Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27316)

barikat58 10.02.2009 15:17

Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

[QUOTE=abircan;374525]çok şükür 4 yıldır buradayım adımla sanımla namımla, onun bunun sözcüsü avukatı değilim , özgür bir bireyim herşeyden önce,
sabahtan beri karı değilsin kız değilsin varsa yoksa türban derdindesin zaten bütün türbanistlerin aşırılarının % 99,99999 u erkek nedense
kadın girdiği yerde ahlak arar, vicdan arar, eşitlik arar
ama kadına yer olmadığı için senin temsile soyunduğun dünyada , arkasına sığındığınız dini duyguları, inancı kullanma konusunda bu işi artık ticarete dökmüşlerin niye senin gibi gariban anadolu çocukları yapar hala anlamış değilim, galiba bir çıkarın var yoksa bu körlük niye[/QUOTE]

bak sıkışınca gene falso yapıyon.karı kızmı olmak gerekiyor türbanı savunmak için.inançlı olmak yürekli olmak hatta insan olmak yetiyor.türbanlıyı dışarı atanlar bu ayrımı yapanlar bir gün ayrılacak canı bedeninden ve o zaman atılacak ateşin bagrına ozaman ERKEK gibi yanarlar inşallah

IsYaNKaR 10.02.2009 15:18

[QUOTE=abircan;374525]çok şükür 4 yıldır buradayım adımla sanımla namımla, onun bunun sözcüsü avukatı değilim , özgür bir bireyim herşeyden önce,
sabahtan beri karı değilsin kız değilsin varsa yoksa türban derdindesin zaten bütün türbanistlerin aşırılarının % 99,99999 u erkek nedense
ama kadına yer olmadığı için senin temsile soyunduğun dünyada , arkasına sığındığınız dini duyguları, inancı kullanma konusunda bu işi artık ticarete dökmüşlerin niye senin gibi gariban anadolu çocukları yapar hala anlamış değilim, galiba bir çıkarın var yoksa bu körlük niye[/QUOTE]

Sen tam bir pravakatörsün.Sen neye kimse hizmet ediyorsun?Birşey bilmeyip çok bilen zannediyorsun kendini.

Elimden gelse seni bu forumda 1dk bile barındırmam..

abircan 10.02.2009 15:19

[QUOTE=barikat58;374527]satma işini chp millet vekili mehmet sevigen yapıyor.istanbuldaki başkan adaylıklarını satıyor.biz aslımız neyse oyuz hiç bişeyi satmayız.israile lanet okur üzülmez üzülsün deriz.ama kalkıpta 3 gün önce açın örtüleri kapatın kursları deyipte bugün oy için kurs açcam demeyiz başörtülüye rozet takmayız.bizim rozetimiz yüreğimizde sizinki sadece örtü üzerinde onuda daha önce attıgınız için rozetiniz yok.milletle bir olacak yüreğinizde yok zaten.hep muhalefet tam muhalefet tutkalın aynısını söylüyosunuz[/QUOTE]

eğer baykalcıysam senden çok borazanı olayım gemciuncumısırcı
arsahırsızcılarının
ne kadar baykalcı varsa hepside tayyipçidir, ben affetmedim fadılın yerine ben sokmadım meclise gemiciyi, altıncıyı, makyajcıyı bu arada bunuda yeni öğrendik bilal efendinin yeni şirketi
ele aleme yasak derler
ama türkiyeye makyaj malzemesi satma işine girip ta amerikalrdan efendilerinden gidip distirübütörlük alırlar benim saf müslüman halkıma satmak için, hani süsü püs günahtııııı eeeee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu tayyip sözcüsü

abircan 10.02.2009 15:21

saymde okunmz siteyi okunur hale getiriyorum isyankar
adın isyankar ama , yolsuzluğa , yoksulluğa, vatanı parsel parsel satanlara isyan etmiyorsunda temiz halk çocuklarını buradan uyaran abinemi isyan ediyorsun bir düşün derim isyankar kardeş

seva 10.02.2009 15:22

[QUOTE=abircan;374511]barikat yakında senin barikat 7 bakanın oğlunun gemicikleri toslayıp dağılıp tuz buz olup yıkılıp gidecek, arkandan b. dmr i , sevayı, daha bir kaç iyi güzel insanıda sürükleme bu selde
yol yakınken tövebe de
en azından kurtulmuşa giriş yap,[/QUOTE]

