![]() |
Cevap: Ezana Çirkin Benzetme!
[B]Beni arayın, ulaşabilirsiniz :)[/B]
|
[QUOTE=can99;477792][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]tekrar deneyin bıkmadan usanmadan;) ayrıca söyleyin bi zahmet ilgilensin camilerde yer bulunmuyor millet sikayetci birazdaha cami yapılsın, ayrıca 6 caminin sesi karısınca kötü oluyor en az 8 camiden birden duyulmalı birazdaha cami yaparlarsa minnettar oluruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Sen iste paşa..Yalnız 2 cami fazla demek 2 imam fazla demek.Sonradan,hep imam ataması yapıyorlar deyip eleştirmek yok ha?:D |
[QUOTE=Cley;477791][B]Ben de ulaşamadım Sayın başbakana. Namaz kılıyor olabilir...[/B][/QUOTE]
[B]ankarada akşam ezanı ondandır koca tepeden okunan ezan ta buralara geliyor iyi ses sistemi kurmuşlar maşallah..[/B] |
[QUOTE=Deniz5835;477789]neden CUMHURİYET KELİMESİNDEN RAHATSIZMI OLDUNUZ.YÜCE TÜRKÜN ATATÜRKÜN. KURDUĞU CUMHURİYET İSTİYORSAN İRANA GİT[/QUOTE]
[B]Ben Cumhuriyet'ten memnunum ama sizin gibilerden rahatsizim. Müslüman bir ülkede Ezan sesini kismak demek kimin haddine düser. Yücelik Allaha(c.c) mahsustur . Ezan sesini duymak istemiyorsan Ab sana kapilarini acar orda yasarsin BIRLIKTE , istemiyorsan gidiceksin zaten . ;) [/B] |
[QUOTE=Cley;477791][B]Ben de ulaşamadım Sayın başbakana. Namaz kılıyor olabilir...[/B][/QUOTE]
[B]biz kimsenin inancına karışmıyoruz bunu anlatamadık veya siz anlamak istemiyorsunuz..herkes biribirinin inancına saygılı olmak zorunda o başbakanınıza deyinki kalksın namazdan dağdan yaratıklar iniyor onları karşılasın. birde devlet töreni yapsın..vahşi yaratıklara. kunu sapmasın konu ezan konusu yineliyorum herkes kendi bildiği bibi inancını uygulasın. hani başbakanınız açılımlar yapıyorya bunada bir açılım yapar sanırım.hem bu hükümeti tutuyor hemde karşısınız farkında değilsinzi ama kafram kargaşası içindesiniz.[/B] |
yüce rabbim
öyle ince bi ayar yapmışki bunu hiç bi fizik porosöförübile akıl erdiremez aynı aynı hızla ğüneşin doğuşundan batımına doğru ğit bir ezan susmadan obiri başlar dünya ezan sesleri üzerine kurulmuş rus kozmolot (apollo11)aya ilk ayak bastında ezan sesi duyarak dünyaya döndüğünde islamiyeti şeçmiştir bu ezan sesinden rahatsız olan gafillerin ya okuması yazması yok yada allahın verdiklerine inançları yok kardeşim ezan dinmez bayrak inmez bu böyle biline |
[B]Tayyibi sevmeye baslicam sanirim :):rolleyes:[/B]
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;477797][B]Ben Cumhuriyet'ten memnunum ama sizin gibilerden rahatsizim. Müslüman bir ülkede Ezan sesini kismak demek kimin haddine düser.
Yücelik Allaha(c.c) mahsustur . Ezan sesini duymak istemiyorsan [COLOR="Red"]Ab sana kapilarini acar orda yasarsin[/COLOR] BIRLIKTE , istemiyorsan gidiceksin zaten . ;) [/B][/QUOTE] ben tam aksine ab ye karşıyım.ab yi isteyen bu hükümet ne tezat biraz okuyun araştırın derim:) |
YAZIKLAR OLSUN BİZ NEDEN İSRAİLDEN ERMENİDE ARIYORUZKİ ELİN YAHUDİLERİ GELİP CAİİLERİMİZİ GEZİYOR BİRÇOĞUDA MUSLÜMAN OLUYO BİZİM İÇİMİZDEKİ ZEHİRLERDE KURTARAMIYORUZ...
YA SİZ NEREDEN GELDİNİZ ŞU GÜZELİM PAYLAŞIM SİTESİNİ KARIŞTIRDINIZ .....YOKMUYDU İSRAİLLİN BİR SİTESİ ORAYA GİDEYDİNİZ |
[QUOTE=Deniz5835;477801]ben tam aksine ab ye karşıyım.ab yi isteyen bu hükümet ne tezat biraz okuyun araştırın derim:)[/QUOTE]
O zaman otur oturdugun yerde . Ezanini dinle gafletten uyan :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:06. |