![]() |
Cevap: GÜNÜN FIKRASI
[B]bahar
baharın bi hocası varmış fatih die bahar hocasını çok sewermiş okuldan ewe gelince hep anlatırmış bu böle devam etmiş sonra yine anlatırken kardeşi yeter eee sen napıon hergün fatih hergün fatih çok sewiosan git bul ewlen demiş sonra yeter demiş ki yok yok ewlenme ewlendikten sonra da ewde ne yaparsanız onu anlatırsın demş :d[/B] |
[B]kamyoncu
adamın birin yapacak bi işi yok ancak az bi parası varmış. ve karar vermiş.. bi kamyon alıp bi de şoför tutacak .. nakliyecilik yapacak. .. parası ancak hurdaya yakın bi kamyon almaya yetmiş.. şoförlüğü olmadığı için bi de şoför tutmuş.. neyse.. ilk seferlerine çıkmışlar.. tabii kendisi de şoförle birlikte gidiyo.. - 1.vitesle kalkmış şoför.. derken 2,3. vites.. tekrar yavaşlamış 2 ye cekmiş .. 1,2,3- 2, 1 şoför gerektiğinde vites değiştiriyomuş ki.. vites kolu şoförün elinde kalıvermiş.. adamın tepkisi.. -lov ben biliydim senin beyle bir pok yiyeceğini.. sabah beri durdurmadın ki o kolu yerinde.. bi ileri yitiyseeeenn.. bi geri çekiyseeen..[/B] |
[B]altı kağıt
Nasrettin hoca işsiz kalınca ayakkabıcılığa başlamış bir sabah ayakkabıları tezgaha kurup altı kağıt altı kağıt demeye başlamış herkes ayakkabılara saldırmış ve herkes altı kağıta almış etesi sabah tezgahı kurmuş sabahtan herkes gelmiş ve paramızı isteriz demişler niye demiş nasrettin hoca eeeeee bunun altı kağıt demişler ebensize demedimmi?? altı kağıt diye sizde hemen aldınız demiş.[/B] |
[B]ŞAKACI
Bir gün Temel balığa çıkar.Iyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.Temel dua etmeye başlar. Allahım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden. Hava bir zaman sonra düzelir. Temel evine dönmeye başlar. Birtaraftanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla, yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar. Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gök yüzüne diker ve şöyle der.Haçen sen de şakadan hiç anlamiyusun. [/B] |
[B]cenaze aracı
bir tane cenaze aracı yoldan geciyomuş aracı süren adam karşı yoldan gelen kıza şiş gelsene demiş oda gelmem demiş ??? niye kız gelimiyon demiş bu araca herkez bine bilmem icin ölüyo demiş..(-_-)??? [/B] |
[B]7 kişilik asansör
temel oğlunun yanına gitmiş. ((10 katlı bina tabi)) çıkmış en üste oğlunun yanına nefes nefes içinde kalmış oğlu:la baba la niye asansöre binmedin temel: la asansör yedi kişilikti 6 kişi bekledim bekledimgelmedi bende merdivenlerden geldimm... [/B] |
[B]otobüs şöfürü
Cocugun Biri Otobüs Yolculuğu Sırasında Şöfürün Hemen Arkasında Kendı Kendıne Annem Ayı Babam AsLan oLSaydı Ben Ne oLurdum Acaba Daha Sonra Tekrar O Sekılde MırıLDanmaya BasLamıs Şöför Dayanamayıp Annen Oruspu Baban Pezevenk oLSaydı Sen Ne oLurdun Cocuk Kızarmıs Bır SekıLDe Cevap Verır:Bende Kesın Otobüs Şöfürü oLurdum Der:) [/B] |
[B]Kaplumbağalar
kamplumbağaların bir gün suyu bitmiş ne yapacaklarını şaşırmışlar.Sonra aralarında 2 gönüllü seçip bu iki kaplumbağalar yola çıkmışlar.20 yıl geçmiş göle varmışlar.ama kova almadıklarını anlamışlar.birisi demiş ben kova almaya giderim bana söz ver suyu içmeyeceklerine demiş oda söz vermiş.aradan 60 yıl geçmiş gelen giden yok neyse bu suyu içeyimde bari neslimi sürdüreyim demiş.Tam suyu içecekken çalıların arasından bir ses gelmiş.Bak suyu içersen kova almaya gitmem.[/B] |
[B]kıtlık
birgün şişman bi adam yolda yürürken karşısına cılız bi adam çıkmış adama seni görende ülkede kıtlık var sanar demiş cılızda seni görende kıtlığın sebebini anlar demiş[/B] |
[B]ortak nokta
Hasan ile Ahmet iki eski arkadaştılar.Liseden sonra biri Ziraatı,diğeri Dişçilik fakültesini kazanmıştı. Uzun yıllar geçtikten sonra tekrar karşılaştılar.Sohbet sırasında aralarında şöyle bir konuşma geçti: -Dişçi ile çiftçi arasındaki ortak noktayı biliyormusun ? -Biliyorum,ikiside kök söker [/B] |
[B]Nasreddin Hoca ya yapılan şakalar tükenip bitmezdi. Akşehir liler bir gün Hoca ya takılır ve sorarlar.