Bu ülkede bürokratın Belediye başkanının Milletvekilinin Bakanın Başbakanın Cumhurbaşkanının çocuklarına ticaret yasagımı var yapmayın etmeyin her vatandaş gibi bunlarında ticaret yapma hakları vardır

abircan 10.02.2009 15:23

[QUOTE=barikat58;374529]bak sıkışınca gene falso yapıyon.karı kızmı olmak gerekiyor türbanı savunmak için.inançlı olmak yürekli olmak hatta insan olmak yetiyor.türbanlıyı dışarı atanlar bu ayrımı yapanlar bir gün ayrılacak canı bedeninden ve o zaman atılacak ateşin bagrına ozaman ERKEK gibi yanarlar inşallah[/QUOTE]

inşallah, nerede o günler acelem yok bende bekliyorum her [B]kul[/B] gibi

barikat58 10.02.2009 15:24

[QUOTE=abircan;374532]saymde okunmz siteyi okunur hale getiriyorum isyankar
adın isyankar ama , yolsuzluğa , yoksulluğa, vatanı parsel parsel satanlara isyan etmiyorsunda temiz halk çocuklarını buradan uyaran abinemi isyan ediyorsun bir düşün derim isyankar kardeş[/QUOTE]

abircan herkes seni yeterince tanıdı bence artık anlatma kendini.herkes amacınıda ögrendi aracınıda

abircan 10.02.2009 15:26

[QUOTE=seva;374533]Bu ülkede bürokratın Belediye başkanının Milletvekilinin Bakanın Başbakanın Cumhurbaşkanının çocuklarına ticaret yasagımı var yapmayın etmeyin her vatandaş gibi bunlarında ticaret yapma hakları vardır[/QUOTE]

vardırda bunu önce inkar edip sonra kabul etmek yok
ama yetki ve nüfuz ticareti yapmak dünyanın her ahlaklı yöneticilerinin bulunduğu memleketlerde yasaktır seva kardeşim , şeffaf olmk zorundasın eğer milleti yönetiyosan , bu millete hesap vermek zorundasın, bu kuraldır, millet aptal koyun değil, sessizliğimiz uysal koyunluğumuzdan değildir buda çok moda oldu bu aralar ammada yakıştı beeeaaa

Kaptan-58 10.02.2009 15:28

[B]MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ AHANDA SİZE ÖRNEK İŞTE..

ÇOK İYİ Bİ HÜKÜMET DEMİYORUZ AMA ŞU ORTAMDAKİ EN İYİ HÜKÜMET. DİĞERLERİ GELSE TÜRKİYE ÇOKTAN BATMIŞTI. İLKLERİ YAZARKEN HEP KÖTÜ TARFLARI YAZMIŞLAR AYNI MUHALEFET GİBİ.. AMAN İYİ YÖNLERİ YAZMAYIN. ZATEN YAZMANIZA GEREKTE YOK. CEVAP GENE SEÇİMLERDE VERİLECEK BAKALIM O ZAMAN BAYKAL EFENDİ NE DİYECEK.. [/B]

abircan 10.02.2009 15:29

[QUOTE=seva;374533]Bu ülkede bürokratın Belediye başkanının Milletvekilinin Bakanın Başbakanın Cumhurbaşkanının çocuklarına ticaret yasagımı var yapmayın etmeyin her vatandaş gibi bunlarında ticaret yapma hakları vardır[/QUOTE]

belediye başkanı demişken hatırlatman iyi oldu seva
peki ne dersin tobbaşın olayına , önce bilmiyorum tanımam dedi mal sahibini sonra oğlu ortak çıktı tadilat adı altında 60 m2 lik yeri boğaz kıyısında şimdilik 150 m2 ye çıkaranlara
bu ahlaksızlık yalancılık değilde ne
bu olay son bir haftada japonyada yaşansaydı, topbaş şimdi kendini çoktan öldürmüştü,

