![]() |
--->: Cevap: --->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[QUOTE=yerliturkuaz;332142][B]
Bakınız hatırlayın Bülent Ecevit döenmini o ilk olarak Cumhurbaşkanımızın kendisine yetki vermesiyel başa geçmiş bebk katili Abdullah Öcalan onun döneminde yakalandığı içinde tekrar seçimden sonra o Başbakan olmuştur. Gene hatırlayınız büyük kriz onun döneminde olmuş haliyle seçimde sandıktan çıkamamıştı... AKP hükemetide bu dönemden sonra seçimden oy çokluğuyla çıkmış büyümeye hazır olan ekonomi sayesinde de diğer seçimden oy patlamasıyla kazanmıştır. Madem öyle bu yerel seçimlerde göreceğiz bu döenm yüzünden AKP nasıl oy kaybedecek.... Yani anlatmak istediğim AKP biraz şansı ile buralara gelmiştir... AKP en büyük avantajı bu ülkemizin büyümesi olmuştur! AB birliğine girmek istiyorsunuz AB Abdullah Öcalan'ın salıvermesini istiyor bir bebek katilini salıvermek istiyor bu mu insan hakları peki soruyorum bu mudur yani bir bebek katili elini kolunu sallayarak gezecek ve ben dışarıda alnım ak gezeceğim. Şunu bilin ki sizinm desteklediğiniz AB sayesinde hiç olmayan kürt sorunu ortaya çıkmıştır biz o kardeşlerimizle bu vatanı kurtardık unutmayınız Çanakkale 'de onlarla omuz omuza savaştık! Senin AB bizim toprak bütünlüğümüzü tehdit etmektedir unutma bunu Doğu bölghesi Güneydoğu bölgesinde ve K.Irak'ta Kürt devleti kurmak istemediktirler.... İnsan temel haklarını AB değilde ATATÜRK'ün İLKELERİNE BAKARAK açıkça öğrenebilirsiniz.... Onun ilkelerinde herşeyi görebilirsiniz yeterki bakmayı bilin AB'ye baktığınız gibi! Hangi yeraltı kaynağını kullanmaktan bahsediyorsunuz bana Bor madenini çıkartıp ham olarak satıpda işlenmiş olartak geriye alıp ülke ekonomsini zarara uğratmak kullanmak ise ben sadece buna kahkaha atarım. Milyonlarca zengin Petrol sahamız var ya onun için araştırma yapıyorlardır. Gözünüzün önündeki Bor madenini işletin bi siz ondan sonra Petrole bakın. Gerçi petrol kuyularımızda açılır açılmaz ABD'nin emriyle betonla dolduruluyor ya.... Ben kendimizi küçük düşürmyorum asla! Benim başıma çuval geçirecekler ve de karşılık veremeyeceğim eğer biraz araştırısan karşılık verecekken Başbakanımızın emriyle geri adım attığımız öğreneceksin.... Bunu ben demiyorum gazeteler yayın organları diyor... Hatta K.Irağ'a girmek için ilk önce ABD'den izin aldığımız unutulmamalıdır. ABD bişey diyemeden anlayacağın biz kılımızı kıpırdatamıyoruz.... GSHM artınca ne olacak anlamıyorum AKP döneminde GSHM iki karına çıktı ne oldu ben bişi göremiyorum o pazardan yiyecek toplayanlara gelince suçu kendimize atma lmadem GSHM bu kadar yükseldiyse o pazardan yiyecek toplayanlar ortadan kalkardı. Ben buna şahit oldum ve de o kadar kızdım ki kendime bizi bu hale düşürenlere o kadar kızdım ki Atamız amanında öylemiydi ah ah.... Sen doğalgazla sedece evler ısınıyor sanıyosun galiba bir çok sanayinin bir çok bölgesi doğalgazı kullanmak zorunda o kadar zamdan sonra bu esnaf nasıl doğrultacak belini maliyetler artınca nasıl zam yapacak işçisine.... Hiçbir Türk askerde asla asla yatmaz kahramanlar gibi yapar askerliğini bir Başabakan bunu askerine söyleyebiliyorsa onun Türklüğünden şüphe duyarım... Hiçbir Başbakan halkın içinden gelen provöktör dahi olsa bu şekilde konuşamaz... Unutma ATamızın dediği gibi köylü milletin efendisidir... Biz dünyada kendi başımza yetecek bir ülke iken tarımın bitip dışardan buğday alabilecek duruma geldiyse vay ki vay haline... Dünya da oluşan bir kriz seni bu kadar kolay etkiliyorsa Dolar 1.200 Ytl'den 1.700'lere çıkıyor ise senin ekonomin sağlam değildir. Sağlam olduğunu iyi olduğunu diyodunuz ya hani... Dünya daki kriz ülkemizi o kadar etkiledi ki buradan dememle anlayamazsın gel bir esnafın içine iş mi yapıyor yoksa dükkanında zaman mı öldürüyor anlarsın...[/B][/QUOTE] Hazır ekonomi derken Açıkcası bu espriyi cem yılmaz yapmaz .Kaç banka battı,finansal krizin izlerini heralde çok çabuk unutmuşsunuz. bor acaba son 5 yıldamı vardı ülkede yoksa bu coğrafyanın evvelinden berimi ! Milyonlarca zengin petrol sahamız var denmiş sayın bizde bilelim . Şansla geldiğimizi düşünen büyük bir gaflete düşmüş demektir.Bu gaflet ki halkı hor gören bir zihniyetin çöküşünü görmemek.Türk Milletinin yükselmesini istemeyen bir zihniyetin çöküşü ! .Avrupa birliğine girmek istiyorsunuz yazmış acaba en çok bizmi istiyoruz yoksa elit ! etiler nişantaşı takımımı ! yada sosyalist geçinen solcu çevrelermi.