![]() |
Cevap: En Son 輟ledi餴niz Film/Filmler
[QUOTE=g鰊l黰58;533466]Zombi 㱮mdi sen bana evde izliyebileceg齧 g鼁el bir korku filmi tavs齳e et,ama 鏾k korkmuyum az korkuyum...:D[/QUOTE]
B种种种种种种种 |
BU NU OZRUMUN KABUL GORDUGU OLARAK ALGIAMALIMIYIM _??
YOKSA OZUR ICIN NE YAPMAM GEREKTIINI SOLICEKMISINIZ SAYIN YONETICIM ?? |
evet en son izleid餴m filmler
son durak 4 :) bende cok sveerim gerilim korku kehanet :) g鼁el film umut :) kronikin tavsiyesi 鼁erine terminat鰎 ) ka鐃� unuttum :) kanalizasyon :) okan bay黮genin ben pek komedi sevmem ama izleyenler 鏾k g黮d� :) kanl� tepeler hiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))) bunlar son g黱lerde izlediklerim izledik鏴 yazmaya devam ederim :) |
[QUOTE=Ebrulum;533929]evet en son izleid餴m filmler
son durak 4 :) bende cok sveerim gerilim korku kehanet :) g鼁el film umut :) kronikin tavsiyesi 鼁erine terminat鰎 ) ka鐃� unuttum :) kanalizasyon :) okan bay黮genin ben pek komedi sevmem ama izleyenler 鏾k g黮d� :) kanl� tepeler hiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))) bunlar son g黱lerde izlediklerim izledik鏴 yazmaya devam ederim :)[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]Kolpa鏸noyu unutmu⺳un :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=zombi;533926]BU NU OZRUMUN KABUL GORDUGU OLARAK ALGIAMALIMIYIM _??
YOKSA OZUR ICIN NE YAPMAM GEREKTIINI SOLICEKMISINIZ SAYIN YONETICIM ??[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]Rica ederim 鰖黵 gerektirecek bir durum yok bug黱� affettim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;533940][B][COLOR=darkorange]Kolpa鏸noyu unutmu⺳un :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
aaaaa evet birde kolpacino:)))))))) 4 defa izledim yahu her gelene izletmekten b� geldi :)))))))))) mersi 㧐kerim hat齬latt齡齨 i鏸n ;;) |
[QUOTE=kronik;533940][B][COLOR=darkorange]Kolpa鏸noyu unutmu⺳un :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
evet guzel f齦m. |
kronik e :)))))))))))))))))
hani r鼀alarda bulu⺷ruz var ya :) bizde ancak filmlerde bulu⺷ruz seninle :)))))))) takip edemiyroum yahu bir dur yerinde :)))))))))) |
[QUOTE=Ebrulum;533951]aaaaa evet birde kolpacino:))))))))
4 defa izledim yahu her gelene izletmekten b� geldi :)))))))))) mersi 㧐kerim hat齬latt齡齨 i鏸n ;;)[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]her gelene izletmek dedin de akl齧a geldi VHS videolar齨 moda oldu饀 g黱lerde bizim evde sinema salonuna d鰊erdi her akm ayn� film senaryoyu ezberleyip playback yap齳ordum :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;533965][B][COLOR=darkorange]her gelene izletmek dedin de akl齧a geldi VHS videolar齨 moda oldu饀 g黱lerde bizim evde sinema salonuna d鰊erdi her akm ayn� film senaryoyu ezberleyip playback yap齳ordum :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
oy k齳amam snaa :) :))))))) dmeek millet size toplan齳ordu ha sende getir g鰐黵 her akm ayn� hava yinede g鼁eldir o g黱ler be d鰊黳 bak齨ca bir an burkulur i鏸 insan齨 , :))))))))))))) bende kolpacinonun .....................................tarikattan sonra bende ayn� durumday齧 :))))))))))))))))))) bu arada sende kanalizasyonu izle eminim g黮ersin :) |
macera filmi severler....