Kaptan-58 10.02.2009 15:32

[QUOTE=abircan;374541]belediye başkanı demişken hatırlatman iyi oldu seva
peki ne dersin tobbaşın olayına , önce bilmiyorum tanımam dedi mal sahibini sonra oğlu ortak çıktı tadilat adı altında 60 m2 lik yeri boğaz kıyısında şimdilik 150 m2 ye çıkaranlara
bu olay son bir haftada japonyada yaşansaydı, topbaş şimdi kendini çoktan öldürmüştü,[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]BELEDİYE BAŞKANI DEDİNDE AKLIMA GELDİİİİİİİİ ....[/COLOR]

[COLOR="Red"]CHP'li Kılıçdaroğlu'na PKK şoku[/COLOR]

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlayacak.

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında, “PKK ile işbirliği, bölücülük ve sivil darbe girişimciliği” suçlamasıyla fezleke hazırlayacak.

Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, CHP milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.

Bir dönem Alman Emniyeti'nde görev yapan araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. CHP'nin Alman Ebert Vakfı'ndan para aldığı iddialarını gündeme taşıyan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında şu suçlamaları yaptı:

[COLOR="Red"]HÜKÜMETİ DEVİRME PLANI[/COLOR]

“Bölücü terör örgütü PKK ile Almanya'da işbirliğine gitme ve onlara yataklık yapma. Türkiye'nin üniter yapısını bozmak isteyen Alman siyasi vakfı Friedrich Ebert Vakfı ile proje çalışması adı altında (Yeni Türkiye Projesi) üzerinden Türkiye'yi bölmek. AK Parti hükümeti ve Başbakan'a komplo düzenlemek ve hükümeti bir sivil darbeyle devirmek." Başvurudaki iddiaları yerinde gören Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı ise CHP'li Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırlayacağı fezlekeyi Meclis Başkanlığı'na göndermesi bekleniyor. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.[/B]

seva 10.02.2009 15:32

BIRAKIN BU ÜLKEDE YAŞAYAN İNSANLAR NASIL YAŞARSA YAŞASIN
İNSANLARIN NASIL YAŞADIĞINDAN BANA NE SİZE NE
KİMSE KİMSEYE YAŞAM ŞEKLİ DAYATMASIN
21 YÜZYILDA YAŞIYORUZ HALA İNSANLAR NASIL YAŞASIN DİYE BİRBİRİMİZLE DİDŞİYORUZ

barikat58 10.02.2009 15:34

arkadaşlar karanlık bir dere burası 70 milyon ampul tutsanızda ışımaz.gecmeyin yerler çamur az yukarda köprü var ordan gecin.burası kas katı karanlık hiç bir ampul fayda etmez

abircan 10.02.2009 15:34

[QUOTE=Kaptan-58;374539][B]MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ AHANDA SİZE ÖRNEK İŞTE..

ÇOK İYİ Bİ HÜKÜMET DEMİYORUZ AMA ŞU ORTAMDAKİ EN İYİ HÜKÜMET. DİĞERLERİ GELSE TÜRKİYE ÇOKTAN BATMIŞTI. İLKLERİ YAZARKEN HEP KÖTÜ TARFLARI YAZMIŞLAR AYNI MUHALEFET GİBİ.. AMAN İYİ YÖNLERİ YAZMAYIN. ZATEN YAZMANIZA GEREKTE YOK. CEVAP GENE SEÇİMLERDE VERİLECEK BAKALIM O ZAMAN BAYKAL EFENDİ NE DİYECEK.. [/B][/QUOTE]

erdal hoşgeldin
hükümet demek hizmet etmek demek, tabiki hizmet edecek, bence yapacağını söylediği ve milletin % 70 inden gönül rızalığını alan işi yapmadı

nedir onlar
dokunulmazlığı kaldırmadı
devlet ihale yasasını dünya ve avrupa standardında kanun olarak düzenleyip yürülüğe sokmadı, devlet ihale yasasını tam 15 kez değiştirip değiştirip kullandılar canım kardeşim,
mühim olan milletin sofrasındaki ekmeğin artıp artmadığı ben ona bakarım, yılda her yeni gelen 700.000 bin gencimize iş alanı çılıp açılmadığı, bence başarısız kaldılar