- Hocam senin evliyalar katında ulu bir kişi oldugun söylenir. Aslı var mıdır? Hocanın böyle bir iddiası elbette yoktur ama bir kere soruldu ya cevaplar : - Herhalde öyle olmalı. Bunu duyan bir kisi hemen söylenmeye baslar : - Böyle kisiler zaman zaman mucizeler göstererek bu özelliklerini herkese kanıtlar. Hocam madem kabullendin, göster bir mucize görelim. Hoca : - Pekala size şimdi bir numara yapalım, der. Karsisinda duran ulu çınara : - Ey ulu çınar çabuk yanima gel, der Tabii ne gelen agaç var ne de giden... Hoca yürümeye baslar ve agacin yanına varır. Aksehir liler ne oldu hocam agacı getiremedin kendin yanina gittin diyerek gülünce Hoca : - Bizde kibir yoktur. Dag yürümezse Abdal yürür, der. [/B] |
Adamın bir papağanı varmış.Papağan devamlı televizyon
seyrediyormuş. -Adamda işten eve,evden işe giden bir kişiymiş. -Bir gün adam papağanını kafesiyle birlikte balkona bırakmış ve işe gitmiş. -Bir saat sonra sokaktan polis aracı geçerken papağan bağırmaya başlamış. -KAHROLSUN PARALI EĞİTİM KAHROLSUN POLİS V.S. -Ekip aracı hemen durup sesin geldiği yere ateş etmeye başlamış. -Ev darmadağın olmuş. Eve gelen adam hayretler içinde bakakalmış. -Neyse diyerek evi yaptırmış. Ertesi gün aynı olay tekrarlayınca adam evi gözlemeye başlamış. -Ekip aracı karşıdan görününce başlamış papağan yine slogan atmaya tabi polis te ateş etmeye. -Durumu gören ev sahibi papağanı alıp tavuk kümesine atmış. -Papağan kümeste başlamış volta atmaya bunu gören tavuklar gülüyorlarmış. -Papağanın kafasıda atmış, tavuklara dönüp şöyle demiş. -Ne gülüyonuz lan ben sizin gibi fahişelikten yatmıyorum. -Düşünce suçundan yatıyorum... |
Bir köye konuşma yapmak üzere bir sosyal demokrat kişi gelir ve konuşmasini yapar ama vakit geç olmustur. Şehir e geri dönemez ve geceyi koyde gecirmek zorunda kalir.kalmak icin kendine yer ararken yanliz yaşayan bir KADIN in evine gelir. Bu gece burda kalabilirmiyim diye sorar ve ekler: Benden korkmaniza gerek yok Çünkü ben sosyal demokrat biriyim der ve o gece orada kalir; ama bu defa KADIN rahat durmaz adama sarkintilik yapar. Adam ben sosyal demokrat biriyim der ve KADIN IN istegini geri cevirir. Sabah olur adam uyanip pencereden disari baktiginda sasirir. Bahcede 9 horoz, 1 tavuk var hemem KADINA sorar: Neden 9 horoz varda 1 tavuk var der. KADIN hemen cevap verir: Şu gördügün 8 horoz sosyal demokrat bu bir horoz normal.
