![]() |
Cevap: Bayanlar icin: Daha önce hic bir Erkekden dayak yedinizmi?
insana dayak yakışmaz ister bayan olsun ister erkek zaten kadınlar herzaman haklıdır onlar dayak yermi erkeklerin kafasının etini yer HERZAMAN ŞİDDETE HAYIR
|
karşı olduğumu kim söyledi metin...ben değilim..valla öyle hakedenler varki o dayağı bazen hakikaten cennetten çıkma oluyor bu dayak :D
|
[QUOTE=Ayşegül1967;461989]karşı olduğumu kim söyledi metin...ben değilim..valla öyle hakedenler varki o dayağı bazen hakikaten cennetten çıkma oluyor bu dayak :D[/QUOTE]
[B]İNŞ. dayakçı piskopat bir kocayla evlenirsin de aklın başına gelir:D O zaman görürsün dayak, cennetten mi yoksa cehennemden mi çıkmış:)...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;461996][B]İNŞ. dayakçı piskopat bir kocayla evlenirsin de aklın başına gelir:D
O zaman görürsün dayak, cennetten mi yoksa cehennemden mi çıkmış:)...[/B][/QUOTE] şu mübarek günlerde edecek başka dua bulamadın sanırım :D ben hakeden dayak yesin dedim ben dayakmı hakediyorum yani :confused: |
[QUOTE=Ayşegül1967;462248]şu mübarek günlerde edecek başka dua bulamadın sanırım :D ben hakeden dayak yesin dedim [B]ben dayakmı hakediyorum [/B]yani :confused:[/QUOTE]
:D [B]onu Serdal hocaya sormak lazım:D... şaka:)...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;462323]:D
[B]onu Serdal hocaya sormak lazım:D... şaka:)...[/B][/QUOTE] niye ona soruyoruz anlamadım :confused: |
[B]Adamla herfırsatta kavga ediyorsunuz ya o bakımdan:)...[/B]
|
[QUOTE=metin 0758;462368][B]Adamla herfırsatta kavga ediyorsunuz ya o bakımdan:)...[/B][/QUOTE]
hahah evet biliyordum böyle diyeceğini :D |
bi kez daha diyom daha anasının karnından doğmadı doğmazda :)
|
[B][U][COLOR=purple]ELLERI KIRILSIN GÜCÜMÜZ YETSE BIZ ONLARI DÖVMEKLE KALMAZ ÖLDÜRÜRÜZ GALIBA artik devir konusma devri dayak cözüm degildir kadinlar kökten bitirin bu isi :)))))))))))))))))))))))))[/COLOR][/U][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:32. |