Eyüp Bayrak 10.02.2009 15:34

bu ilklerin bircogu yalan ve özellikle siyasi görüsü farkli kisilerin uydurdugu seylerdir özellikle de
30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
zinayi suc olmaktan cikaran akp degil anap mhp dsp hükümeti dir bunu extra akp ye yüklemek acikca terbiyesizliktir.
akp bu sucu tekrar getirmek istemistir fakat sözüm ona aydin kesim,basta chp milletvekili canan aritman ve sözüm ona kadin haklari savunuculari dernekler siddetle karsi ciktiklari icin akp gerilimin daha cok artmamasi icin bu talebini geri cekmistir.
kim olursa olsun bir kisiyi veya kurumu suclamadan önce arastirin ve öyle yazin madem is yapiyorsunuz adam gibi yapin

seva 10.02.2009 15:36

[QUOTE=abircan;374541]belediye başkanı demişken hatırlatman iyi oldu seva
bu olay son bir haftada japonyada yaşansaydı, topbaş şimdi kendini çoktan öldürmüştü,[/QUOTE]

BANA NE KİMİN NEYİ ÇIKTIYSA ÇIKSIN
BU MEMLEKETTE KANUN VAR ADALET VAR 60 M2 LİK YERİNİ 150 M2 ÇIKARDILARSA ŞİKAYETTE BULUNSUNLAR BU AHLAKSIZLIK YALANCILIK CEZASINI BULSUN BANA NE SİZE NE

abircan 10.02.2009 15:37

[QUOTE=Kaptan-58;374542][B][COLOR="Red"]BELEDİYE BAŞKANI DEDİNDE AKLIMA GELDİİİİİİİİ ....[/COLOR]

[COLOR="Red"]CHP'li Kılıçdaroğlu'na PKK şoku[/COLOR]

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlayacak.

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında, “PKK ile işbirliği, bölücülük ve sivil darbe girişimciliği” suçlamasıyla fezleke hazırlayacak.

Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, CHP milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.

Bir dönem Alman Emniyeti'nde görev yapan araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. CHP'nin Alman Ebert Vakfı'ndan para aldığı iddialarını gündeme taşıyan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında şu suçlamaları yaptı:

[COLOR="Red"]HÜKÜMETİ DEVİRME PLANI[/COLOR]

“Bölücü terör örgütü PKK ile Almanya'da işbirliğine gitme ve onlara yataklık yapma. Türkiye'nin üniter yapısını bozmak isteyen Alman siyasi vakfı Friedrich Ebert Vakfı ile proje çalışması adı altında (Yeni Türkiye Projesi) üzerinden Türkiye'yi bölmek. AK Parti hükümeti ve Başbakan'a komplo düzenlemek ve hükümeti bir sivil darbeyle devirmek." Başvurudaki iddiaları yerinde gören Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı ise CHP'li Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırlayacağı fezlekeyi Meclis Başkanlığı'na göndermesi bekleniyor. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.[/B][/QUOTE]

erdal güldürme beni
20 yıldır ortalıkta olan bu adam daha 10 gündür pkk lı olduğu ortay çıktıda adaylık gündeme gelince geldi, ben siyaset kamu yönetimi okudum çocuk değilim cahil değilim , 7 yaşında hiç değilim , boşversene sen inanıyormusun bu dediğine

ErdalGüler 10.02.2009 15:37

[quote=abircan;374546]erdal hoşgeldin
hükümet demek hizmet etmek demek, tabiki hizmet edecek, bence yapacağını söylediği ve milletin % 70 inden gönül rızalığını alan işi yapmadı

nedir onlar
devlet ihale yasasını dünya ve avrupa standardında kanun olarak düzenleyip yürülüğe sokmadı, devlet ihale yasasını tam 15 kez değiştirip değiştirip kullandılar canım kardeşim,
mühim olan milletin sofrasındaki ekmeğin artıp artmadığı ben ona bakarım, yılda her yeni gelen 700.000 bin gencimize iş alanı çılıp açılmadığı, bence başarısız kaldılar[/quote]