|
[B]Amerika dan döner dönmez, elindeki kocaman bavulla Meclis kürsüsüne
çıkan Kemal Derviş; - Bu bavulun içinde tam 14.3 milyar dolar var, demiş. Arkasından da sormuş: - Bu parayı nüfusumuza bölersek, kişi başına kaç dolar düşer? Milletvekilinin biri, derhal ayağa kalkarak cevap vermiş - 26 milyon dolar... - Ama 14.3 milyarı,70 milyona böldüğümüzde 26 milyon çıkmaz ki... - Ben, 70 milyona bölmedim ki... - Kaça böldün? - 550 ye!.. [/B] |
[B]Rus devlet başkanı Brejnev Amerika yı ziyaret ettiğinde Ford un davetlisi olarak Beyaz Sarayda davet edilmişti. Ziyaretin ertesi sabahı Ford Brejnev e geceyi nasıl geçirdiğini sordu: Çok iyi uyudum ve ilginç bir rüya gördüm. Yaa ne gördünüz? Beyaz sarayda komünist bayrağının dalgalandığını gördüm. Brejnev in bu cevabına Ford karşılık vermedi. Bir yıl sonra Ford da Rusya ya ziyarete gitti.Sabah olunca Brejnev ona nasıl uyuduğunu sordu. Ford: İyi uyudum ve ilginç bir rüya gördüm. Ne gördünüz? Kremlin de komünist bayrağı dalgalanıyordu. Brejnev pek memnun olmuştu. Ford devam etti: Ama bayrakta acaip yazılar vardı. Ne yazıyordu ne yazıyordu? Vallahi okuyamadım zira yazılar Çince idi.[/B]
|
[B] Fahrettin Kerim Gökay, İstanbul Belediye Başkanlığı zamanında fırınları geziyormuş. Kendisine, ağzı oldukça bozuk bir fırıncı pasta ikram etmiş. Fahrettin Bey, şöyle bir tadına bakmış ve sormuş,
"Hımmm! Çok güzelmiş, ne kattın buna?" Fırıncı gülümseyerek yanıtlamış "Sana koydum efendim!" Fahrettin Bey, bu söz üzerine pastadan bir lokma daha almış ve devam etmiş: "Ben de bütün fırıncılara söyleyeyim de, hepsi Sana koysunlar" [/B] |
[B]Adamın biri yaklaşan seçimlerde milletvekilliğine aday olmak için bir partiye başvurur.partiden gelen yazıda kendisini daha iyi tanıyabilmek için partinin başkanının evine yemeğe geleceği bildirilir.Adam hemen hazırlıklara başlar.evdeki papağanınada tembihlemeyi ihmal etmez,akşama partinin genel başkanı misafirim bizim partiyi biraz öv der. neyse akşam yemeğe oturulur .yemekler yenir söz siyasete gelir,işler yolundadır,lakin geveze papağan başlar rakip partiden övgü ile söz etmeye sizin parti dandik falanca parti iyi sizden daha iyi falan.bakarki genel başkan adamın papağanı rakip partiyi övüyor kusura bakmayın der,papağanınız bile diğer partiyi övüyor onun için sizi aday gösteremeyiz der çıkar gider.adam kızgınlığından yakalar papağanı doğru bahçedeki tavuk kümesine tavukların arasına atar.sabah olur.kümeste bir horoz olanca gücünle öter,kümesin kapısını açar ve sırayla bütün tavukları halleder,kümeste tavuk kaldımı diye eğilir içeri bakar,birde ne görsün tavuğa benzer kırmızılı yeşilli rengarenk bir şey kafasını uzatmış kendisine bakıyor,gel gel der geç bakalım sıraya,papağan şöyle bir silkinir,ulan yavşak der biz buraya orospuluktan gelmedik siyasetten geldik der......[/B]
|
[B]aliye öğretmen ödev vermiş. aliye 5 cümle yazacaksın demiş. ali babasına gitmiş:
