![]() |
Cevap: Endişe Duyuyoruz
[B]Ertuğrul gardaş ben yarından itibaren yokum... Seninde Sivas'ta olduğunu biliyorum en azından ben buna inanıyorum.. Yarın akşam Bingöl yolcusuyum ve gitmeden görüşecektik beni hep birlikte yolcu edecektiniz. Ama şu ana kadar sözünde durmadın. Ortada yoksun!!.. Yarın bu tatsız şakayı bitireceğini biliyorum.. Ve senden haber bekliyorum...[/B]
|
[QUOTE=FurkaN;448066][B]Ertuğrul gardaş ben yarından itibaren yokum... Seninde Sivas'ta olduğunu biliyorum en azından ben buna inanıyorum.. Yarın akşam Bingöl yolcusuyum ve gitmeden görüşecektik beni hep birlikte yolcu edecektiniz. Ama şu ana kadar sözünde durmadın. Ortada yoksun!!.. Yarın bu tatsız şakayı bitireceğini biliyorum.. Ve senden haber bekliyorum...[/B][/QUOTE]
Ertuğrul Abinin bu yazıyı okuduğuna inanarak yarın saat en geç 18:00'de otogara gelerek,bizlerden helallik istemesini bekliyorum şiddetle.Az buz canımızı sıkmadın haberin ola! |
[B][I]dondum kaldım nasıl olur ya bu bi saka deyın[/I][/B]
|
[B]Furkan ve Akif hocalarım. yolunuz açık olsun hayırlı teskereler dilerim.Allah yardımcınız olsun. Ben de inanıyorumki bu Ertugrulun size asker şakası. Yarın terminale gelecektir sizi uğurlamaya. [/B]
|
[QUOTE=FurkaN;448066][B]Ertuğrul gardaş ben yarından itibaren yokum... Seninde Sivas'ta olduğunu biliyorum en azından ben buna inanıyorum.. Yarın akşam Bingöl yolcusuyum ve gitmeden görüşecektik beni hep birlikte yolcu edecektiniz. Ama şu ana kadar sözünde durmadın. Ortada yoksun!!.. Yarın bu tatsız şakayı bitireceğini biliyorum.. Ve senden haber bekliyorum...[/B][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"]Hocam ayrıca yarın biliyorsun SivasLady de geliyor, O da vedalaşacak, yani yarin çok ama çok farklı bir gün olacağını ümit ediyor, dua ediyorum.[/COLOR] |
[QUOTE=Cley;448073][B]Furkan ve Akif hocalarım. yolunuz açık olsun hayırlı teskereler dilerim.Allah yardımcınız olsun. Ben de inanıyorumki bu Ertugrulun size asker şakası. Yarın terminale gelecektir sizi uğurlamaya. [/B][/QUOTE]
[I][COLOR="Purple"]inşallah öledir inşallah asker sakasıdır.sevdiklerine biraz ağır saka olacak ama olsun rabbimden hayırlı haberleri gelsinde.ailesi ne durumdadır acaba suan duadan baska birşey gelmiyor elimden inşallah süpriz yapıp yarın beklediğiniz gara gelecek [/COLOR][/I] |
[B]YA HALENMI HABER YOK BU NASIL ISTI BÖYLE ISALLAH SAKADIR AMA SAKA ISE ESSEK SAKASI
YARADANIM KÖTÜ HABERINI DUYURMASIN[/B] |
[B]yazılanlara bakılırsa inşallah bugün güzel bi haber alırız asker yolculuğu var malum sabah ilk baktığım konu buydu gece rüyalarıma girdi ama şu ana kadar bi haber yok inşallah gün içerisinde güzel bi haber alırız[/B]
|
[B]Hala iyi haberlerini bekliyor ve biran öne gelmesini istiyoruz [/B]
|
[B] öğlen oldu hala güzel bi haber yok yeni abisi ile konuştum arama çalışmaları devam ediyor ama bi sonuç yok inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ertuğrul kardeşimizin [/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:07. |