[B]Erdal Değil Mustafa abi daha yazıyı kimin yazdığını göremiyorsun, şimdi ben ne diyeyim ki...[/B]

barikat58 10.02.2009 15:39

yedim bitirdim seni ssk
aç bana kollarını pkk
başkan olacam ite kaka
uymayacam hukuka

söz-müzik-beste-köfte kemal kılıçdaroglu :)

barikat58 10.02.2009 15:39

[QUOTE=ErdalGüler;374553][B]Erdal Değil Mustafa abi daha yazıyı kimin yazdığını göremiyorsun, şimdi ben ne diyeyim ki...[/B][/QUOTE]

çünkü bakmadan yazıyor körü körüne muhalefet dedikleri bu işte :):D:D:D

Kaptan-58 10.02.2009 15:40

[QUOTE=abircan;374551]erdal güldürme beni
20 yıldır ortalıkta olan bu adam daha 10 gündür pkk lı olduğu ortay çıktıda adaylık gündeme gelince geldi, ben siyaset kamu yönetimi okudum çocuk değilim cahil değilim , 7 yaşında hiç değilim , boşversene sen inanıyormusun bu dediğine[/QUOTE]

[B]abi ben erdalın kardeşi nmustafa :)

valla abi sen akp hakkında her duyduğuna inanıyonda ben niye chp hakkında her dediğime inanmim. senin dediklerinde hep seçim zamanı ortaya çıkan haberler[/B]

seva 10.02.2009 15:40

[QUOTE=abircan;374546]erdal hoşgeldin

nedir onlar
mühim olan milletin sofrasındaki ekmeğin artıp artmadığı ben ona bakarım, yılda her yeni gelen 700.000 bin gencimize iş alanı çılıp açılmadığı, bence başarısız kaldılar[/QUOTE]

ERİNDEN GENERALİNE
HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINDAN
MİLLETVEKLİNDEN BAKANLARINA
BAŞBAKANDAN CUMHURBAŞKANINA
HERKESE DOKUNULSUN DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN

Eyüp Bayrak 10.02.2009 15:44

30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
zinayi suc olmaktan cikaran akp degil dsp mhp anap hükümetidir.akp bu yasagi tekrar getirmek istemis ama basta chp milletvekili canan aritman olmak üzere sözde kadin haklari savunuculaari buna siddetle karsi cikarak akp yi protesto etmislerdir.akp de bunun üzerine zina nin suc sayilmasi kanun teklifini gerilimin artmamasi icin geri cekmistir,madem biseyler yaziyor ve idda ediyorsunuz iyice arastirin ve öyle yazin.siyasi görüsünüz uymasa bile kimseyi körü körüne kötülemeye kimsenin hakki yoktur

ErdalGüler 10.02.2009 15:45

[quote=abircan;374551]erdal güldürme beni
20 yıldır ortalıkta olan bu adam daha 10 gündür pkk lı olduğu ortay çıktıda adaylık gündeme gelince geldi, ben siyaset kamu yönetimi okudum çocuk değilim cahil değilim , 7 yaşında hiç değilim , boşversene sen inanıyormusun bu dediğine[/quote]

[B]Allah Allah... o ben değilim mustafa o mustafa....[/B]

Kaptan-58 10.02.2009 15:47

[QUOTE=Eyüp Bayrak;374559]30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
zinayi suc olmaktan cikaran akp degil dsp mhp anap hükümetidir.akp bu yasagi tekrar getirmek istemis ama basta chp milletvekili canan aritman olmak üzere sözde kadin haklari savunuculaari buna siddetle karsi cikarak akp yi protesto etmislerdir.akp de bunun üzerine zina nin suc sayilmasi kanun teklifini gerilimin artmamasi icin geri cekmistir,madem biseyler yaziyor ve idda ediyorsunuz iyice arastirin ve öyle yazin.siyasi görüsünüz uymasa bile kimseyi körü körüne kötülemeye kimsenin hakki yoktur[/QUOTE]

[B]gardaş bunların hepsi yalan. hepsini araştır mutlaka chp çıkar. davosta bile tüm dünya erdoğanı alkışladı yunanistan bile övdü. baykal o zaman bile yaptı muhalefetliğini :D :D
[/B]

