![]()  | 

Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı 

Konuyu farklılaştırmayalım dedik buna lütfen uyalım arkadaşlar, 
	 | 

[QUOTE=Kibrisli;428147]Türkan Hoca'da nasıl bir insan ki ölüsünden bile çekiniyor millet...[/QUOTE] 
	ne yani kardeş şimdi ölenin arkasından konuşulmazmı diyosun..........bence konuşulur.........iyiyse iyiliğinden bahsedilir kötüyse kötülüğünden.........  | 

Türkan Saylan ailesinde basörtülü bulunan kizlara burs verilmiyor iddeasina cevaben, biz CYDD olarak, bizim ideolojimize ters düsenlere vermiyoruz seklinde bi cebap vermisti.  
	Allah bizi bu cagdas takimindan korusun Insallah .  | 

[QUOTE=arifcoskun;428541]Konuyu farklılaştırmayalım dedik buna lütfen uyalım arkadaşlar,[/QUOTE] 
	Zamana İftira Atarak Siz Farklılaştırdınız.  | 

[QUOTE=Kibrisli;428230]Kimin müslüman olduğunu, kimin islama karşı olduğunu ya da dindar olduğuna sen mi karar vereceksin??? Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyordur evet bende onlardan birisiyim... Hele hele 3 Kez Hacca gitmiş birisi, yüzlerce cüzzamlı hastayı iyileştiren bir kadın, ZAMAN gazetesine göre başörtülülere burs verilmediğini iddia edilmesine rağmen cenazesine yüzlerce başörtülünün katıldığı bir insan ile aynı görüşleri paylaşmaktan onur duyarım, ona iftira atan onursuz gazeteler düşünsün... 
	Kusura bakmayın belkide ilkkez haddimi aşıyorum ama ölmüş birisinin ardından bu kadar konuşan bir müslüman toplum yoktur, araplar bile bizim kadar konuşlmaz ve ZAMAN gazetesi gibi ölmüş insanların ardından iftira atacak kadar karaktersiz olamaz... Saygılar... (Bu konu hakkında son yazımdı nedeni çekinmem olmayacak sadece sınırlarım zorlanıyor, ölmüş bir insanın ardından konuşmak hangi müslümanlığa sığar bilemiyorum, ayrıca o derneğe yıllarını vermiş arkadaşlarım, dostlarım, başörtülü arkadaşlarım var onları gördükçe ZAMAN gazetesinin karaktersizliğini bin kat daha anlıyorum ayrıca Anneminde Sivas şubesine girip kız çocuklarının okutulması için çalışmasını da her türlü şekilde özendireceğim, bundan daha büyük bir hayır yoktur heralde)[/QUOTE] Sayın Abi; Size karşı hiç saygısızlık yapmadım.Tamamen zıt görüşte olmamıza rağmen hep saygı duydum,eğer saygısızlık içeren mesajım olduysa özür dilerim,gayri ihtiyari olmuştur. Ben bu dernek hakkında Zaman gazetesinden tek kelime dahi okumadım..Şahit olduğum olaylar da var. Hacca gitme meselesi. Mesela Türkçe olimpiyatları için dediler ki Fethullah Gülen cemaati kendini sempatik göstermeye çalışıyor,o yüzden bu olimpiyat yapıyor dendi.Hacca gitmesine bu açıdan bakılabilir mi?Bilemiyorum ,Allah bilir ama ihtimal dahilindedir. Dernekteki başörtülüler içinse şu yorum yapılabilir..kapalı olduğu halde her türlü pisliği işleyen bayanların çok sayıda olduğu fikri size aittir.Saygıyla!  | 