Çobanın oyuyla kendi oyunu bir görmeyen fikre mensup olanlar eminin Ab'yi daha çok istiyordur ! Bebek katili yakalandı peki niye asılmadı niye korktular ! Bunun cevabını halka söylesinler ilk önce.O bebek katilinin serbest kalması gibi bir durum yok olmaz,olamaz ! Siz senaryolar üretmeye devam edin.Paranoyak bir ruh hali içinde ülkeyi batırıp çıkarma gibi senaryo üretmeyi iyi başarırsınız.Çanakkale demişken acaba eski hükümetler neden Çanakkale Ruhuna sahip çıkamadılar neden anıtı bira şişelerinden arındıramadılar.Oraları restore etmek çok şükür BAŞBAKANIMIZ ERDOĞAN sayesinde gereken özene mazhar olmuştur.Lafta öteye geçip somut verileri konuşmak daha mantıklı olur.Kürt sorununu Ab'ye bağlamanın mantığını ben pek anlayamadım.Sosyal Devlet yapısının gereğini yapmayan hükümetlerde sorumlu değil mi ? .GAP 'ı batıran zihniyet sorumlu değil mi ? Atatürk ilkelerine saygımız ülkenin dış imajının yükselmesinden anlaşılır.Abd başkanının yanında dizi titreyen bir imajmı yoksa bacak bacak üstüne atan bir zihniyetmi Atatürk ilkelerine sadık ! Çuval olayını tam bilmeden konuşmak biraz atmasyon olur.Amerika Irak'ta işgalciyken bizim direk F-16 larla oraya girmemizin hukuksal açıdan ne gibi izahı olur soruyorum bu evcilik değildir ! İktisat okudunmu Gshm'nin ne anlama geldiğini anlarsın.Milli gelir ve kişi başına gelirin ülkenin refah düzeyini gösterdiğini anlarsın.Pazarda bende yiyecek toplayanları gördüm 9-10 önce bu heralde hoş değil üzücüdür.Bizler hiçbir vatandaşımızın yoksulluk çekmesini istemeyiz ! Bunu istemek hangi insanlığa sığar sorarım ! Bunu siyasi şantaj olarak kullanmak ise ne kadar ahlaki ! ? Partimizin gerek beldes gerekse köydesle sosyal kalkınmanın adımlarını atmıştır.Bugün doğudaki öğrencilere kız öğrenciye pozitif ayrımla biraz daha fazla olmak üzere 60-100 ytl arası bir mevla verilmektedir.Devlet yapısının sadece laiklikle oluşmadığını demokratik,laik ,sosyal bir hukuk devlet olduğumuzu unutan zihniyetin halkı ne kadar düşündüğünde ortadır ! Halkımızın refaha kavuşmasını isteyen bir düşünceye sahip bir partidir Ak Parti ! Doğalgazla ev ısınmaz mı .Sanayide doğalgazın kullanımını bununla birlikte etkilenen sanayiyle ilgili şuana kadar kaç tane haber çıktı ! Cümleye askerlikle başlamışsın köylü milletin efendisidir deyip bitirmişsin.Türk askerinin ne kadar iman dolu göğsüyle askerliğini yaptığını unutma ki Başbakanda çok iyi biliyor.Başbakan bu söyleminin açıklamasını yapmıştır.Başbakanının Türklüğünden şüphen duymak ne kadar mantıklı bir tavırdır ? Köydesle köylerdeki atılımları görmemek ise tamamen kendini kandırmacadır.Dolar endeksiyle ekonomik sağlamlığın ne kadar ilintisi var anlayamadım.Türkiye son finansal krize iyi dayanan ülkelerdendir.Dünyada küresel bir olgu varsa tüm ülkeler bu krizde etkilenir durumda. |
Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[B]Oncellikle yazdiklarimi iyi okuyunuz ondan sonra cevap yaziniz bana Seva hanim....
Hakikakaten Cem Yilmaz sizin yazdiklarinizi okusa gercekten mizahi bir konu olursunuz.... Ben kesinlikle kesinlikle bak tekrar soyluyorum AB`ne girmek istemiyorum bu benim sahsi fikrimdir... 10 taneye yakin Turk devleti var neden bu ulkelerle Turk birligi kurulmuyor madem dedigine gore cok buyuk isler yaptin basbakanimiz kursun bu birligide gorelim kuramaz san soyleyeyim cunku guclu bir Turk dunyasi istemiyorlar bundan 100 yil kadar once bir baloda Ruslar ve ingilizler arasinda aynen su diyalog geciyor Dunya uzerinde uyuyan bir millet var onlari sakin uyandirmayin:TURKLER.... Ya anladin mi simdi bazi seyleri senin AKP ve diger partilerde bunu istiyorlar biliyorum ama bu bizi refaha kavusturmayi birak tam tersine Avrupa`nin kucagina atacaktir... Bakin size Bulent Ecevit ornegini verdim nasil tekrar ikinci kez Basbakan oldugunu soyledim AKP`nin yerine kim gelse idi boyle bir ekonomik anlamda yukselme olacakti AKP`nin ikinci secimden zaferle ayrilmasinin sebebide budur bunu soyluyorum fakat anlamamkta direniyosun ben merakla zaten onumuzdeki secimleri bekliyorum.... Olmayan Kurt sorunu var ya hani senin AB baslatti bu konuda bazi arastirmalar yaparsan gercegi goreceksin. Sabanci`yi olduren Fehriye Erdal Turrkiye~de saklandi dimi bebek katili Abdullah Ocalan Turkiye`de saklandi dimi saklayanlarin birisi Belcika birisi Yunanistan! ikiside AB uyesi unutma... Peki ya sorarim sana Abdullah Ocalan`a idam karari verildi peki neden uygulanmiyor daha dogrusu neden uygulanamiyor ben soyleyeyim AB! bugun idam ettirmeyen zihniyet ileride onu