SIRIKLIOGLU.58 10.02.2009 15:48

[QUOTE=abircan;374326]ne zaman kuyruğa basılsa ortay açıkanlardansınız, ama nekadar övgü sevgi dizersen diz buna başka şey denir ama demiyorum, sema erdoğan kadar zengin olamayacaksınız heheheheheeee :),
çünkü onlar takı-süs-püs günah deyip yıllarca propaganda yaptılar ama şimdi altın pırlanta şirket ortağı

sağolasın kemal kılıçdaroğlu sayende öğrendik
allah razı olsun senden, hırsızı arsızı namussuzları ne güzel pazara döküyorsun iplerini,
bazıları yalanırken bazıları yol alıyor[/QUOTE]

Kuyruk acisini sizler daha iyi bilirsiniz &maksat yol almaksa seksen yildir sizler yol aldiniz bizler geride kaldik ozaman birakin bizde biraz yol alalim neden iradeye saygi göstermeyip nifak tohumlari ekiyorsunuz tabaninizdan tavaniniza hep ayni türküyü söylüyorsunuz neden gercek&gecerli bir idda ortaya atip kanitlayamiyorsunuz?Neden verdiginiz gensorulari dahi savunacak cevap bulamiyorsunuz neden birilerinin Fakir fukaraya yardim etmesini oy avciligi olarak yorumluyorsunuz?Sizler Gaz kuyruklarini tuz kuyruklarini ekmek kuyruklarini ya$adigimiz günleri cok arzu ediyorsunuz herhalde Eyer bu memlekette ya$iyor&bu milleti bu bayragi seviyorsaniz ozaman milletin iradesinede saygi göstermeyi bileceksiniz.AKP gider MHP gelir o gider CHP grlir vs ama hepisinde millet iradesi vardir Sadece yazmayin lütfen yazilanlarida okuma zahmetinde bulunun ögrenmenin ya$i olmaz .Ama biz neden iktidar olamiyoruz diye kendinizi kahrediyorsaniz AKP kapilari sizlerede acik en azindan bu kisacik ömürde bir iktidar olmu$ partinin $evkini ya$arsiniz yoksa ömrünüz laklakla gecer heba olmayin hem bir ömür böyle gecmez.

abircan 10.02.2009 16:09

[QUOTE=seva;374557]ERİNDEN GENERALİNE
HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINDAN
MİLLETVEKLİNDEN BAKANLARINA
BAŞBAKANDAN CUMHURBAŞKANINA
HERKESE DOKUNULSUN DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN[/QUOTE]

bana değil akp ye söyle söylet, tabanına söyle söylet , öyle hemde utana sıkıla değil , 2002 kasımındaki tayyipin gırtlağından çıkan ses kadar söyleeeee
yolsuzluklllllllarrrrrıııııı kallldıracağızzzzzz, yıkkkkkaacaağğııızzz haaarraaamilllerrriinnn salltaaannnaatınıııııııı
kallldıııraaacccaaaaağıııızzzzz dookuuunulllmazzzlıklarrıııııııı diyyyee bağır seva utanma, utanacaklar utansın, söz veripte kaldırmayanlar utansın

abircan 10.02.2009 16:15

[QUOTE=SIRIKLIOGLU.58;374564]Kuyruk acisini sizler daha iyi bilirsiniz &maksat yol almaksa seksen yildir sizler yol aldiniz bizler geride kaldik ozaman birakin bizde biraz yol alalim neden iradeye saygi göstermeyip nifak tohumlari ekiyorsunuz tabaninizdan tavaniniza hep ayni türküyü söylüyorsunuz neden gercek&gecerli bir idda ortaya atip kanitlayamiyorsunuz?Neden verdiginiz gensorulari dahi savunacak cevap bulamiyorsunuz neden birilerinin Fakir fukaraya yardim etmesini oy avciligi olarak yorumluyorsunuz?Sizler Gaz kuyruklarini tuz kuyruklarini ekmek kuyruklarini ya$adigimiz günleri cok arzu ediyorsunuz herhalde Eyer bu memlekette ya$iyor&bu milleti bu bayragi seviyorsaniz ozaman milletin iradesinede saygi göstermeyi bileceksiniz.AKP gider MHP gelir o gider CHP grlir vs ama hepisinde millet iradesi vardir Sadece yazmayin lütfen yazilanlarida okuma zahmetinde bulunun ögrenmenin ya$i olmaz .Ama biz neden iktidar olamiyoruz diye kendinizi kahrediyorsaniz AKP kapilari sizlerede acik en azindan bu kisacik ömürde bir iktidar olmu$ partinin $evkini ya$arsiniz yoksa ömrünüz laklakla gecer heba olmayin hem bir ömür böyle gecmez.[/QUOTE]

