![]() |
-->: Kürt Sorunu Varmi?
Daha öncede söyledim. Pkk ile kürtleri karıştırmayın. Kürtlerden pkk ye satılmış bir kaç kanı bozuk çıkabilir.
|
Cevap: Kürt Sorunu Varmi?
[B][I][COLOR="Navy"]yiğit olanın lokması, cana azıktır beyler
kimse bana söylemesin, buna yazıktır beyler soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler bunların soyu bozulmuş türke düşman göbekten bu hesaptır sorulmalı APO DENEN KÖPEKTEN. kan istediniz canlardan, bitmedi inadınız oğuz size yar olmadı,idi adınız senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz suyunuzu keseceğiz dağlardaki göletten bu hesaptır sorulacak APO DENEN KÖPEKTEN. dağlar,taşlar, bu ovalar,bilin ki TÜRKÜN yurdu aslımız insan neslidir,TÜRKE semboldür kurdu. soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürdü ihaneti seyredin perdedeki delikten bu hesaptır sorulacak APO DENEN KÖPEKTEN. MEHMETCİKLER ŞEHİT DÜŞTÜ BU VATANIN UGRUNA VATAN MI İSTEDİNİZ LAN, VATAN MI İSTEDİNİZ LAN BEŞİKTEKİ BEBEKTEN bu hesaptır sorulacak APO DENEN KÖPEKTEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Her günüm Cenaze Her günüm Sehit Bunlara sebep imralida Bir it oglu it.....![/COLOR][/I][/B] |
Cevap: Kürt Sorunu Varmi?
[B][I][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar,
AKCAMAGARALI58,kardeşimizin naklettigi yavuz Sultan Selimin şiirinin Aciklamasina nacizane bir aciklama da bendenizden. Bu şiiri fark edip çeviren ,söylentilere göre bir yarbaydır. Olay şöyledir.Yavuz İran seferine giderken dogu anadoluda bir çeşme yaptırır.Askerlerin ihtiyaçlarını karşılıyacak büyüklükte. Dönüşünüde bu çeşme yüzünden aynı yol üzerinden pilanlar.Ama geldiginde ne görsün Kürtler,çeşmeyı yıkmış,kimisi o taşlarla ev,kimisi ahır kimiside bahçe duvarı yapmış.Çeşmeyi yerinde göremeyince beyninden vurulmuşa döner. Suçlular yakalanır ,cezalandırılır.Ondan sonra aynı yere çok daha büyük bir çeşme yaptırır ve o meşhur şiiri çeşmenin taşıma kazdırır. Kürt kardeşlerimiz nedense yapma yerine çok kere yıkma meraklısıdırlar.. Dogudaki köprülerin altındaki demirleri hiç çekinmeden keser satarlar. Köprü sonra yıkılacakmış onu kattiyen enterese etmez. Mutlaka hepisini aynı katagoriye sokamayız.Ama o tiynette olanları az deyildir. Erzincanda ,akşam şehirden eve yaya olarak dönen Kivramı Firat köprüsü çıkışında silahı dogrultur Gozer adlı Kürt,eller yukarı der. Ve ilave eder,looo donin köynegin galsinde bahşa neyin vorsa hepsini yere goy.Kivram denileni yapar.Gozer loo şimdi köyüne güdebülürsun der. Yıllar ve yıllar sonra bu Kürt gelir köye yerleşir.Tabiki benim kivramın o köyde oldugunu bilmemektedir. Hiç topluluga girmeyen Gozer,bir gün nasıl olursa kahveye gelip tek olarak bir masaya ilişir. Onu gören kivram hemen tanır adamını. Eeeee köylü şu adamı görüyormusunuz? Filan tarihte beni Firat köpsüsünde don gömlek soymuştu. Ordan biri atılır.Dua et don gömlek soymuştur. Ya onlarıda alsaydı nasıl köye gelirdin? Çayını hıç kimseye bakmadan yudumlayan Gozer ,yine hiç karşılık vermeden kahveyi terk etmişti. evet gerçekler maalesef çok acı. Atatürk Erzurumdan Erzincana gelirken Mutu deresi denilen dar bogazda Kürtler tarafından yaylım ateşine tutulmuşlardı. Hemen karşı ateşe başlayan askerler,kürtleri kaçırmışlardır. Bunların fikir babaları hep batılılar,genelde ingilizler olmuşlardır.[/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: Kürt Sorunu Varmi?