bu gidisle Kurtdistan baskani yapacak. Senin AB`nin... Emin ol kimse Ab girmedik diye AKP dincilikle suclamazdi da.... Gshm ile bildiklerinidisaridan birisine sorsan da bilir illa iktisattan anlamaya gerek yok Eger Gshm`miz 35000 dolar olsa idi sokaktan veya pazardan kimse yiyecek toplamazdi.... Ben petrol sahamiz var demedim Batman`da cikartilan bir petrol kuyusu sayesinde o koye okul yapilmis daha sonra dis guclerin sayesinde o kuyu betonla kapatilmistir. Hatirlatayim sana. Ben borun sadece bu 6 yillik surecteki halinden bahsetmedim senelerdir olan sorundan bahsettim.. Hani dis guclere bagli degildikya hani Basbakanin gucluyduya yapsinda goreyim dedim... Ama yapamaz ABD ne zaman yapin der o zaman yapariz.... Bu boyle biline.... Canakkale`de o bira siselerinden bahsetmissin oyle bir sey yok olmadi da soyle olabilir her sene gelen Anzak torunlari yapmis olabilirler tabi bunlarda toplanmistir... Cuval olayini bizzat bu bordo berelilerin basinda olan komutan soyledi bu kimsenin uydurmasi degil bizzat bu soylediklerin uydurma bu olay kapanmadigi veya karsiligi verilmedigi surece bu utanc vesilesi Basbakanimizin en buyuk utanc belgesi olacaktir... Hainler analarimizi aglatacaklar ve biz ABD`den izin lacagiz bu nasil is ben anlayamadim madem Irak topraklarindalar bitirsinlerde goreyim bitiremezler cunku onlari bize karsi kiskirtiyorlar mali destek veriyorlar unutma bunu sakin biz ABD izin vermedigi surece otopraklara giremeyiz... Eger insan hak ve hurriyetlerini ogrenmek istiyorsak Atamizin ilkelerine bakmak yeterli olacaktir senelerce bu halki din istismarligi yuzunden hep geride biraktilar hep cahil biraktilar ilkelerimiz sayesinde Cumhuriyet geldi yoksa halen seriati isteyen cok cahil kafa var seriat demek insan hak ve hurriyetlerinin kisilmasi demektir...[/B] |
--->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[QUOTE=yerliturkuaz;332507][B]Oncellikle yazdiklarimi iyi okuyunuz ondan sonra cevap yaziniz bana Seva hanim....
Hakikakaten Cem Yilmaz sizin yazdiklarinizi okusa gercekten mizahi bir konu olursunuz.... Ben kesinlikle kesinlikle bak tekrar soyluyorum AB`ne girmek istemiyorum bu benim sahsi fikrimdir... 10 taneye yakin Turk devleti var neden bu ulkelerle Turk birligi kurulmuyor madem dedigine gore cok buyuk isler yaptin basbakanimiz kursun bu birligide gorelim kuramaz san soyleyeyim cunku guclu bir Turk dunyasi istemiyorlar bundan 100 yil kadar once bir baloda Ruslar ve ingilizler arasinda aynen su diyalog geciyor Dunya uzerinde uyuyan bir millet var onlari sakin uyandirmayin:TURKLER.... Ya anladin mi simdi bazi seyleri senin AKP ve diger partilerde bunu istiyorlar biliyorum ama bu bizi refaha kavusturmayi birak tam tersine Avrupa`nin kucagina atacaktir... Bakin size Bulent Ecevit ornegini verdim nasil tekrar ikinci kez Basbakan oldugunu soyledim AKP`nin yerine kim gelse idi boyle bir ekonomik anlamda yukselme olacakti AKP`nin ikinci secimden zaferle ayrilmasinin sebebide budur bunu soyluyorum fakat anlamamkta direniyosun ben merakla zaten onumuzdeki secimleri bekliyorum.... Olmayan Kurt sorunu var ya hani senin AB baslatti bu konuda bazi arastirmalar yaparsan gercegi goreceksin. Sabanci`yi olduren Fehriye Erdal Turrkiye~de saklandi dimi bebek katili Abdullah Ocalan Turkiye`de saklandi dimi saklayanlarin birisi Belcika birisi Yunanistan! ikiside AB uyesi unutma... Peki ya sorarim sana Abdullah Ocalan`a idam karari verildi peki neden uygulanmiyor daha dogrusu neden uygulanamiyor ben soyleyeyim AB! bugun idam ettirmeyen zihniyet ileride onu bu gidisle Kurtdistan baskani yapacak. Senin AB`nin... Emin ol kimse Ab girmedik diye AKP dincilikle suclamazdi da.... Gshm ile bildiklerinidisaridan birisine sorsan da bilir illa iktisattan anlamaya gerek yok Eger Gshm`miz 35000 dolar olsa idi sokaktan veya pazardan kimse yiyecek toplamazdi.... Ben petrol sahamiz var demedim Batman`da cikartilan bir petrol kuyusu sayesinde o koye okul yapilmis daha sonra dis guclerin sayesinde o kuyu betonla kapatilmistir. Hatirlatayim sana. Ben borun sadece bu 6 yillik surecteki halinden bahsetmedim senelerdir olan sorundan bahsettim.. Hani dis guclere bagli degildikya hani Basbakanin gucluyduya yapsinda goreyim dedim... Ama yapamaz ABD ne zaman yapin der o zaman yapariz.... Bu boyle biline.... Canakkale`de o bira siselerinden bahsetmissin oyle bir sey yok olmadi da soyle olabilir her sene gelen Anzak torunlari yapmis olabilirler tabi bunlarda