-babacığım bana bir cümle söyler misin? demiş.babası da o sırada maç izliy ormuş.birden: - gooooooooolll diye bağırmış.ali defterine yazmış.sonra annesine gitmiş.annesinin sana yağı kaybolmuş: - sana sana sana demiş. ali defterine yazmış.abisine gitmiş.abisi tarzan filmi izliyormuş: -ben tarzan demiş.ali defterine yazmış.ablasına gitmiş.ablası telefonda sevgilisiyle konuşuyomuş: -bu gün olmaz şekerim yaarıın demiş.ali defterine yazmış.kardeşine gitmiş.kardeşinin oyuncak robotunun pili bitmiş: -pilibitti pilibitti bozuldu demiş.eretesi gün aliyi öğretmen tahtaya kaldırmış. ali: -gooooooooooooll diye bağırmış.öğretmen: -bana mı dedin sen onu???????? demiş.ali: -sana sana sana demiş.öğretmen: -sen kendini ne zannediyosun? demiş.ali: -ben tarzan demiş.öğretmen: -seni disipline vereyim mi? demiş.ali: -bu gün olmaz şekerim yaarıın demiş.öğretmen düşüp bayılmış.ali: -PİLİBİTTİ PİLİBİTTİ BOZULDu!!!!!.... DEMİŞ. [/B] |
[B]Ögretmen ögrencilere sordu: buradabir hayvan iskeleti var. söyleyin bakalınm, bu hangi hayvanın iskeletidir? Turgut cevap verir- ölmüşbir hayvanın iskeletidir.[/B]
|
[B]bir gün hoca bir sınav yapacaktı.herkez deli gibi çalışmıştı.Ama sınıfa girdiklerinde kalem kağıt deyil mikroskoplar vardı.Çocuklar şaşırdı ve hocalara hemen itirazlar başladı eeeee tabi sen nasıl karşılardınki?Çaresizce geçmişler mikroskobun başına hoca:
__Bu mikroskop aletinin içinde bir hayvan türünün bacağı var ve bu bacağın hangi hayvana ait olduğunu bulacaksınız dedi. Sınıftan Can bu na şöyle cevap verdi ben gidiyorum anasını satıyım ya!! hoca: __Sen kimsin len kapıyı çarpıp çıkıyorsun? Kapı biraz aralandı ve bir bacak çıktı söyle lan tanıdın mı beni söyle lan söyleeeee dedi:)!!! [/B] |
[B]Karne günüydü...Küçük çocuk okuldan döndü. Annesi; karnen nerede? diye sordu. Çocuk gülerek; arkadaşıma ödünç verdim,babasını korkutacak...[/B]
|
[B]Öğretmen matematik dersinde:
-Çocuklar, dedi, sayılar asla yalan söylemez. Örneğin bir adam bir tarlayı, on iki günde sürerse, on iki adam bir günde sürebilir. Buna benzer bir örnek de siz bulun bakalım. Öğrencilerden biri kıs kıs gülerek parmağını kaldırdı: -Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçiyorsa, altı vapur bir günde, yüz kırk vapur bir saatte geçer... [/B] |
[B] Öğretmen, Pole sordu:
-İki yüzlü kime derler? Çocuk cevap verdi: -Okula güler yüzle gelen öğrenciye derler efendim![/B] |
[B]Bir gözlem:
Üniversitenin ilk günü dekan bir sınıfa girdi ve Günaydın! dedi. Sınıf hep birden Günaydın, hocam! deyince, A! Siz birinci sınıfsınız, dedi. Sonra açıkladı: Bir hoca sınıfa girip Günaydın! dediğinde, hepsi, Günaydın, hocam! derse, birinci sınıftırlar; gazetelerini ortadan kaldırıp kitaplarını açarlarsa ikinci sınıftırlar; hocayı görmek için gazetelerinin yukarısından bakarlarsa üçüncü sınıftırlar; ayaklarını sıraya koyup gazetelerini okumaya devam ederlerse dördüncü sınıftırlar. Hoca içeri girip Günaydın! dediğinde, bunu not alıyorlarsa master öğrencisidirler.[/B] |
[B]Bir toprak ağası oğlunu üniversiteye göndermişti. Sene sonunda oğlu köyüne dönünce, merakla sordu baba:
-Oğlum kaçıncı oldun? -İkinci, dedi delikanlı. -Yazık emeklerime. Ben seni oraya birinci olasın diye göndermiştim. İkinci yıl delikanlı çok daha fazla çalışır ve bu sefer gerçekten birinci olarak döner. Sonucu babasına söyleyince adam aksi aksi başını salladı ve hayıflanarak: -Sen birinci oldun ha? Yazık! Demek o üniversite de üniversitelikten çıktı ha! [/B] |