kaldır madem o kafanıda sor bakalım madem darbeci yargılayacaksınnnn
ozaman yüreğin yetiyorsa amerikanın bizim uşaklar darbe yapmış dediği kenan evreni yargılasana, 12 eylülün tüm anti demokratik uygulamalarını yargılasana , değiştirsen siyasi partiler yasasını, kamu ihale yasasını, memurin muhakeması ve korunması hakkındaki kanunu,
zıpçıptılık yapıp madem beni muhatap alıyosun ne zannediyosun beni chp limi, kuyruk muyruk deyip kendinde olan şeyi bende aramaya ne cüretle kalkıyorsun canım kardeşim,
yargıla kenan evreni ve darbecileri erkek olduğunu bileyim senin akp nin
solu ezdiler ne sendika ne dernek ne parti koydular çağdışı yasaklar getirip ülkeden düşüne insanları yokettiler, her düşüneni kominist ilan edip ülkeyi uçurumun eşiğine getiren beyinsiz takımlarıyla halkı karşı karşıya bıraktılar
erkeksen yargılatsana kenan evreni yalancı demokratlar

LaEdri 10.02.2009 16:15

Akpliler CHPlilerin yolsuzluklarını yazıyor, CHPliler de Ak partinin yolsuzluklarını..

Demek ki iki taraf da çalıyor,çalnınan da biz oluyoruz..:)

Sari58 10.02.2009 16:17

[QUOTE=Kaptan-58;374562][B]gardaş bunların hepsi yalan. hepsini araştır mutlaka chp çıkar. davosta bile tüm dünya erdoğanı alkışladı yunanistan bile övdü. baykal o zaman bile yaptı muhalefetliğini :D :D
[/B][/QUOTE]

Aynen katiliyorum Gardas...

INADINA AKP......10 Millionda oyumda olsa hepside Tayyipe.......

abircan 10.02.2009 16:21

[QUOTE=Kaptan-58;374562][B]gardaş bunların hepsi yalan. hepsini araştır mutlaka chp çıkar. davosta bile tüm dünya erdoğanı alkışladı yunanistan bile övdü. baykal o zaman bile yaptı muhalefetliğini :D :D
[/B][/QUOTE]

hehhe sevsineler tüm dünay aayakta alkışlamış

yarım mübarek geliyor nereden geliyor sarkozyden ne işi vardı orda , hamasla israili buluşturup barış sözleşmesi imzalatıyor, seninkiler nerede bababcan tayyippp, seçimcilik oynuyorlar devletin sırtından, uçağına bibiyor aracını kullanıyor, örtülü ödeneği eşşek yüküyle kullanıuor dev ekranlarda chp de chp diye bas bas bağırıyor , senn iyide sen nesin diyen yok

bir hafta avrupda dalga geçtiler haberin yok galiba
her ayağa kalkan parlementere otur erdoğanlaşma diye dalga geçiliyormuş
gördünmü koca cumhuriyetin başbakanının düştüğü hallere
arap dediki sie ne , size gerek yok biz işimizi kendimiz çözeriz dedi, bunu duyan yok varsa yoksa içerde davoz yaygarasııı heheh sevsinler sizi, tayyibin deyişiyle ufak atında kargalar yesinnnn heheheh :)