toplanmistir... Cuval olayini bizzat bu bordo berelilerin basinda olan komutan soyledi bu kimsenin uydurmasi degil bizzat bu soylediklerin uydurma bu olay kapanmadigi veya karsiligi verilmedigi surece bu utanc vesilesi Basbakanimizin en buyuk utanc belgesi olacaktir... Hainler analarimizi aglatacaklar ve biz ABD`den izin lacagiz bu nasil is ben anlayamadim madem Irak topraklarindalar bitirsinlerde goreyim bitiremezler cunku onlari bize karsi kiskirtiyorlar mali destek veriyorlar unutma bunu sakin biz ABD izin vermedigi surece otopraklara giremeyiz... Eger insan hak ve hurriyetlerini ogrenmek istiyorsak Atamizin ilkelerine bakmak yeterli olacaktir senelerce bu halki din istismarligi yuzunden hep geride biraktilar hep cahil biraktilar ilkelerimiz sayesinde Cumhuriyet geldi yoksa halen seriati isteyen cok cahil kafa var seriat demek insan hak ve hurriyetlerinin kisilmasi demektir...[/B][/QUOTE] AB ye girmek istememeniz sadece sizin fikriniz fikirlere düşüncelere saygı gerekir kanısındayım. 10 tane Türk devletinden bahsedip neden Türk birliği kurulmuyor dersiniz evet bende katılıyorum Kızılelma idealleri elbet gerçekleşecek ha o 10 tane Türk devletleri halen Rusya ile birlikteler ve halen bagımsız değiller UNUTMA AKP olmasa idi bu kalkınma olmayacaktı 2002 yılını hatırlayın Bülent ECEVİT Mesut YILMAZ Tansu ÇİLLER Devlet BAHÇELİ Recai KUTAN zaten becerebilselerdi bu millet bunları sandığa gömmezdi. Kürt sorunu var kürt sorunu AB den öncede vardı şimdide var ŞEYH SAİT isyanı en yakın bildiğim siz ne mutlu TÜRKÜM diyene dayatırsanız onlarda ne mutlu KÜRDÜM der ben ise Ne Mutlu TÜRKÜM diyene Müslüman yaşayıp Müslüman ölene diyenlerdenim. Apo yıllardır Suriye de kaldı Türk devletinin baskısı sonunda Suriye den ayrıldı Kenya da yakalandı Fehriye Erdal halen kayıp yerini biliyorsanız ihbar edelim. İdamı Bülent ECEVİT Mesut YILMAZ Devlet BAHÇELİ kaldırdı TÜRKİYE Cumhuriyeti büyük devlettir hiç kuşkunuz olmasın ne kimseden emir nede izin alır Atadan öncede bu millet büyük seçilmiş milletti Atadan sonrada bu millet büyük ve seçilmiş millettir Atalarımız OSMANLI Osmanlı zamanında bile Şeriat la yönetilmemiş bir millet bu gün neden Şeriat istesin ki onu anlayamadım aynı CHP zihniyeti aynı Deniz BAYKAL zihniyeti kimsenini Cumhuriyet le bir derdi ŞERİAT ın Türk Dil Kurumundan anlamına baktımda aşağıdaki gibi şeriat Ar. şer³¤at is. (şeri:at) din b. Kur’an’daki ayetlere, Hz. Muhammed’in sözlerine dayanan İslam kanunu, İslam hukuku. Güncel Türkçe Sözlük şeriat Müslümanlıkta dinsel yasa ve kurallar. BSTS / Tarih Terimleri Sözlüğü |
Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[B]Ben AB konusundaki goruslerimi en basinda soylemistim fakat sizin anlamadiginizdan dolayi tekrar bu konuya deginmek zorunda kaldim...
Buluna butun Turk Devletleri bagimsizdirlar sadece KKTC bagimsiz degildir... Saydiginiz devletler BDT uyesidir tipki AB gibi buda demek oluyorki bagimsiz olmayan Turk devleti kalmiyor ozerk devletlerimizi saymiyorum eger onlarla karistidiysaniz onlardan hic bahsetmedim zaten... Tekrar soyluyorum israrla AKP`nin doneminde hangi parti olsa idi boyle bir durum yasanacakti ama siz bunu anlamiyorsunuz ben tekrar soyluorum onumuzdeki secimleri merakla bekliyorum... Tamam Turkiye`nin baskilariyla kacti Suriye`den peki yillarca Yunanistan`da Pkk orgut uyelerinin egitim aldiklarini biliyomuydunuz kactiktan sonraki ilk duraginin tekrar Yunanistan oldugunu... Fehriye Erdal Belcika`dadir bunu bilmeyen mi var demek bilmiyodunuz ihbar edebilirsiniz. Tabi AB birakirsa! Seyh Sait ayaklanmasi bu ulkede tekrar seriat isteyenlerin cikarttigi bir ayaklanmadir bunu kurt vatandaslarimizla yakindan uzaktan ilgisi yoktur.. AB 1960`li yillarda kuruldu PKK sorunuda 1980`li yillarda basladi taaa 1939 yilinda ABD basilan bir haritada Kurdistan Devletinden bahsediliyordu baska birsey soylememe gerek var midir? AB ise bu Kurtleri bize karsi kiskirtmada en buyuk pay onlara aittir... Bakin Peygambirimiz zamaninda ki seriat ile bugunku seriat arasinda daglar kadar fark vardir sakin ha bunu karistirmayasaniz Bugunku Seriata en iyi ornek iran`dir Senelerce Osmanli Devleti seriat ile yonetilmistir bununla ilgili arastirmayi yaparsaniz goreceksiniz gercekleri...[/B] |
--->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[QUOTE=yerliturkuaz;333092][B]Ben AB konusundaki goruslerimi en basinda soylemistim fakat sizin anlamadiginizdan dolayi tekrar bu konuya deginmek zorunda kaldim...
