Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yüzde 50 kota istiyoruz (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37695)

_DuMaN_58 15.03.2011 12:15

Cevap: Yüzde 50 kota istiyoruz

[QUOTE=amazon10;596433]Bayan olarak ben cevap verim o zaman şiddet daha önemli.
Bende diyorum eğer başörtü sorununu düzelteceklerine inanıyor ve bu vatan için yararlı işler yapacaklarına inanıyorlarsa şimdilik başörtüsünü bir kenara bırakıp bir şeyler yapmaya başlamaları lazım diyorum.[/QUOTE]

[FONT=Century Gothic]Ne gibi birşeyler yapmalarına başlamaları lazım ve kimden birşeyler yapmalarını bekliyorsunuz? Başörtüsü sorununu kim düzeltecek?[/FONT]

amazon10 15.03.2011 12:37

[QUOTE=_DuMaN_58;596434][FONT=Century Gothic]Ne gibi birşeyler yapmalarına başlamaları lazım ve kimden birşeyler yapmalarını bekliyorsunuz? Başörtüsü sorununu kim düzeltecek?[/FONT][/QUOTE]

Siz diyorsunuz ya başları kapalı oldukları için meclise alınmıyorlar diye. Başı kapalı olup meclise girmek isteyen bayanlara söylüyorum.

_DuMaN_58 15.03.2011 13:19

[B]Ne söylüyorsunuz işte ? "[/B]şimdilik başörtüsünü bir kenara bırakıp bir şeyler yapmaya başlamaları lazım diyorum." [B]ne gibi şeyler ?[/B]

amazon10 15.03.2011 16:58

Başörtü sorununu çözeceğini inanıyorsa başörtüsünü çıkarıp girsin meclise başörtülü bayanlar.

LaEdri 15.03.2011 17:20

[QUOTE=amazon10;596433]Bayan olarak ben cevap verim o zaman şiddet daha önemli.
Bende diyorum eğer başörtü sorununu düzelteceklerine inanıyor ve bu vatan için yararlı işler yapacaklarına inanıyorlarsa şimdilik başörtüsünü bir kenara bırakıp bir şeyler yapmaya başlamaları lazım diyorum.[/QUOTE]

Olacak olacak rahat olun..
Kaddafi kalmayacak bu ülkede..
Arıtmanlar zehir fışkırtarak cirit atacak mecliste,başörtülü kadın giremeyecek..O devir de bitecek..

Siyahnur 16.03.2011 00:45

[QUOTE=amazon10;596447]Başörtü sorununu çözeceğini inanıyorsa başörtüsünü çıkarıp girsin meclise başörtülü bayanlar.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Tebessüm ettik...basörtülerini cikarip mi sorunu cözecekler ? Ne alâ, kökden "cöz"üm desenize,kendi hür iradeleriyle kiyafetlerini belirlemis insanlara onu giysin, bunu cikartsin deme hakkina nerden sahipsiniz !? Üstelik bayan oldugunuzu yazmissiniz,en acisida bu ! [/COLOR][/FONT][/B]

Kibrisli 16.03.2011 01:11

Meclise başörtüsü ile girilemez bu konuda Türkiye'nin %50'side karşı olsa buna, %99'u da karşı olsa MECLİSE

Kibrisli 16.03.2011 01:13

MECLİSE dini sembol ile girilmesi konusunda 1 kişi de kalsa karşı çıkacak kişilikte insanlar hala mevcut Türkiye'de...

_DuMaN_58 16.03.2011 07:05

[QUOTE=amazon10;596447]Başörtü sorununu çözeceğini inanıyorsa başörtüsünü çıkarıp girsin meclise başörtülü bayanlar.[/QUOTE]

[FONT=Century Gothic]adı üstünde "Başörtülü bayanlar" yani sizin demenizle başörtüsünü çıkaracak kişiler değil onlar. Kıbrıslı, dinin gereği olan birşey meclise de girer heryere girer. Bence hiçbir mahsuru yoktur. Milletvekili milleti temsil eder doğru mu, beni temsil edecek bir kişi isterse kapalı olsun ben orda görmek istiyorum.[/FONT]

Kibrisli 16.03.2011 11:31

[QUOTE=_DuMaN_58;596474][FONT=Century Gothic]adı üstünde "Başörtülü bayanlar" yani sizin demenizle başörtüsünü çıkaracak kişiler değil onlar. Kıbrıslı, dinin gereği olan birşey meclise de girer heryere girer. Bence hiçbir mahsuru yoktur. Milletvekili milleti temsil eder doğru mu, beni temsil edecek bir kişi isterse kapalı olsun ben orda görmek istiyorum.[/FONT][/QUOTE]

Hayır efendim giremez... Yahudi bir milletvekili de Kipa ile, Hristiyan bir milletvekili de haç ile girer meclise o zaman... Neyse uzatmanın manası yok, tek kişi de kalsa meclise dini sembolle girilmesine karşı çıkacak insanlar var Türkiye'de diyorum, karşı çıkarlar ölürler veya hapse girerler ama düşüncelerinin gereğini yaparlar... Bu kadar basit yani olay...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:24.