Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivas Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ' (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=39694)

aloneee 05.01.2013 20:52

Cevap: SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'

Hoşbulduk ama ocakçı filan değilim hiçbir siyasi partiyle de alakam yok ama belli şeylere odaklanmışsın aynı şeyleri yazıp yazıp duruyosun orası öle veya böle yıkılcak bunu sen de herkes de anlamalı bu dönem yıkılmassa başka dönem yıkılcak en iyisi oturup anlaşmak.

LaEdri 05.01.2013 20:54

Senin belli şeyler dediğin şeyler,bu projeyi çıkmaza sokan şeyler..Orası öyle ya da böyle yıkılsın..Bunu istemeyen kimse yok ki..Kimsenin malının değerini vermezsen,kiminle neyi anlaşacaksın..

aloneee 06.01.2013 11:14

[QUOTE=LaEdri;620679]Senin belli şeyler dediğin şeyler,bu projeyi çıkmaza sokan şeyler..Orası öyle ya da böyle yıkılsın..Bunu istemeyen kimse yok ki..Kimsenin malının değerini vermezsen,kiminle neyi anlaşacaksın..[/QUOTE]

Tmm da ben de diyorum ki o kadar anlaşan esnaf var onların hepsi verdi hatta parayla bu projeye ortak olan bile oldu ama sen sürekli yakınıyosun bi senin mi dükkanının değerini vermediler bi de hep aynı şeyleri diyosun neymiş 5 sene dedi 5 senede bitmedi ben napcam bitmedi diye bişey olmaz yüklenici firma 5 sene dediyse bitirir bunun yönetimin değişmesiyle alakası yok.

LaEdri 06.01.2013 16:56

[QUOTE=aloneee;620688]Tmm da ben de diyorum ki o kadar anlaşan esnaf var onların hepsi verdi hatta parayla bu projeye ortak olan bile oldu ama sen sürekli yakınıyosun bi senin mi dükkanının değerini vermediler bi de hep aynı şeyleri diyosun neymiş 5 sene dedi 5 senede bitmedi ben napcam bitmedi diye bişey olmaz yüklenici firma 5 sene dediyse bitirir bunun yönetimin değişmesiyle alakası yok.[/QUOTE]

Ben bunları yüz defa analttım bu forumda.Verenelr kimler,niye vermişler yazdım..Şimdi seninle uğraşamam en baştan..

aloneee 06.01.2013 17:29

[QUOTE=LaEdri;620692]Ben bunları yüz defa analttım bu forumda.Verenelr kimler,niye vermişler yazdım..Şimdi seninle uğraşamam en baştan..[/QUOTE]

:) Doğru yaa 100 defa aynı şeyleri yazmışsın yarından itibaren elektrik ve sular kesilcek bildiğim kadarıyla o zaman neler yazcan çok merak ediyorum.

LaEdri 06.01.2013 19:14

[QUOTE=aloneee;620693]:) Doğru yaa 100 defa aynı şeyleri yazmışsın yarından itibaren elektrik ve sular kesilcek bildiğim kadarıyla o zaman neler yazcan çok merak ediyorum.[/QUOTE]

Kessin,keser de..
Bunu da yazdım ama okumak gibi durumun yok,partici olduğun için..
Mesele insanların hakkını zenginlere yedirmemektedir.Hacı olmak,insanı kurtarmıyor.Hatim indirip,kameraalr önünde hatim duası etmekle de olmuyor..Kul hakkı bambaşka bir şeydir.Ve bizler hakkımızın her zerresini zehir zıkkım ediyoruz..Bu kadar açık!

aloneee 06.01.2013 19:40

[QUOTE=LaEdri;620695]Kessin,keser de..
Bunu da yazdım ama okumak gibi durumun yok,partici olduğun için..
Mesele insanların hakkını zenginlere yedirmemektedir.Hacı olmak,insanı kurtarmıyor.Hatim indirip,kameraalr önünde hatim duası etmekle de olmuyor..Kul hakkı bambaşka bir şeydir.Ve bizler hakkımızın her zerresini zehir zıkkım ediyoruz..Bu kadar açık![/QUOTE]

Hala partici diyor sana herhangi bi siyasi partiyi tutmuyorum diyorum anlıyo musun şimdi de konu hacı, hatime geldi hey Allahımm yaa tmm sen haklısın kardeş aynen devam et..

Abdurrahman 58 06.01.2013 22:02

[QUOTE=LaEdri;620676]Hoşgeldin ocakcı kardeş...
Yıksın,umrumda değil..
Ama [B]zehir zıkkım olsun hakkım[/B]...[/QUOTE]

senin ve senin gibilerinde 1990dan bu yana vergi vermeyenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın çaldıkları vergiler!

aloneee 07.01.2013 12:29

[QUOTE=Abdurrahman 58;620700]senin ve senin gibilerinde 1990dan bu yana vergi vermeyenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın çaldıkları vergiler![/QUOTE]

Artı önceki dönem orası konut alanına çevrildi o zaman neden ses çıkarmadılar acaba o zaman da ağlasaydın orası konut alanı yani ticaret yapılamaz.

LaEdri 07.01.2013 15:54

[QUOTE=Abdurrahman 58;620700]senin ve senin gibilerinde 1990dan bu yana vergi vermeyenlerin çoluğundan çocuğundan çıksın çaldıkları vergiler![/QUOTE]

Onlardan da çıksın!
Ne devlete ne belediyeye tek kuruş vergi borcum yok..
Ne kimsenin adamıyız,ne de kimse bizim adamımız!
Ne torpille maaşa bağlandık,ne de torpille maaş verdik!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:20.