Buluna butun Turk Devletleri bagimsizdirlar sadece KKTC bagimsiz degildir... Saydiginiz devletler BDT uyesidir tipki AB gibi buda demek oluyorki bagimsiz olmayan Turk devleti kalmiyor ozerk devletlerimizi saymiyorum eger onlarla karistidiysaniz onlardan hic bahsetmedim zaten... Tekrar soyluyorum israrla AKP`nin doneminde hangi parti olsa idi boyle bir durum yasanacakti ama siz bunu anlamiyorsunuz ben tekrar soyluorum onumuzdeki secimleri merakla bekliyorum... Tamam Turkiye`nin baskilariyla kacti Suriye`den peki yillarca Yunanistan`da Pkk orgut uyelerinin egitim aldiklarini biliyomuydunuz kactiktan sonraki ilk duraginin tekrar Yunanistan oldugunu... Fehriye Erdal Belcika`dadir bunu bilmeyen mi var demek bilmiyodunuz ihbar edebilirsiniz. Tabi AB birakirsa! Seyh Sait ayaklanmasi bu ulkede tekrar seriat isteyenlerin cikarttigi bir ayaklanmadir bunu kurt vatandaslarimizla yakindan uzaktan ilgisi yoktur.. AB 1960`li yillarda kuruldu PKK sorunuda 1980`li yillarda basladi taaa 1939 yilinda ABD basilan bir haritada Kurdistan Devletinden bahsediliyordu baska birsey soylememe gerek var midir? AB ise bu Kurtleri bize karsi kiskirtmada en buyuk pay onlara aittir... Bakin Peygambirimiz zamaninda ki seriat ile bugunku seriat arasinda daglar kadar fark vardir sakin ha bunu karistirmayasaniz Bugunku Seriata en iyi ornek iran`dir Senelerce Osmanli Devleti seriat ile yonetilmistir bununla ilgili arastirmayi yaparsaniz goreceksiniz gercekleri...[/B][/QUOTE] AB Yönetilen insanların hayat standardının yükselmesi denek olduguna göre Türkiye de yönetilen insanlarında hayat standardının yükselmesi demek hayat standardının yükselmesi kötü olmaz heralde siz istemediniz diye bende istedim diye bu ülke AB ye girmiyor tabi Bağımsız ve Özerk TÜRK devletleri hangileri inanın öğrenmek istiyorum. DSP mi CHP mi SP mi BBP mi MHP mi ANAP mı DEMOKRAT partimi hangisi yapacaktı da bu insanlar bu siyasi partilere inamadıda AKP ye oy verdiler Zaman herşeyin ilacı bakalım bu insanlar nasıl diğer siyasileri sandıga gömdü ise AKP dende menmun olmazssa sandıga gömer çünkü biz büyük bir milletiz Yunanistan da teröristler eğitim aldığını söylüyorsunuz lafmı yoksa resmi belgelerle ispatmı edilmiş varsa bu konuda bi bilgi banada ulaştırırsanız menmun kalırım Fehriye Erdal Belçika da imiş eyi bildiğinize göre neden devlete yerini söylemiyorsunuz vatandaşlık görevinizi yapın benim Fehriye Erdal ile bir sorunum yok dünyada ve Türkiye de çökmüş zavallı Sosyalist ve Kominist DHKPC üyesi nekadar güçlüymiş AB ülkelerini bunların sözünden çıkmıyor Şeyh Sait isyanı KÜRT isyanıdır. HUN GÖKTÜRK SELÇUKLU OSMANLI Şeriat la yönetilmedi Atalarımızın istemediği bir yönetim biçimini bu günün insanları neden istesinki tipik CHP Deniz Baykal yaklaşımı niyet okuma Peygamberimiz döneminde atalarımız o beldede yaşamadı. İran şeriat devleti değil Şeriat la yönetilmiyor. Osmanlı ve İranda ki hangi uygulamalar Şeriat gereğidir.Bilgi verirseniz sevinirim |
Cevap: --->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[B][QUOTE=seva;333344]AB Yönetilen insanların hayat standardının yükselmesi denek olduguna göre Türkiye de yönetilen insanlarında hayat standardının yükselmesi demek hayat standardının yükselmesi kötü olmaz heralde siz istemediniz diye bende istedim diye bu ülke AB ye girmiyor tabi
Bağımsız ve Özerk TÜRK devletleri hangileri inanın öğrenmek istiyorum. DSP mi CHP mi SP mi BBP mi MHP mi ANAP mı DEMOKRAT partimi hangisi yapacaktı da bu insanlar bu siyasi partilere inamadıda AKP ye oy verdiler Zaman herşeyin ilacı bakalım bu insanlar nasıl diğer siyasileri sandıga gömdü ise AKP dende menmun olmazssa sandıga gömer çünkü biz büyük bir milletiz Yunanistan da teröristler eğitim aldığını söylüyorsunuz lafmı yoksa resmi belgelerle ispatmı edilmiş varsa bu konuda bi bilgi banada ulaştırırsanız menmun kalırım Fehriye Erdal Belçika da imiş eyi bildiğinize göre neden devlete yerini söylemiyorsunuz vatandaşlık görevinizi yapın benim Fehriye Erdal ile bir sorunum yok dünyada ve Türkiye de çökmüş zavallı Sosyalist ve Kominist DHKPC üyesi nekadar güçlüymiş AB ülkelerini bunların sözünden çıkmıyor Şeyh Sait isyanı KÜRT isyanıdır. HUN GÖKTÜRK SELÇUKLU OSMANLI Şeriat la yönetilmedi Atalarımızın istemediği bir yönetim biçimini bu günün insanları neden istesinki tipik CHP Deniz Baykal yaklaşımı niyet okuma Peygamberimiz döneminde atalarımız o beldede yaşamadı. İran şeriat devleti değil Şeriat la yönetilmiyor. Osmanlı ve İranda ki hangi uygulamalar Şeriat gereğidir.Bilgi verirseniz sevinirim[/QUOTE] AB girmeyi partimiz istiyor demiştiniz ben taaa en başından beride kendi fikrimi beyan etmiştim... Hayay standartların yükelmesi için o ülkede yüksek bir ekonomi refahının