[QUOTE=Yiğiter;428547]Sayın Abi; 
	Size karşı hiç saygısızlık yapmadım.Tamamen zıt görüşte olmamıza rağmen hep saygı duydum,eğer saygısızlık içeren mesajım olduysa özür dilerim,gayri ihtiyari olmuştur. Ben bu dernek hakkında Zaman gazetesinden tek kelime dahi okumadım..Şahit olduğum olaylar da var. Hacca gitme meselesi. Mesela Türkçe olimpiyatları için dediler ki Fethullah Gülen cemaati kendini sempatik göstermeye çalışıyor,o yüzden bu olimpiyat yapıyor dendi.Hacca gitmesine bu açıdan bakılabilir mi?Bilemiyorum ,Allah bilir ama ihtimal dahilindedir. Dernekteki başörtülüler içinse şu yorum yapılabilir..kapalı olduğu halde her türlü pisliği işleyen bayanların çok sayıda olduğu fikri size aittir.Saygıyla![/QUOTE] Bu konuda birşey yazmayacağım demiştim ama bana hitaben yazdığın için cevap vermem gerekti... Düşüncelerini saygıyla karşılıyorum ve saygın içinde teşekkür ediyorum... Türkçe olimpiyatları hakkındaki görüş Türkan Saylan Hoca içinde geçerli midir? Evet öyle düşünmek istersen düşünülebilir ama Türkan Hoca'nın hacı olduğunu kaçınız biliyordu? :) Yani Türkçe olimpiyatları gibi kullandığı bir durum değil bu Türkan Hocanın, dinini kendi içerisinde yaşayan, kimsenin bilmesi gerekmediği bir durum bu... Bu dernekte başörtüsü ile çalışan insanlar var, onlar hakkında farklı görüşte olmak niyet okumaktır, genelleme yapmamak kaydı ile türban takıpta çok pisliğe girmiş insanlar var aynen hacca gidip gelip insanları kandıran ya da Gurbetçilerimizin paraası ile zengin olanlar da var ama bunu genelleyemeyiz ki çok sayıda olduğunu söylemem çoğunluk olduğunu söylediğim anlamına gelmesin... Aynı şekilde başörtülülere burs verilmediği iddiası tamamen yalandır ve büyük bir ayıptır... Bu derneğin genel olarak burs verdiği kesimler kırsal alanda okuyamamış kızlarımızdır şimdi size bir soru sorayım bu kırsalda yaşayan kızlarmızın yüzde kaçı açıktır sizce???? Bu mantıkla düşünmek bile yeterlidir Zaman gazetesinin yalanını ortaya çıkartmaya... Ayrıca Doğan grubunun yayın ve yayımlarını bende beğenmiyor en az Fethullahçı yayın organları kadar onlarada karşıyım... Fethullah Gülen konusuna girmek istemiyorum fakat O'ndan önce başlayan bu okutma ve burs çalışmaları O'nunla aynı potada çalıştığı için farklı fikirde olduğu için böyle yayınların yapılması doğaldır tam tersininde doğal olması gibi... Herkes her istediğine inanabilir, kimseyi yargılama hakkım yok ancak bu sözlere inanırken araştırmak doğrudur... Sadece okuduğuna inanmak yetersizdir... Benim karşıma bir iddia ile gelirken Zaman gazetesini referans göstermek gereksizdir çünkü ben referans olarak saymıyorum onu.... Doğru yaklaşım Zaman gazetesinin haberini getirirken bu haberi destekleyecek bir belge bir delil bir veri herhangi birşey varsa o zaman tartışmak doğru olanıdır... Yoksa sadece Zaman gazetesi ya da Milliyet gazetesi böyle yazdı o yüzden de doğrudur demek birisinin hakkını yemeye neden olabilir.... Ölmüşün arkasından konuşmak meselesine gelince Titizyiğido sen bilirsin diyorum... İçin elveriyorsa ölmüşün arkasından konuşmaya devam et sen gardaşım...  | 

Zaman gazetesi çok umrumda değil.. 
	Hacca giden birisinin "Çocuklar namaz kılmasın bale öğrensin" demesine ben samimiyet namına ihtimal vermiyorum. Hacac gidip milleti dolandıranalr falandan bahsettin.Onların haccının ikiyüzlü ve samimiyetsiz olduğunu kabul ediyorsan Türkan Saylan hacca gitmiş birisidr demenin de mantığı yok bence!  | 