[QUOTE=ero;333514][B]Kürt sorunu tabiki var..görmezlikten gelmek korkaklık,göz yummak,çekinmektir..Gördüğü her kürt vatandaşımızı pkk sayıp sewmeyen kin kusan cahil insanlarımız var...onları hep pis olarak niteleyen,itip kakan bi toplum yapısına sahibiz...her yerde --her zaman olduğu gibi hepimiz kardeşiz palavraları sürüp gidiyor.....BU daha çok dewam eder bu zihniyetle...CAHİLLİK en büyük Düşmanımız bikere onu öğrenelim.......[/B][/QUOTE]
[B]Daha düne kadar siyasi PKK'ya yüzde 90 oy veren bendim. 20 tane adamlarını meclise sokan da benim.Onun için onlara değil bana kızın.:)[/B] |
-->: Kürt Sorunu Varmi?
[B][COLOR="Purple"]öyle bir sorun yok olamazda ....ama bazı gruplar Türkiede ayrım yapmak için yaygara yapıp ülkemizin düzenini bozmaya çalışıyorlar..tabi bunlar dış ülkelerden desdekleniyorlar...inşAllah güzel ülkemiz güzel halkı galyana gelmez ve böyle bir sorun olmaz..çünkü biz bu ülkeyi almak için kurtuluş savaşunda Kürdü Türkü, Çerkezi omuz omuza vererek , kanlarımzla almışız...
Ne Mutlu Vatanı içinde ayrım yapmayanlara... vesselam[/COLOR][/B] |
--->: -->: --->: Kürt Sorunu Varmi?
[QUOTE=Yiğiter;333570][B]Daha düne kadar siyasi PKK'ya yüzde 90 oy veren bendim.
20 tane adamlarını meclise sokan da benim.Onun için onlara değil bana kızın.:)[/B][/QUOTE] bn DTP felan vermem.....bn CHP aşığıyım..Bilip bilmeden boş boş konuşma...bn de senin gibi Rüşvetçi-ülkesini parsel parsel satan--yolsuzluk abidesi olmuş AKP ye de oy vermem.....Onlar da bi bakıma terörist kadar zararlı ülkemize... bnm zihniyetimce... ;);) |
-->: --->: -->: --->: Kürt Sorunu Varmi?
[QUOTE=ero;333732]bn DTP felan vermem.....bn CHP aşığıyım..Bilip bilmeden boş boş konuşma...bn de senin gibi Rüşvetçi-ülkesini parsel parsel satan--yolsuzluk abidesi olmuş AKP ye de oy vermem.....Onlar da bi bakıma terörist kadar zararlı ülkemize... bnm zihniyetimce...
;);)[/QUOTE] [B]1-Ben sana sen DTP'ye oy verdin demedim.Verenler zaten kendilerini gayet iyi biliyor ve sen de o oy verenlerin sorunu(kürt sorunu) olduğunu savunuyorsun. 2-Bilip bilmeden konuşuyorsun diyorsun ama asıl bilmeden konuşan sensin.AK partiye tek oyum nasip olmadı.AK partiye oy verdiğimi nereden çıkardın bilmiyorum.[/B]:) |
--->: Kürt Sorunu Varmi?
Kürt sorunu yok azami derecede kişilik sorunu var Türkiyede.Aynı çatı altında TÜRKÜZ deyip birbirimize söven insanlarız.Nekadar acı :confused:
|
Kürt sorunu varsa nedir?
Ne isteniyor? Ülkede ne isteyipte yapamıyorlar? Türk vatandaşından eksik yanları ne? Hangi ayrımcılık uygulanıyor bunlara? Ne tür bir hakları kısıtlanıyor? Eğer bunlar açıklanırsa bizde öğrenmiş oluruz sorunları? |
[B]Bilmiyorum....................[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11. |