[B]Baba öfkeyle bağırıyordu: Rezalet! Kepazelik! Okulda iyice sermişsin. Hiç çalışmıyorsun.�
-Ama baba, o kadar çok ders yığılıyor ki, başarmak imkânsız. -Ne demen imkânsız? Ben Türkçede imkânsız diye bir kelime bilmiyorum. Babasının bu sözü üzerine, oğlu odadan çıktı. Banyodan dişmacunu tüpünü alıp döndü, tüpü masanın üzerine sıkıp boşalttı. Sonra seslendi: -Haydi bakalım, doldur şimdi bu macunu tüpe! [/B] |
[B]Öğretmen coğrafya dersini sona erdirmişti ki, bir çocuk parmak kaldırarak sordu:
-�Sahi, dünyamız günün birinde yok mu olacak, öğretmenim?� -�Evet, çocuğum.� Öğrenci bir an düşündü: �Peki, uçmakta olan uçaklar o zaman nereye inecekler.�[/B] |
[B]Profesör, erkek beyninin, kadın beyninden aşağı yukarı yüz gram daha ağır olduğunu açıkladıktan sonra, kız öğrenciye bu farkın ne anlama geldiğini sordu. Doktor adayı genç kız güldü.
-�Beyinler arası farklılaşmada esas olan miktar değil, kalite farkıdır hocam...�[/B] |
[B]Öğretmen öğrencilerden birine sorar:
-Cesaret neye derler? Öğrencinin cevabı: -�Bir şeyi bilmediği halde bir şey söyleyecekmiş gibi parmak kaldırmaya derler efendim.�[/B] |
Din dersinde öğretmen çocuklara, balinanın karnından sağ olarak çıkan Hazreti Yunus�un hikâyesini anlatıyordu. Çocukların şaşkın bakışları arasında onları daha fazla etkilemek için, �Bundan daha büyük mucize düşünebiliyor musunuz?� dedi.
Bir erkek çocuğu: �Evet öğretmenim. Hazreti Yunus�un, balinayı yutması daha büyük mucize olmaz mıydı?� |
[B]İmtihanda hiç doğru cevap veremeyen öğrenciye kadın hocası:
-�Sana dedi, gözünün önünde kocaman bir sıfır veriyorum.� -�Ama, öğretmenim ben buna lâyık değilim.� -�Haklısın oğlum lâyık değilsin ama ne yapayım daha aşağısı yok.�[/B] |
[B]Ressam Çallı İbrahim, kendisine Fransızca hitap eden garsonu azarladıktan sonra:
-�Ben, Paris�te bile lokantacılara, kahvecilere meyhanecilere Türkçe öğretmiş bir adamım.� Arkadaşı sorar: -�Nasıl şey öyle?� Çallı omuzlarını silkeler: -�Gayet kolay... Hepsine borç ederek.�[/B] |
[B]- cocuklar simdi, ahiret gununde butun herkes tartilicak, sevaplari
gunahlarindan fazla olanlar sirat koprusunden gecerek cennete ulasicak - hocam sirat koprusu nedir - kil gibi ince kilic gibi keskin bir koprudur - e nasil geciyoruzki biz ordan hocam? ayagimiz acir, duramayiz ustunde denge diye birsey var herkes cehenneme duser boyle hocam. - sevabi fazla olanlara o kopru boyle otoban gibi genis gelecek -hocam sevabi fazla olanlar gecicekse kildan kopruye otobana ne gerek var? allah sevabi cok olana gec desin gecsin, az olana cehenneme git desin gitsin, sanki itirazmi edicez koca Allaha [/B] |
[B]Bir gün temel İstanbula gelmiş bi bakmış etraftan top sesleri geliyoo. Temel birisine sormuş neden top sesleri geliyor.Adam:Kraliçe elizabet geldi o yuzden demiş. Aradan 1'2 saat geçmiş ama hala top sesleri kesilmemiş.Temel yoldan geçen birine sormuş. Niye top sesleri geliyo demiş:Adam kraliçe elizabet geldi demiş.