[QUOTE=Kibrisli;428559]Bu konuda birşey yazmayacağım demiştim ama bana hitaben yazdığın için cevap vermem gerekti... 
	Düşüncelerini saygıyla karşılıyorum ve saygın içinde teşekkür ediyorum... Türkçe olimpiyatları hakkındaki görüş Türkan Saylan Hoca içinde geçerli midir? Evet öyle düşünmek istersen düşünülebilir ama Türkan Hoca'nın hacı olduğunu kaçınız biliyordu? :) Yani Türkçe olimpiyatları gibi kullandığı bir durum değil bu Türkan Hocanın, dinini kendi içerisinde yaşayan, kimsenin bilmesi gerekmediği bir durum bu... Bu dernekte başörtüsü ile çalışan insanlar var, onlar hakkında farklı görüşte olmak niyet okumaktır, genelleme yapmamak kaydı ile türban takıpta çok pisliğe girmiş insanlar var aynen hacca gidip gelip insanları kandıran ya da Gurbetçilerimizin paraası ile zengin olanlar da var ama bunu genelleyemeyiz ki çok sayıda olduğunu söylemem çoğunluk olduğunu söylediğim anlamına gelmesin... Aynı şekilde başörtülülere burs verilmediği iddiası tamamen yalandır ve büyük bir ayıptır... Bu derneğin genel olarak burs verdiği kesimler kırsal alanda okuyamamış kızlarımızdır şimdi size bir soru sorayım bu kırsalda yaşayan kızlarmızın yüzde kaçı açıktır sizce???? Bu mantıkla düşünmek bile yeterlidir Zaman gazetesinin yalanını ortaya çıkartmaya... Ayrıca Doğan grubunun yayın ve yayımlarını bende beğenmiyor en az Fethullahçı yayın organları kadar onlarada karşıyım... Fethullah Gülen konusuna girmek istemiyorum fakat O'ndan önce başlayan bu okutma ve burs çalışmaları O'nunla aynı potada çalıştığı için farklı fikirde olduğu için böyle yayınların yapılması doğaldır tam tersininde doğal olması gibi... Herkes her istediğine inanabilir, kimseyi yargılama hakkım yok ancak bu sözlere inanırken araştırmak doğrudur... Sadece okuduğuna inanmak yetersizdir... Benim karşıma bir iddia ile gelirken Zaman gazetesini referans göstermek gereksizdir çünkü ben referans olarak saymıyorum onu.... Doğru yaklaşım Zaman gazetesinin haberini getirirken bu haberi destekleyecek bir belge bir delil bir veri herhangi birşey varsa o zaman tartışmak doğru olanıdır... Yoksa sadece Zaman gazetesi ya da Milliyet gazetesi böyle yazdı o yüzden de doğrudur demek birisinin hakkını yemeye neden olabilir.... Ölmüşün arkasından konuşmak meselesine gelince Titizyiğido sen bilirsin diyorum... İçin elveriyorsa ölmüşün arkasından konuşmaya devam et sen gardaşım...[/QUOTE] ben o kimse hakkında kötü bişey söylemedim gardaşım..........sadece ölünün arkasından iyiyse iyi konuşulur kötüyse kötü bu böyle........imam bile soruyo merhumu nasıl bilirdiniz diye.......cevabıda cemaat veriyo...........  | 

[quote=H_Turan;428546]Zamana İftira Atarak Siz Farklılaştırdınız.[/quote] 
	Bana görede sen iftira atıyorsun, sana görede ben, senin her dediğine inanmak zorundamıyız? Sen söylersen doğrumu olmuş oluyor. Konuyu dağıtmadan kendi konumunca yorumlayalım diyoruz, kapya cevaba geçiliyor. Karşılıklı sürüp gidiyor. Ben farklılaştırmadım, farklılaştırıp yorum ekleyenlere cevabendir. Müsade edersen suçlamalarına da cevap verelim. Ben yalan yalnış suçalamalar yapayım siz suzun diyorsun öylemi. Yine tekrarlıyorum konu Sivas'a ÇYDD şubesi açılmış, buna olumlu bakarsın yada bakmazsın, [hakaret ve karalaman gerekmez] bu bir görüştür. Herkesi kendi düşüncemize zorlayamayız. Fikirlere saygı...  | 

[B]hayırlı             olsun :)[/B] 
	 | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:46. |