Cley 10.02.2009 16:24

[B]Biz de ufak bi muhaliflik olsa bırak Baykallaşmayı denir. Adam herşeye muhalif.[/B]

abircan 10.02.2009 16:25

[QUOTE=ErdalGüler;374560][B]Allah Allah... o ben değilim mustafa o mustafa....[/B][/QUOTE]

hay allah ne bileyim kaptan bu sitenin kaptanı ben seni bilirdim ama nerden bileyim mustafa senin karizmaya ortak olmuş :)

abircan 10.02.2009 16:27

[QUOTE=moonlight_58;374581]ABİRCAN MİLLETE LAF YETİŞTİRMEKTE, HERKESE CEVAP VERMEKTE ÜSTÜNE YOK YANİ.REKORA GİDİYORSUN.YÜRRÜÜ BEE KİM TUTAR SENİ:D:D:D[/QUOTE]

kriz bizi teğet geçmedi iş güç yok o yüzden olsa gerek
kusura bakam canını sıktıysam boş ver üzülme
bu kadar çok gemcikcikcimiz varmış burada elin gemisi var bizim çenemzi yoruluyor

abircan 10.02.2009 16:30

[QUOTE=1967_Dernek_Cley;374580][B]Biz de ufak bi muhaliflik olsa bırak Baykallaşmayı denir. Adam herşeye muhalif.[/B][/QUOTE]

baykal muhalif değil dünya siyaset tarihine girmiş bir adam nasıl biliyomusun
sosyal demokrat partiler içinde ilk defa HİZİP nedir yaşayan , yaşatan , uygulatan bir adam olarak malesef, HİZİP i siyasi literatüre kazandıran adamdır baykal
bana baykal deme sakın olaki baykalcı hiç deme, yakar yıkar dağıtırımmm siyaset sahnesiniiiii

Cley 10.02.2009 16:39

[B]Hani avrupalılar erdoğanlaşma diyormuş ya biz yıllardır bu espiriyi Baykallaşma şeklinde yapıyorduk. Avrupa ilk defa bizi taklit etmiş[/B] :)

IsYaNKaR 10.02.2009 22:36

[B]SİTE YÖNETİMİNDEN HATTA RÜŞTÜ ABİDEN BU KONUNUN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.

BU FORUMA SİYASET GİRMEMELİ.ADAM RESMEN SOL BİR PARTİNİN PROPAKANDASINI YAPIYOR.
SONRADA ALAKAM YOK ŞÖYLE BÖYLE DİYOR.

FORUMDA HUZUR BIRAKMADI.

KONUNUN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM.[/B]

madımak_58 10.02.2009 22:43

[QUOTE=IsYaNKaR;374716][B]SİTE YÖNETİMİNDEN HATTA RÜŞTÜ ABİDEN BU KONUNUN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.

BU FORUMA SİYASET GİRMEMELİ.ADAM RESMEN SOL BİR PARTİNİN PROPAKANDASINI YAPIYOR.
SONRADA ALAKAM YOK ŞÖYLE BÖYLE DİYOR.

FORUMDA HUZUR BIRAKMADI.

KONUNUN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM.[/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"]bu nasıl bir yaklaşım böyle...

bende sabahtan beri ha kapandı,ha kapanacak diye bekliyorum ama sizin gibi taraflı bir yazı yazmadım.ya sağ partinin propagandasını yapanlar?

burası sivaslıların sitesi,sağ partinin forumu değil!

bencede silinmesi gereken bir konu.konunun içeriğini anlamak yerine parti kavgasına dönüştürüldü konu...[/COLOR][/I][/B]

HaKaaN 10.02.2009 22:47

[QUOTE=madımak_58;374248][B][I][COLOR="Magenta"]ooooo,neler kaçırmışım neler ama bazı zihniyetler için hiç çene yormaya değmez.onların gözleri iyi görsün yeter...

burda kimse chp için konuşmuyor,Türkiye için konuşuyor! Baykalı savunmuyor,Türk insanını savunuyor.ama anlayana işte...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

chp.için.konuşulacak.soz.kalmadıkı.....zaten

HaKaaN 10.02.2009 22:51

[QUOTE=Nazligül;374306][B][COLOR=red][I]AKP'nin [U]baska isi [/U]yokda, burda yazilanlari düsünecek. :rolleyes:[/I][/COLOR][/B]

[I][B][COLOR=red]Bunlari ilk olarak mail zinciri olusturan insandan bilmek isterdim, acaba gercekten bunlari arastiracak..............................................................sadece ordan burdan yalan yanlis haberlerle alinti yaparak "Birde sunu ekliyeyim"'mi diyor. [/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

bu.konuyu.abircan.actı.ise.guvenırlıgı.yok.demektir.....bu.kadar.basit

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:58.