olması gerekmektedir unutmayınız. AB bize yüksek ekonomik refah seviyesinden bahsetmiyor ki onlar kendi çıkarları doğrultusunda bize dayatmalar yapıyorlar... Alın size özerk Türk Cımhuriyetlerinin listesi: Nahcıvan Cumhuriyeti Tuva Cumhuriyeti Tataristan Cumhuriyeti Kuzey Osetya (Alanya) Federe Cumhuriyeti Kırım Muhtar Cumhuriyeti Tatar Özerk Yönetimi Adige Federe Cumhuriyeti Altay Cumhuriyeti Başkurdistan Federe Cumhuriyeti Saha (Yakutistan) Federe Cumhuriyeti Karakalpak Türkleri ve Bugünkü Karakalpakistan Karaçay-Çerkez Cumhuriyeti Kabardey-Balkar (Malkar) Cumhuriyeti Sincan/Uygur Özerk Bölgesi (Doğu Türkistan) Çeçenistan Cumhuriyeti Çuvaşistan Dağıstan Cumhuriyeti Gagavuz (Gökoğuz) Hakaslar ve Hakasya (Hakas Cumhuriyeti) Hakas Federe Cumhuriyeti Bağımsız Türk Devletleri: Türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Azerbeycan Kazakistan Özbekistan Kırgizistan Türkmenistan Bunlar senin için yeterli bir bilgi olmuştur umarım yok ben daha fazlasını istiyorum diyorsan devletlerin nüfusunu yönetiliş şeklini falan gönderirim sana ok.... Bakın gerek Yunanistan gerekse Rum kesimi pkk kurulduğunan bugüne hem parasal hem silah hemde eğitim konusunda eğitim vernişlerdir. Bakın size en basitinden Abdullah Öcalan yakalandığında üzerinde Yunanistan veya Kıbris Rum Kesimine ait pasaportla yakalanmıştır. Bundan daha iyi ispat olabilir mi size.... Yok ben daha fazlasını istiyorum derseniz Olağan Üstü Hal raporlarına bakarsanız gerçekleri sizde göreceksiniz.... Fehriye Erdal'ı ihbar etmeme gerek yok onun Belçika'da olduğunu gerek Mit gerekse diğer makamlar biliyorlar hani ben bilmiyorum demiştim ya ben onun için size söylemiştim bilin diye.. Ülkemiz bu konuda bir çok adım atmış fakat sizin savunduğunuz AB gerekli şartlar oluşmadığından ( bahaneye bakın bir teröristi nasıl savunuyorlar) gmndermemektedir.... Sizin tarihsel bilginizin olmadığı kanatındayım bu yüzden Şeyh Sait ayaklanmasının neden çıktığını size burdan açıklarsam anlayamayacaksınız... Gene dinimizi kullanarak yapılan bir ayaklanmadır başka da birşey demeye gerek duymuyorum... Hunlar zamanında İslamiyet yoktu Göktürkler zamanında da İslamiyet yoktu. Madem Osmanlı Devleti şeriat ile yönetilmedi ne ile yönetildi. Sorarım size... İran şeriat ile yönetilmektedir bunu bilmeyen mi var adamları sokağın ortasında asıyorlar kadınlara yapmadıklarını bırakmıyorlar daha ne sayayım adı üzerinde İslam dini İslam dini böyle mi... Unutma Ata'mzın yapmış oldukarı olmasa idi şuan geri kafalılar cahiller sayesinde bu seviye de olmayacaktık unutmaki eğer Ata'mızın yaptıkları omasa idi sen orda internetin başına geçemeyecektin sen bana cevap yazamayacaktın! Bunları sakın unutma benim Atalarımın neler istediklerini çok şükür iyi biliyorum. Sana tek bir sorum olacak AKp yönetiminin bedava halka kömür dağıtımından bahsetmiştin sorarım sana o zaman Taş kömür işletmlerinin bu dönemdekini karını açıklar mısın? Açıklayamazsan ben söylerim sana.. Bu ülke üçden fazla çocuk yapın demekle olmuyor ilk önce halkın refah seviyesini üstlere çıkartın ondan sonra beş çocuk on çucuk yapın diyin![/B] |
--->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
yaww bize ztn bi yarari olmazkii 90 bine kadar ciksin orda kalsin bence
|
--->: Cevap: --->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[QUOTE=yerliturkuaz;333473][B]
AB girmeyi partimiz istiyor demiştiniz ben taaa en başından beride kendi fikrimi beyan etmiştim... Hayay standartların yükelmesi için o ülkede yüksek bir ekonomi refahının olması gerekmektedir unutmayınız. AB bize yüksek ekonomik refah seviyesinden bahsetmiyor ki onlar kendi çıkarları doğrultusunda bize dayatmalar yapıyorlar... Alın size özerk Türk Cımhuriyetlerinin listesi: Nahcıvan Cumhuriyeti Tuva Cumhuriyeti Tataristan Cumhuriyeti Kuzey Osetya (Alanya) Federe Cumhuriyeti Kırım Muhtar Cumhuriyeti Tatar Özerk Yönetimi Adige Federe Cumhuriyeti Altay Cumhuriyeti Başkurdistan Federe Cumhuriyeti Saha (Yakutistan) Federe Cumhuriyeti Karakalpak Türkleri ve Bugünkü Karakalpakistan Karaçay-Çerkez Cumhuriyeti Kabardey-Balkar (Malkar) Cumhuriyeti Sincan/Uygur Özerk Bölgesi (Doğu Türkistan) Çeçenistan Cumhuriyeti Çuvaşistan Dağıstan Cumhuriyeti Gagavuz (Gökoğuz) Hakaslar ve Hakasya (Hakas Cumhuriyeti) Hakas Federe Cumhuriyeti Bağımsız Türk Devletleri: Türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Azerbeycan Kazakistan Özbekistan Kırgizistan Türkmenistan Bunlar senin için yeterli bir bilgi olmuştur umarım yok ben daha fazlasını istiyorum diyorsan devletlerin nüfusunu yönetiliş şeklini falan gönderirim sana ok.... Bakın gerek Yunanistan gerekse Rum kesimi pkk kurulduğunan bugüne hem parasal hem silah hemde eğitim konusunda eğitim