![]() |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
barikat bu sitenin en iyi tartışan müdavimlerinden ve hak yolundan ayrılmayan iyi bir mücahit
|
[QUOTE=guldane;448331]metin kardeş ne demek istediğini anlamadım oğlumun oyunculuğu ile üye tanımanın anlamı ne bu birinci sorum ikincisi ben mhp sadece oy vermiyorum biz bu sevdaya baş koyalı yıllaaaaaaar yıllar oldu kardeşim bu uğura 10 yılını almanyada ceza evinde geçirdi ve yurt dışı edildi anlıycaaan biz doğuştan mhp liyiz bunuda anlamadım hani demişin ya oğlu oyuncu kendisi mhp ye oy vermiş ne demekse yani beni bu kadar tanıdığınızımı söylemekk istediniz oğlumun resimlerni ablası koyuyor siteye ben bilmiyorum kendiside koymaz sevmezde öyle resim koymayı .[/QUOTE]
[B]İyi de Güldane abla ben başka bişey bilmiyorum ki hakkınız da yazıyım bildiğim kadarını yazdım işte yoksa oğlunuz oyuncu değil mi :) Tüh rezil olduk:D...[/B] [B]Ama en azından oy verdiği partiyi tutturdum :)...[/B] |
[B]metin kardeşim sessiz sakin atik pratik saygılı yakışıklı çevik daha ne desemki şimdilik bukadar[/B]
|
[QUOTE=sevgim 58;448259]ADI DOGAN BULUT VE SIVASLI VE TECRÜBELI YIDO ............[/QUOTE]
teşekkürler güzel kardeşim |
[B]çok saygı duyduğum bi kardeşimiz[/B]
|
[B]Salim abi iyi bir insandır yaw her sabah bana ilk o günaydın der :)..[/B].
|
[QUOTE=metin 0758;448326][B]Öncelikle şunu söyliyim bu sitede bazı insanlar varki konu ilgimi çekmese bile sırf onların yorumlarını okumak için o konuya bakıyorum bu insanların arasın da Sivaslisandy abla da var:) Avusturya'da yaşıyor (Salzburg:)) ve gece siteye giriyor genel de..[/B].,[/QUOTE]
[COLOR="Navy"][FONT="Verdana"][B]ya evet kardesim gece kusu olduk sivaslilar net.sayesinde ne yaparsin:):D gündüz iki isim var birde ev ne yapayim geceler bana kaliyor biraz takiliyorum:):D bak sen kapalisin yatiyorsun!?seni gidi seni yada isdesin günahini bari almayayim demi!?:):D[/B][/FONT][/COLOR] |
canimm ablammm ben harbiden seni uzaktan uzaga izlioirum seviorumm snei ve yorumlarimi ayrica gurbette olman biraz ckeioo beni:)yhanee nasi desem sana daha fazla baglaniorumm bend elamnayada dogup büüyüdümm icin...iiki varsin ablamm..:)
|
[B]974 mesajı 105 tecrübe puanı var :)[/B]
|
[B]şu an gurbette memlekete dönünce anlatayımda belki bi simit ısmarlar[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:18. |