|  |  | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Dün gözlerine bakmaya kıyamazken..Bugün gözlerine hasretim..!! | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [COLOR=black]Bilirim buz dağıdır özlem, eflatun sabahlarda. Bilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim ÖZLEDİĞİMDİR aslında... [/COLOR] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Unutulmanın unutulduğu yerde başlarmış umut, ne ırmak unutur denizi nede deniz ırmağı, ve eger yüreğinin umuda aktığına inanıyorsan bilki unutulmayansın...[/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.  K.ATATÜRK | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]İnsanı yıpratan, erişemediği mutluluklardır.[/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B][I][COLOR="Sienna"]Insani insan yapan yüzdür.yüzde güzel olan gözdür bir insani anlatan yüz göz degil agzindan cikan sözdür....[/COLOR][/I][/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler unutuldum unutulmam sandığım çağlarda unuttum ona taptığımı sandığım zamanlarda sadece şunu anladım bu geçen zamanda unutmam dediğin meğer unutuluyormuş hayatta | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [COLOR=black]Dostu da severim düsmanı da. Çünki dost gücümü, düşman ise ödevimi gösterir. seni seviyorum deme firsatını asla kaçırma  [/COLOR] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B][COLOR="Navy"]Umutsuzluga kapildigin zaman gökyüzüne bak ! Mutlaka seni karsilayacak bir Ay , Deli bir yagmur yada parlak bir Yildiz vardir ..![/COLOR][/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler dogdum  yaşamak için yaşarım sevmek için severim ölmek için ölürüm senin için BIRTANEM | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:33. |  |