vernişlerdir. Bakın size en basitinden Abdullah Öcalan yakalandığında üzerinde Yunanistan veya Kıbris Rum Kesimine ait pasaportla yakalanmıştır. Bundan daha iyi ispat olabilir mi size.... Yok ben daha fazlasını istiyorum derseniz Olağan Üstü Hal raporlarına bakarsanız gerçekleri sizde göreceksiniz.... Fehriye Erdal'ı ihbar etmeme gerek yok onun Belçika'da olduğunu gerek Mit gerekse diğer makamlar biliyorlar hani ben bilmiyorum demiştim ya ben onun için size söylemiştim bilin diye.. Ülkemiz bu konuda bir çok adım atmış fakat sizin savunduğunuz AB gerekli şartlar oluşmadığından ( bahaneye bakın bir teröristi nasıl savunuyorlar) gmndermemektedir.... Sizin tarihsel bilginizin olmadığı kanatındayım bu yüzden Şeyh Sait ayaklanmasının neden çıktığını size burdan açıklarsam anlayamayacaksınız... Gene dinimizi kullanarak yapılan bir ayaklanmadır başka da birşey demeye gerek duymuyorum... Hunlar zamanında İslamiyet yoktu Göktürkler zamanında da İslamiyet yoktu. Madem Osmanlı Devleti şeriat ile yönetilmedi ne ile yönetildi. Sorarım size... İran şeriat ile yönetilmektedir bunu bilmeyen mi var adamları sokağın ortasında asıyorlar kadınlara yapmadıklarını bırakmıyorlar daha ne sayayım adı üzerinde İslam dini İslam dini böyle mi... Unutma Ata'mzın yapmış oldukarı olmasa idi şuan geri kafalılar cahiller sayesinde bu seviye de olmayacaktık unutmaki eğer Ata'mızın yaptıkları omasa idi sen orda internetin başına geçemeyecektin sen bana cevap yazamayacaktın! Bunları sakın unutma benim Atalarımın neler istediklerini çok şükür iyi biliyorum. Sana tek bir sorum olacak AKp yönetiminin bedava halka kömür dağıtımından bahsetmiştin sorarım sana o zaman Taş kömür işletmlerinin bu dönemdekini karını açıklar mısın? Açıklayamazsan ben söylerim sana.. Bu ülke üçden fazla çocuk yapın demekle olmuyor ilk önce halkın refah seviyesini üstlere çıkartın ondan sonra beş çocuk on çucuk yapın diyin![/B][/QUOTE] AB hangi çıkarlarını dayatıyor. Teşekkürler Bağımsız ve Özerk Türk Cumhuriyetleri listesi için Olağanüstü hal raporları hangi resmi sitede yayınlanıyor. Şeyh Sait isyanı kürt isyanıdır. Osmanlı Şeriat la yönetilmedi. İran da şeriat la yönetilmiyor . Şeriat da insan asmak yoktur. Atalarımız herzaman iyi güzel işler yapmıştır. TKİ bildiğim kadarı ile İtal Kömür izni verilip Rus ve Güney Afrika kömürleri ülkemize girmeye başladıktan sonra TKİ iflas noktasına gelmişti bu hükümet zamanında yeniden eski karlı dönemlerine başladı. Sosya devlet ilkesi çerçevesinde ülkem insanlarına devlet yardım yapmayacakta kim yapacak devlet ne için vardırki. Kar veya zararı konusunda resmi site olan [url]www.tki.gov.tr[/url] adresinden bakarsın. Ülke insanımızın hayat satndartları her geçen gün yükseliyor diye biliyorum. |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[B][QUOTE=seva;334097]AB hangi çıkarlarını dayatıyor.
Teşekkürler Bağımsız ve Özerk Türk Cumhuriyetleri listesi için Olağanüstü hal raporları hangi resmi sitede yayınlanıyor. Şeyh Sait isyanı kürt isyanıdır. Osmanlı Şeriat la yönetilmedi. İran da şeriat la yönetilmiyor . Şeriat da insan asmak yoktur. Atalarımız herzaman iyi güzel işler yapmıştır. TKİ bildiğim kadarı ile İtal Kömür izni verilip Rus ve Güney Afrika kömürleri ülkemize girmeye başladıktan sonra TKİ iflas noktasına gelmişti bu hükümet zamanında yeniden eski karlı dönemlerine başladı. Sosya devlet ilkesi çerçevesinde ülkem insanlarına devlet yardım yapmayacakta kim yapacak devlet ne için vardırki. Kar veya zararı konusunda resmi site olan [url]www.tki.gov.tr[/url] adresinden bakarsın. Ülke insanımızın hayat satndartları her geçen gün yükseliyor diye biliyorum.[/QUOTE] AB'nin çıkarlarını anlamanız için size şu soruyu yönelteyim. Neden Türkiye'yi ziyarete gelen AB'nin temsilcileri özellikle Güneydoğu hatta hatta Diyarbakır'dan başlıyor? Bu soruyu kendinize yöneltin cevabını bulacaksınız... Bana hala Şeyh Sait isyanın Kürt isyanı olduğunu savunmayın! 1980'li yıllara kadar bu ülkede kürt vatandaşlarımızla ilgili hiçbir sorun olmamıştır... Şeyh Sait isyanı sonuna kadart Cumhuriyet rejimine karşı çıkan cahil beyinlerin isyanıdır... Osmanlı Devleti şeriat ile yönetilmiştir madem yönetilmedi peki ne ile yönetilmiştir.... İran bal gibi şeriaty ile yönetiliyor hatta Cumhuriyet rejimini öven bizi övenleri şiddetle cezalandırıyorlar.... Bende biliyorum şeriat ta idam olmadığını fakat günümüxün şeriat kanunlarında bu var... Halka dağıtılan bedava kömürler sayesinde bu işletme rekor zarar açıklamıştır 8 milyon aileye kömür dağıtmak ne demek yahu her eve 1 ton versen 8 milyon ton yapar.... Yuh be kardeşim bu kadar kömür dağıtırsan hangi işletme karlı olabilir...[/B] |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...
