![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kuslar mi konmus pinar basina,
Kelebekler gelmis kizil sacina, Sürmeler cektin mi kalem kasina, Güzelligin dillere destan mi bacim. |
istedimki ortalik senlensin
hayatim yesillerle dolu renklensin gönlüm biraz olsun neselensin kelebekler buna sebeplensin |
Sacina kondurmus sari kelebek,
Cok iyi birisi bu kiz bir melek, Yapmasin O kiza kimseler kelek, Yaninda bir sürü abileri var. |
benim abilerim var korksunlar
beni rabbimden baskasina sormasinlar var aksamdan beri icimde bir burukluk umarim yasatmaz bu bana sogukluk |
Bir sogukluk döner durur ortada,
Baliklar takilmis baksan oltada, Mapusta atilan sessiz voltada, Ne cigliklar gizli duyabilirsen. |
iyiki denk geldim bu aksam sana
huzur ve nese kattin biraz da olsun gönlüme dilerim hep var olursun abim olarak ömrümde olur insallah en hayirli seyler hep gönlünce |
Ne güzel burdasin ne güzel geldin,
Sen benim halimi nereden bildin, Belkide uzaktan garibi gördün, Gelip yaralara sürersin merhem. |
DOĞMADAN YAZILMIŞ ALNIMA GURBET
ANAYA SILAYA GARDAŞA HASRET YILLAR YILI GÖNÜL SEVGİLİYE HASRET YETER BE GURBET YETER BİZİ TERKET |
hissederim ben kalbi güzel olani
iclerinde bana ihtiyac duyani gecikmeden sorarim halini olursa faydasi gönlüne sürerim tatli dilimi... |
Hosgeldin [COLOR="Red"]Yigido [/COLOR]serefler verdin,
Ozanin derdine dermani sürdün, Kardesler burada sende mi gördün, Buyur gel sohbete katil kardesim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:43. |
|