
Sonradan demedi demeyin... DADLILAR BENİM HEPSİNİ YERİM!!!:D:D |
[quote=SONMEZ;315304]Eyvallah [B]Arif Abey[/B], varolasın.
Bu nazik liyakat için teşekkür ediyorum. Abi, bu azmin bir zaferidir. Bu uğurda çok uzun ve meşakkatli kulis mücadelemiz sonrası bu mukaddes göreve beni layık gören tüm dava arkadaşlarıma ve tatlı yoldaşlarıma şükranlarımızı arzediyorum. [B]Arif Abey[/B], aldığım bir istihbarata göre : Sen de [B]Kömbeciler Federasyonu Başkanlığı'[/B] na talipmişsin. Oyum sanadır abey, tüm ekipmanım ile birlikte arkandayız. ;)[/quote] Yav [COLOR=black][B]Mustafa[/B][/COLOR] gardaşım yerin kulağı var galiba:) Ne çabuk duyulmuş bu haber:rolleyes: [B]KFB' bu görevi en iyi şekilde yapacağımdan kuşkunuz olmasın;)[/B] [I]Ayrıca verdiğin bu destek sözünden sonrada artık bu iş tamam diyorum sağol var ol gardaşım:D[/I] |
Cevap: Tatlı Yarışmasına Varmısınız?
[B]:) tatlilari görelim arkadaslar
vaktim olursa bende yapmayi düsünüyorum yaparsam eklerim yoksa katilacak arkadaslara basarilar dilerim :)[/B] |
Cevap: Tatlı Yarışmasına Varmısınız?
yemeyi tercih ederim valla......................................
|
iyi mi dün yengemle baklava actik ama ben resim cekmeyi unuttum : ((
baklavayi pek fazla sevmem nadiren canim ceker yarim dilim bilemedin bir dilim yerim, ama pek aramam yani. yapmasini cok severim : )) burda bitane antep baklavacisi var oraninkini cok severim... |
Cevap: --->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...
[quote=tatli-dilli;315683]iyi mi dün yengemle baklava actik ama ben resim cekmeyi unuttum : ((
baklavayi pek fazla sevmem nadiren canim ceker yarim dilim bilemedin bir dilim yerim, ama pek aramam yani. yapmasini cok severim : )) burda bitane antep baklavacisi var oraninkini cok severim...[/quote] [COLOR="DarkOrange"][B]NASIL UNUTTUN YA özellikle de hatırlattın sana dimi ama ? [/B][/COLOR] |
ya yaptık da henüz kızarmadı berat abicim....kızartıp şerberitini dökünce koyarız ancak yani ben öle yapcam son gün ne zaman??
|
[B][COLOR=darkorange]e hadi ama merakla bekliyorum :D[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:16. |