[QUOTE=yerliturkuaz;334288][B]
AB'nin çıkarlarını anlamanız için size şu soruyu yönelteyim. Neden Türkiye'yi ziyarete gelen AB'nin temsilcileri özellikle Güneydoğu hatta hatta Diyarbakır'dan başlıyor? Bu soruyu kendinize yöneltin cevabını bulacaksınız... Bana hala Şeyh Sait isyanın Kürt isyanı olduğunu savunmayın! 1980'li yıllara kadar bu ülkede kürt vatandaşlarımızla ilgili hiçbir sorun olmamıştır... Şeyh Sait isyanı sonuna kadart Cumhuriyet rejimine karşı çıkan cahil beyinlerin isyanıdır... Osmanlı Devleti şeriat ile yönetilmiştir madem yönetilmedi peki ne ile yönetilmiştir.... İran bal gibi şeriaty ile yönetiliyor hatta Cumhuriyet rejimini öven bizi övenleri şiddetle cezalandırıyorlar.... Bende biliyorum şeriat ta idam olmadığını fakat günümüxün şeriat kanunlarında bu var... Halka dağıtılan bedava kömürler sayesinde bu işletme rekor zarar açıklamıştır 8 milyon aileye kömür dağıtmak ne demek yahu her eve 1 ton versen 8 milyon ton yapar.... Yuh be kardeşim bu kadar kömür dağıtırsan hangi işletme karlı olabilir...[/B][/QUOTE] Türkiye ye gelen AB temsilcileri herhalde Türkiye nin başkanti Diyarbakır oda Güneydoguda mı zannediyorlar yoksa ben gördüğüm kadarı ile AB Temsilcileri geldiklerinde Türkiyenin başkenti Ankara ya gelip orada Cumhurbaşkanı Başbakan ve ilgili baknalıklarla görüşüyorlar. Başka AB Temsilceleri varsa onları bilmiyorum. Cumhuriyet dönemi Kürt isyanları şöyle ŞEYH SAİT İSYANI 1925 AĞRI İSYANI 1930 DERSİM İSYANI YIL 1938 PKK İSYANI 1980 Sorun Osmanlı nın son dönemlerinden beri var halada devam ediyor. Osmanlı Şeriat ile yönetilmemiştir Osmanlı nın kendine has hukuku vardır.Nasıl ki şimdiki Cumhuriyet döneminde Alman Fransız İsviçre vb ülkelerin hukuklarından yararlandığı gibi Osmanlı da İslam hukukundan yararlanmıştır. Şeriat ın kelime manası ŞERİAT Kur’an’daki ayetlere, Hz. Muhammed’in sözlerine dayanan İslam kanunu, İslam hukuku. İran İslam Cumhuriyeti de Osmanlı gibi İslam hukundan yararlanmıştır. Şia 12 İmam İran kendiside İslam Cumhuriyeti neden Cumhuriyeti övenleri cezalandırsınki adı üzerinde İran İslam Cumhuriyeti Ayette geçen meal Bundan dolayı İsrailoğullarına (Kitapta) şunu yazdık: “Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa sanki bütün insanları yaşatmıştır. Andolsun ki, onlara resûllerimiz apaçık deliller (mucize ve âyetler) getirdiler. Ama onlardan birçoğu bundan sonra da (hâlâ) yeryüzünde aşırı gitmektedir. Türkiye Cumhuriyetinin Sosyal Devlet İlkesi Doğrultusunda Türkiye Kömür İşletmeleri Kömür Dagıtımı yıllara göre bakın ne kadar. Dönem Kömür Miktarı (Ton) Yararlanıcı Sayısı (aile) 2003 649.818 1.096.000 2004 1.052.379 1.610.000 2005 1.329.676 1.831.000 2006 1.363.288 1.797.000 2007 1.434.163 1.894.000 2008 1.637.100 2.084.741 Türkiye Kömür İşletmeleri Bakın Türkiye nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşunda kaçıncı sırada TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU - 2007 İstanbul Sanayi Odası Ana Sayfası için tıklayınız. 2007 yılı Birinci 500 Büyük Firma Sıra No 2006 yılı Birinci 500 Büyük Firma Sıra No Firma ve Müessese Adı Bağlı Bulunduğu Oda Kamu Firma Sıra No Özel Firma Sıra No Üretimden Satışlar Net (YTL) 1 1 TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. KOCAELİ 0 1 18.450.708.799 2 2 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. İSTANBUL 0 2 6.230.215.120 3 3 EÜAŞ ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU 1 0 4.624.293.341 4 5 OYAK-RENAULT OTOMOBİL FABRİKALARI A.Ş. İSTANBUL 0 3 4.151.436.933 5 4 TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE A.Ş. ADAPAZARI 0 4 3.992.567.168 6 7 EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. ANKARA 0 5 3.958.338.547 7 6 ARÇELİK A.Ş. İSTANBUL 0 6 3.927.520.556 8 9 TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. İSTANBUL 0 7 3.099.541.994 9 10 AYGAZ A.Ş. İSTANBUL 0 8 2.808.583.500 10 13 İÇDAŞ ÇELİK ENERJİ TERSANE VE ULAŞIM SAN. A.Ş. İSTANBUL 0 9 2.425.563.323 11 8 VESTEL ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. İSTANBUL 0 10 2.395.395.531 12 15 MERCEDES-BENZ TÜRK A.Ş. İSTANBUL 0 11 2.328.447.374 13 14 HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. İSTANBUL 0 12 2.298.981.442 14 11 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU 2 0 2.181.756.480 15 20 İSKENDERUN DEMİR VE ÇELİKA.Ş. İSKENDERUN 0 13 1.789.111.000 16 17 UNILEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK ANONİM ŞİRKETİ. İSTANBUL 0 14 1.757.858.005 17 18 SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SAN. VE TİC. A.Ş. İSTANBUL 0 15 1.706.791.602 18 19 TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU 3 0 1.672.859.945 19 21 ÇOLAKOĞLU METALURJİ A.Ş. İSTANBUL 0 16 1.510.398.112 20 12 TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. KAMU 4 0 1.478.408.401 21 24 BSH EV ALETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İSTANBUL 0 17 1.370.709.590 22 23 MİLANGAZ LPG DAĞITIM TİC. VE SAN. A.Ş. İSTANBUL 0 18 1.343.024.942 23 22 İPRAGAZ A.Ş. İSTANBUL 0 19 1.314.810.898 24 25 HYUNDAI ASSAN OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş. KOCAELİ 0 20 1.311.579.783 25 30 BOSCH SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BURSA 0 21 1.202.684.778 18. Sırada TKİ |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:47. |