law abiding c齮齴en yorumsuz 10 puan |
kay齪
7 puan |
hm bu arada
ask f齦 m� sevenler not;sen� sev齳orum yak齨 zamn da c齥m齭 t� ama guzel f齦m |
bilim kurgu
tanr齳� oynayanlar 9 puan, |
duygusal komed�
hayal et 8 puan |
evet d黱 akm bir film izleim ben begendim tavsiye ederim bu tarz filmsevenlere
k齳amet 2012 filmin ad� ben seviyorum bu t黵 filmleri puanlama yapacak olursak 10 鼁erinden 9 veriyorum bende :) 1408 i merak ettim bende varm ta haberim yokmu� bir bakal齧 yorumlar dhaa sonra :) |
[B]Hala bekliyorum az korkacag齧 bir korku filmi 鰊erisi...:D[/B]
|
[QUOTE=g鰊l黰58;538184][B]Hala bekliyorum az korkacag齧 bir korku filmi 鰊erisi...:D[/B][/QUOTE]
Avatarin yeteri kadar korkunc degil mi? :) |
[QUOTE=sandalli;538185]Avatarin yeteri kadar korkunc degil mi? :)[/QUOTE]
Bence degil 鏾k sevimli...:D |
[B][COLOR=darkred]SABAN OGLU SABAN :):):):)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] |
[B]Kimse bu ara film izlemedi galiba?Ben dersimiz Atat黵k'e gitmeyi d黱鼀orum seyreden varm�?[/B]
|
korku serisi :
do餸am.. g鼁el film. bi de ; ''garez'' serisi izleyenlere travsiye edilir usta sen yaln齴 seyredes齨 d齟 , 2 film az gerilim duygusal; a⺧.. alacakaranl齥 ve f齦齧齨 2. part'� new moon |
[QUOTE=zombi;538640]korku serisi :
do餸am.. g鼁el film. bi de ; ''garez'' serisi izleyenlere travsiye edilir usta sen yaln齴 seyredes齨 d齟 , 2 film az gerilim duygusal; a⺧.. alacakaranl齥 ve f齦齧齨 2. part'� new moon[/QUOTE] [B]Not ald齧 te㧐kk黵 ederim,bir ka� g黱 sesim 琮kmazsa merak etmeyin.:D[/B] |
Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede 鏾gul, e㱮m 鏾k sever izlemek ister ama benim y鼁黰den oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken korak gidiyorum,uyuyunca yatag齨 alt齨dan birileri 琮kcakm gibi oluyor :(
|
[QUOTE=HasreT;538647]Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede 鏾gul, e㱮m 鏾k sever izlemek ister ama benim y鼁黰den oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken korak gidiyorum,uyuyunca yatag齨 alt齨dan birileri 琮kcakm gibi oluyor :([/QUOTE]
[B]Nas齦da duygularm� dile getirdin,bir defas齨da korktum balkona 琮kt齧 hava al齳齧 diye anaaa zaten balkondan yukar� tekke ayna gibi g鰎黱鼀or...:)[/B] |
[QUOTE=g鰊l黰58;538648][B]Nas齦da duygularm� dile getirdin,bir defas齨da korktum balkona 琮kt齧 hava al齳齧 diye anaaa zaten balkondan yukar� tekke ayna gibi g鰎黱鼀or...:)[/B][/QUOTE]
⺷ an karanl齥 bi odaday齧 bir an t齬st齧 korkudan konuasak, bide yaln齴齧 uyuyamam sabaha kadar 㱮mdi bile sanki arkamda biri var g鰊黮ll :confused: |
[QUOTE=HasreT;538649]⺷ an karanl齥 bi odaday齧 bir an t齬st齧 korkudan konuasak, bide yaln齴齧 uyuyamam sabaha kadar 㱮mdi bile sanki arkamda biri var g鰊黮ll :confused:[/QUOTE]
[B]Bahsederken b鰕le t齬st齥,seyretsek ne yapar齴...:D[/B] |
Ben gittim abla Dersimiz Atat黵k'e... 莖cuklar i鏸n yap齦m bir film benim gibi b鼀黭 umutlarla gidersen hayal k齬齥l� yatabilir zira belgesel tad齨da olmu�...
