![]() |
|
Cevap: Güzel Sözler
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"]ALLahtan korkmak ağLayıp qöz yasını siLmek değiLdir
ALLahtan korkmak işLenen qünaha tekrar dönmemektir..!!! [/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B]Geçmise dönük keskelerle yasamaktansa, gelecege dönük belkilerle yasamayi tercih ederim.[/B]
|
Düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır.
|
Benim bu yüregim hüzün bahçesi...
|
Hayat müşterekti hani..? üzüntüler neden tek taraflı..?
|
Menfaat caddelerinde başlayan dostluklar, bir yokuşta son bulur...
|
[B]Gülerken bile ağladığınız anlar oldu mu hiç??
Yakarırsınız içinizi acıtırcasına ağlamak istediğinizi,Ama ağlayamazsınız Sıkılıverirsiniz bir şeye zaman ve mekan ayırımı göz etmeden... Hiçbir şey istemezsiniz o anda, kendiniz dışında ne bir ses, ne bir yüz, ne de bir dokunuş. . . Duymak istediğiniz sessizlik, görmek istediğiniz ise sadece boşluk..[/B] |
[B][COLOR="Navy"]GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.[/COLOR][/B]
|
Ne azabına dayanacak halim,nede rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur...
Vefasızlık edip senden uzak kalsamda,halim sensiz edemeyeceğini haykırmaktadır... Vefasızlığım nisbetinde değil ihtiyacım nisbetinde senin lütfuna talibim .... YARAB !!! |
[B][COLOR="Navy"]SEN DESEM SENİ BİLİRMİSİN, SEN DİYE BİR DESEN ÇİZEBİLİRMİSİN.BİR MESKEN BULAMADIM KENDİME.BÜYÜK AŞKLAR VARDIR HANİ BİLİRMİSİN. [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:28. |
|