Temel: ULAA BAŞIM ŞİŞTİ 2 SAATTİR Bİ KARIYI VURAMADILAR.[/B] |
[B]Beşiktaş ekibi maç saatine yakın stada girerler.. stada takımdan ayrı gelen Sergen, takımın motivasonunun çok düşük olduğunu görür, suratlar asıktır,
- Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor diye sorar. Takım arkadaşlarından biri, - Ne olsun böyle bir takımla oynamak zorunda kaldığımız için canımız sıkkın, der.. Bunun üzerine Sergen: - Pekala çocuklar, hadi siz gidin kadıköy'ü gezin, ben tek başıma sahaya çıkar oynarım, der.. Ve takım çocuklar gibi sevinerek stattan çıkıp Kadıköyü gezmeye giderler.. Maç başladıktan 10 dk sonra Beşiktaş takımı stada döner, skor; Beşiktaş 1 - Fenerbahçe 0.. e tabi bu durumda daha da bir keyiflenirler ve tekrar dışarı çıkar gezmeye başlarlar.. Maç bittikten sonra stada döndüklerinde, maçın 1-1 bittiğini görürler, FB adına Ortega, 85. dakikada bir gol atmıştır.. Takım arkadaşları hemen Sergen'e koşarlar ve onu coşkuyla tebrik ederler.. Ama Sergen üzgündür. - Özür dilerim arkadaşlar, sizi mahçup ettim, der. - Olur mu öyle şey, der Beşiktaş takımı, - Sen koskoca bir takımla tek başına oynayıp yenilmedin, daha ne olsun.. - Ama, der Sergen, 12. dakikada kırmızı kart görmüş olmam gerçekten benim için utanç vericiydi.[/B] |
[B]Adamın biri yolda bir çocuk görmüş. Adını sormuş. Çocuk tam adını söylicekken Dur Dur demiş adam. Ben tahmin edeyim senin adını. Sen sadece baş harfini söyle. Çocuk "Y" demiş. Adam başlamış saymaya.
-Yunus -Hayır -Yakup -Hayır -Yusuf -Hayır ... Adam sinirlenmiş. Başlamış kız isimlerini saymaya. -Yeliz -Hayır -Yeşim -Hayır ... En sonunda kızan adam. -Ne ulan senin ismin! demiş. Sonra çocuk. -Yamazan[/B] |
[B]Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"
[/B] |
[B]Adamın biri arabasıyla şehirler arası yolda seyahat ederken trafik polisi durdurur.
"İyi Günler beyefendi, ehliyet ruhsat lütfen", der. Adam: "Buyrun" der ve uzatır. Trafik polisi bakar: "Yangın söndürücünüz var mı?" Adam: "Var" der, gösterir. Polis: "İlkyardım çantası?" Adam: "Var" der, yine gösterir. Polis: "Zincir" diye sorar, adam gösterir. "Takoz?" "Var." "Çekme halatı." "Var." Polis dayanamaz: - Mezdekenin kaseti der var mı lan?" der. Adam güler "O da var" der, kaseti gösterir. Polis: - Tak o zaman teybe. Adam takar, polis oynamaya başlar. Adam gülerek: "Memur bey, napıyosunuz" der. Polis adama döner: - Eşşek diilsin, bi yirmilik takarsın artık![/B] |
[B]İki deli hastanede oturuyorlarmıs,
Biri aniden kalkıp yürümeye baslamıs Digeri: -''Nereye'' diye sormus -''Seni aramaya gidiyorum'' -iyi... Cabuk gel... bekliyorum[/B] |
[B]Bir beden eğitimi dersinde öğretmen şimdi yere yatın emirini verir.Bisiklet ile bir yolda imiş gibi ayağınızı döndürün.Herkez harıl harıl yaparken Batuhan ayaklarını hareket ettirmez.öğretmen sorar yavrum sen niye yapmıyorsun der.Batuhan cevap verir.Ben yokuş aşağı bir yoldayım der.[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:45. |