Veda Z黮f� ile hi� uyuasamda 鏾k be餰ndi餴m bir film olmu�... Dar zamana sd齬齦m ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi... Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar g黮d黰... 2. yar齭� 鰖ellikle bo餫z齧 a餽齞� g黮mekten kas齦maktan;) Korku filmi dersenizde REC diye bir film var san齬齧 paylat齧 izleyiniz, zaman zaman z齪latan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehas� bir film 5 para etmez REC daha g鼁el... |
[QUOTE=Kibrisli;538655]Ben gittim abla Dersimiz Atat黵k'e... 莖cuklar i鏸n yap齦m bir film benim gibi b鼀黭 umutlarla gidersen hayal k齬齥l� yatabilir zira belgesel tad齨da olmu�...
Veda Z黮f� ile hi� uyuasamda 鏾k be餰ndi餴m bir film olmu�... Dar zamana sd齬齦m ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi... Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar g黮d黰... 2. yar齭� 鰖ellikle bo餫z齧 a餽齞� g黮mekten kas齦maktan;) Korku filmi dersenizde REC diye bir film var san齬齧 paylat齧 izleyiniz, zaman zaman z齪latan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehas� bir film 5 para etmez REC daha g鼁el...[/QUOTE] [B]Dersimiz Atat黵kte 齭rarc齳齧 merak ed齳orum. Eyvah Eyvah� merak ettim eee onada gidey齧, 辤mdilik z齪lam齳齧 鏾k korkun鐂a kals齨.:D bilgi i鏸n te㧐kk黵 ederim...[/B] |
[B]HASRET SANCISI[/B]
[B]FERDI TAFUR VAY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE S躊ERDIIII[/B] [B]POLIS[/B] [B]BAS ROLLERDE TABIKI BEN 諱ER YALCIN[/B] |
[QUOTE=zombi;538640]korku serisi :
do餸am.. g鼁el film. bi de ; ''garez'' serisi izleyenlere travsiye edilir usta sen yaln齴 seyredes齨 d齟 , 2 film az gerilim duygusal; a⺧.. alacakaranl齥 ve f齦齧齨 2. part'� new moon[/QUOTE] zombi sen benim kafadasin ikisinede baktim nerdeyse coguna baktim korku filmlerinin 鰈黰 cikmazina baktim d黱 dehsetti migdem bulandi kandan |
㧐ytan齨 sanat� [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
|
[QUOTE=HasreT;538647]Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede 鏾gul, e㱮m 鏾k sever izlemek ister ama benim y鼁黰den oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken korak gidiyorum,uyuyunca yatag齨 alt齨dan birileri 琮kcakm gibi oluyor :([/QUOTE]
usta , o zaman garez ' � kes齨 齴leme.......... bi de halka'y�. |
[B]En son izledi餴m film Alice Harikalar Diyar齨da ( 3D ).
15 ya� 鼁erine tavsiye etmem :)[/B] |
garezin sonuncusu cok g鼁el kardesi sonradan yapacagini yapti cocugu garez yapti
[QUOTE=Cley;539030][B]En son izledi餴m film Alice Harikalar Diyar齨da ( 3D ). 15 ya� 鼁erine tavsiye etmem :)[/B][/QUOTE] cocukken cok bakardim ama ginede bakabilirim |
[B][COLOR=black]SABUHA...[/COLOR][/B]
[B]IBRAHIM TATLISES---G躈G諶 BAYRAK [COLOR=red]S躊ERDI AMA HA[/COLOR][/B] |
...........k齬k yalan memi� .. merhum sadri al齥................
|
[B]KARETECILER ISTAMBULDA[/B]
[B]C躈EYT ARKIN...[/B] |
hadi birazda 鏾cuklarla birlikte 鲳retici fimler izleyelim
aimasyon; up (yukar� bak) valla ben izledim g鼁el film..hatta baya瘕 duygusal.:) bitirim kar齨ca.. iyi vakit ge鏸rmeniz dileklerimle ; sevgi ve sayg齦ar...... |
hi� film izleyesim yok :(
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:14. |