Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kadınca (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=257)
-   -   evlenmek isteyenler buraya (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=26451)

ibrahimergin 09.01.2009 16:51

Cevap: evlenmek isteyenler buraya

Bu kızı herhalde Cem Yılmaza sipariş verdiniz yontma taş devrinden arogdan geitrdi :) Zaten evin tek erkek çocuğuyum böyle birini gelin die getirsem sülaleden ihraç edilirim herhalde :P

sivassporlukiz 09.01.2009 17:04

[QUOTE=ibrahimergin;361358]Bu kızı herhalde Cem Yılmaza sipariş verdiniz yontma taş devrinden arogdan geitrdi :) Zaten evin tek erkek çocuğuyum böyle birini gelin die getirsem sülaleden ihraç edilirim herhalde :P[/QUOTE]

hahahaha :D :D :D

kizimiza laf yook..kiz süper :D
90 60 90

:D:D:D

ibrahimergin 09.01.2009 18:14

[QUOTE=sivassporlukiz;361395]hahahaha :D :D :D

kizimiza laf yook..kiz süper :D
90 60 90

:D:D:D[/QUOTE]

Kız süper tabii canım. Allah potansiyel sahibine bağışlasın :D Bu arada sen bana o kızın koordinatlarını verde bende yolumu ona göre değiştireyim.Ne olur ne olmaz. Birgün gözlerim görmez olurda bir hata yaparım Allah korusun :D

sivassporlukiz 09.01.2009 18:18

[QUOTE=ibrahimergin;361545]Kız süper tabii canım. Allah potansiyel sahibine bağışlasın :D Bu arada sen bana o kızın koordinatlarını verde bende yolumu ona göre değiştireyim.Ne olur ne olmaz. Birgün gözlerim görmez olurda bir hata yaparım Allah korusun :D[/QUOTE]

eger kizimizi istemiyoraniz lütfen rahatsiz etmeyinn :D :D :D

ibrahimergin 09.01.2009 18:22

[QUOTE=sivassporlukiz;361550]eger kizimizi istemiyoraniz lütfen rahatsiz etmeyinn :D :D :D[/QUOTE]

Sen kızın ablasısın anlaşılan. Hemen fırça atıyorsun erkek tarafına :D İlk anlaşmazlıkla istemiyorsanız rahatsız etmeyin diyorsanız yarın öbür gün evlendiğimizde de herşeye karışırsınız :D Şimdiden söyleyeyim ben aileme karıştırtmam kimseyi. Biz kızla aramızda hallederiz problemlerimizi :D

sivassporlukiz 09.01.2009 18:27

[QUOTE=ibrahimergin;361560]Sen kızın ablasısın anlaşılan. Hemen fırça atıyorsun erkek tarafına :D İlk anlaşmazlıkla istemiyorsanız rahatsız etmeyin diyorsanız yarın öbür gün evlendiğimizde de herşeye karışırsınız :D Şimdiden söyleyeyim ben aileme karıştırtmam kimseyi. Biz kızla aramızda hallederiz problemlerimizi :D[/QUOTE]

ooo demek kizdan hoslandin...begendiysen söyle :D

flirt etmek felan yok..eger istiyorsan gel iste kizi :mad: :D :D

sonra devamina bakariz :D

ibrahimergin 09.01.2009 18:41

[QUOTE=sivassporlukiz;361572]ooo demek kizdan hoslandin...begendiysen söyle :D

flirt etmek felan yok..eger istiyorsan gel iste kizi :mad: :D :D

sonra devamina bakariz :D[/QUOTE]

Tamam itiraf ediyorum, kızı çok beğendim :D İstemek için de tarih istiyorum senden. Ama bir sorun var, senden istemeye geleceğimizden Almanyaya gitmemiz zor. Siz Türkiyeye gelin hem düğünüde en kısa zamanda yaparız :D Bu arada flirt etmeden ben kızın huyunu suyunu nasıl anlayacağım, birbirimizi tanımamız açısından flirt şart :D

sivassporlukiz 09.01.2009 18:44

[QUOTE=ibrahimergin;361599]Tamam itiraf ediyorum, kızı çok beğendim :D İstemek için de tarih istiyorum senden. Ama bir sorun var, senden istemeye geleceğimizden Almanyaya gitmemiz zor. Siz Türkiyeye gelin hem düğünüde en kısa zamanda yaparız :D Bu arada flirt etmeden ben kızın huyunu suyunu nasıl anlayacağım, birbirimizi tanımamız açısından flirt şart :D[/QUOTE]

hayir öyle birsey olamaz.kizimizin huyu suyu yerinde.bi yamukluk yok :D
hele bakalim kizimiz seni begenecekmi... :D
biraz daha dayan az kaldi yakinda sivasdayiz...:D

ibrahimergin 09.01.2009 18:49

[QUOTE=sivassporlukiz;361606]hayir öyle birsey olamaz.kizimizin huyu suyu yerinde.bi yamukluk yok :D
hele bakalim kizimiz seni begenecekmi... :D
biraz daha dayan az kaldi yakinda sivasdayiz...:D[/QUOTE]

Tamam sabırla bekliyorum. Önceden gelmeden haber verinde bende İstanbul dan Sivas a geçeyim. Ama sınav tarihlerime denk gelmesin sizin gelmeniz. Bilim aşk tanımıyor :) Kızımızda beğenmez ise mecnun olup çöllere düşmek isterdim ama pasaport işlemleriyle uğraşacak vaktim yok. Türkiyenin de çölünen bi hayır gelmez :D

sivassporlukiz 09.01.2009 19:00

[QUOTE=ibrahimergin;361621]Tamam sabırla bekliyorum. Önceden gelmeden haber verinde bende İstanbul dan Sivas a geçeyim. Ama sınav tarihlerime denk gelmesin sizin gelmeniz. Bilim aşk tanımıyor :) Kızımızda beğenmez ise mecnun olup çöllere düşmek isterdim ama pasaport işlemleriyle uğraşacak vaktim yok. Türkiyenin de çölünen bi hayır gelmez :D[/QUOTE]

böhöhöhö :D :D :D

ya sen cidden asik olmayasin bu kiza :D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:58.